Dvě čárky neplanovane

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15149
17.9.19 09:16

Určitě bych ho neprekvapovala fotkou z ultrazvuku. Dítě je neplánovane, tak radši osobně a co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.9.19 09:22
@mi.anetka píše:
Já bych mu to řekla hned, když je to neplánovaně, že sama se s tím taky srovnávám atd. Pak ho překvapíš s fotkou a bude to jak kdybys to plánovala a nikoliv náhoda.

To máš pravdu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.9.19 09:23
@mi.anetka píše:
Já bych mu to řekla hned, když je to neplánovaně, že sama se s tím taky srovnávám atd. Pak ho překvapíš s fotkou a bude to jak kdybys to plánovala a nikoliv náhoda. [/c
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15149
17.9.19 09:58
@82maky píše:
Bohužel někdy selže i antikoncepce s myslím, že opravdu na věku v tomto případě nezáleží😉

Jaká antikoncepce? Žádná není 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.9.19 10:16
@karkarka píše:
Určitě bych ho neprekvapovala fotkou z ultrazvuku. Dítě je neplánovane, tak radši osobně a co nejdřív.

Máš pravdu :) bylo by to možná ještě horsi :) bohužel mám asi vlastnost myslet víc na druhé než na sebe😁první co se mi honilo hlavou, bude to pro něj sok :) ale to samé jsem si prožila já, když jsem tam videla ty dvě carky : 😀hold stalo se a jsme dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
17.9.19 10:21
@82maky píše:
Máš pravdu :) bylo by to možná ještě horsi :) bohužel mám asi vlastnost myslet víc na druhé než na sebe😁první co se mi honilo hlavou, bude to pro něj sok :) ale to samé jsem si prožila já, když jsem tam videla ty dvě carky : 😀hold stalo se a jsme dva

Musíš počítat s tím, že to dítě nebude chtít. Když jste řekli, že děti ne. Raději se neraduj předčasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.9.19 10:34
@LaPaloma píše:
Musíš počítat s tím, že to dítě nebude chtít. Když jste řekli, že děti ne. Raději se neraduj předčasně.

ja s úsměvem na tváři první moment nepocitam :) ale vím, že a ní minutu neumím přemýšlet o verzi si to miminko nenechat :D před měsícem jsem ještě také měla nazor :) dítě nikdy a ted tomu pořád nevěřím :) názor na děti se změnil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.9.19 12:51
@82maky píše:
ja s úsměvem na tváři první moment nepocitam :) ale vím, že a ní minutu neumím přemýšlet o verzi si to miminko nenechat :D před měsícem jsem ještě také měla nazor :) dítě nikdy a ted tomu pořád nevěřím :) názor na děti se změnil ;)

Kdybych nečetla tvoje ostatní diskuze, tak bych ti možná i věřila. Nějak mi ale hlava nebere, proč by ženská, co děti nechce a neplánuje a navíc užívá správně antikoncepci, hledala duchy na testu čtyři dny před menzes. Nechceš kápnout božskou?

• Citovat
  • Upravit
61
17.9.19 13:03
@Janli píše:
Kdybych nečetla tvoje ostatní diskuze, tak bych ti možná i věřila. Nějak mi ale hlava nebere, proč by ženská, co děti nechce a neplánuje a navíc užívá správně antikoncepci, hledala duchy na testu čtyři dny před menzes. Nechceš kápnout božskou? [/citace

Žádné duchy nehledám, už je to třetí těhotenství a myslím že každý zná své tělo a pozná, když je něco jinak…udělala jsem si test a byla tam čárka,,kdybych hledala duchy tak sem budu dávat testy a prosit jestli něco vidite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15149
17.9.19 13:09
@Janli píše:
Kdybych nečetla tvoje ostatní diskuze, tak bych ti možná i věřila. Nějak mi ale hlava nebere, proč by ženská, co děti nechce a neplánuje a navíc užívá správně antikoncepci, hledala duchy na testu čtyři dny před menzes. Nechceš kápnout božskou?

Přesně. V dalších diskuzích dáváš jasně najevo, že dítě je chtene(z tvé strany). Jakoupak si měla ochranu když víš, kdy byla ovulace a testujes jak divá už před vynechanou menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
17.9.19 13:13
@82maky píše:
Jsem ráda, že se to stalo na prahu ctyricitky :DPříspěvek upraven 17.09.19 v 08:57

Ona ti říká úplně něco jiného :roll: nešaš s balením počuranych testů a hrníčků „nejlepší táta“,ale večer si normálně promluvte, co je potřeba vyřídit, jak to bude probíhat, změny,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
17.9.19 13:15
@82maky píše:
Naše slova byla, děti ne😀ale svého syna vidí jednou za 14dni a dost jo to trápí😑

Jako že mu porodíš náhradu jo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
17.9.19 13:16
@Janli píše:
:lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15149
17.9.19 13:17

@Bubla Bůčková ono to že strany zakladatelky tak nechtěne nebude. Viz její další příspěvky v diskuzích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.9.19 13:17
@karkarka píše:
Přesně. V dalších diskuzích dáváš jasně najevo, že dítě je chtene(z tvé strany). Jakoupak si měla ochranu když víš, kdy byla ovulace a testujes jak divá už před vynechanou menstruaci.

Jak divá jsem netestovali, udělá jsem si jeden test který se mi zdál pozitivní a další jsem si dělala po cca dvou dnech, kdy byla ovulace opravdu netuším, myslím že jsem neudělala nic špatného, když jsem si udělala test…každá by jste si šla koupit nový, kdyby jste měla podezření..miminko jsem neplánovala ale prostě se stalo…jen jsem psala že ovulace asi byla začátkem když už vyšel pozitivní tak brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí