Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Xreni,
ahoj! HCG stoupá, super!!! Jak dlouho tam ještě budeš?
Madge,
pravda - jsou tam // a to je hlavní. Určitě to bude ok. Zajdi si k dr. na krev a nebo jako samoplátce do nemocnice.
ke svymu gynekologovi
on uz te nasmeruje, pripadne veme primo u nej.
Ahoj všichni, prosím o radu jsem na tom podobně jako Magde ..poslední menzes jsem měla 25.1-29.1.2011. tento pátek jsem si dělala testík -vyšly dvě čárky dělala jsem ho odpo,hned ráno jsem dělala další také dvě..Tak co myslíte?testíky přikládám..Jinak příznaky,unavená a šílená bolest prsou..Všem moc děkuji za odpovědi
Děkuji
a nevíte kdybych měla zajít k doktorovi?mám počkat ještě týden?Jsem z toho docela v šoku ![]()
no já nevim, nemam zatim zkušenost
tak zkus zitra zavolat doktorovi a poptat se, kdy máš jít na první návštěvu, možná si tě pozve hned ![]()
já bych právě chtěla změnit doktora on si totiž za těhotenství celý ten proces účtuje 3 tisíce..jinak máš základní péči a vůbec se Ti nevěnuje to vím od známých co k němu chodili a přestoupili jinam..A když máš tu základní péči otec nemůže ani k ultrazvuku..
mluvím tu o sobě a vůbec jsem se neoptala Tebe
jsi snažilka ?
Ahojky, moc se omlouvám,že Vás skáču do debaty ale jen hledám radu. 1.3. jsem dostala MS a před jsem měla hodně těhu příznaků,tak jsem si dělala TT a byl negativní,nedalo mi to a 3.3. jsem zajela na odběr krve,kde mi zjistii HCG 17,54. Včera jsem si dělala TT ( citlivost 10) a tam se mi zobrazila slabá čárka.Neměla by se ukátzat silná druhá čárka ,kdyby HCG stoupalo??? Dnes odpol byla slabší,ale viditelná druhá /😢 Jediné,co mne uklidňuje,že je spousta holek,kterým se na nejcitlivějším TT neukázalo nic i když jejich HCG muselo být už daleko víc (když TT např.v 4.týdnu) MS mám normální a myslím,že jesti jsem otěhotněla,tak hodně těsně před MS. Moc děkuju za názory a hodně moc štěstí
omlouvat se nemusíš, ale já Ti v tomto asi moc neporadím
ráda bych ,ale takové zkušenosti nemám ![]()
Neboj ta čárka bude zesilovat já jsem to měla stejný a ted mám dvouměsíčního prcka a taky jsem měla obavy a nejistotu,ale pokud se ti to potvrdilo na krvi tak tomu věř a gratuluju.
@christinna87 píše: Ženy, nešálí mě zrak? Omlouvám se, jsem totálně vykolejená…