Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak nějak neustále přemýšlím, jak to říci prizeli????miminko je neplánovaně ale jsem moc šťastná. Ova máme už velké děti z minulych manzelstvi
Přemýšlím, že mu to řeknu z budu mít fotecku 😁je fakt, že já se s tím taky ještě srovnavam
@82maky píše:
Přemýšlím, že mu to řeknu z budu mít fotecku 😁je fakt, že já se s tím taky ještě srovnavam
To bych pochopila ve 20, ale na prahu (dle nicku předpokládám) čtyřicítky, a ještě neplánovaně? No nevím.
Bohužel někdy selže i antikoncepce s myslím, že opravdu na věku v tomto případě nezáleží😉
No, ja bych rekla, ze kazdy kdo souloží musi tak trochu pocitat s tim, ze se timto aktem dělají děti
![]()
Však je to pěkné, asi nemá cenu chodit kolem…
@Nowuka2 píše:
To bych pochopila ve 20, ale na prahu (dle nicku předpokládám) čtyřicítky, a ještě neplánovaně? No nevím.
Jsem ráda, že se to stalo na prahu ctyricitky ![]()
Příspěvek upraven 17.09.19 v 08:57
@stinga píše:
@82maky a přítel dítě chce?
To mě taky napadlo. Aby pak nebyla zklamaná až doklusá s fotečkou.
@stinga píše:
@82maky a přítel dítě chce?
Naše slova byla, děti ne😀ale svého syna vidí jednou za 14dni a dost jo to trápí😑spíše je problém, že u syna manželka dostala deprese a o syna se musel starat sám, opravdu si zažil peklo😑spíš se boji, této situace
Když to bylo neplánované a navíc jste si řekli „děti ne“, tak by bylo fér to s ním probrat než bude třeba pozdě.
Já bych mu to řekla hned, když je to neplánovaně, že sama se s tím taky srovnávám atd. Pak ho překvapíš s fotkou a bude to jak kdybys to plánovala a nikoliv náhoda.