Dvě děti doma - 3r a 1,5r

14
9.7.21 12:17

Dvě děti doma - 3r a 1,5r

Ahoj, mam dve deti, 3roky2měsíce a 1rok a trictvrte. Do roka mladasi to bylo na pohodu, ale ted minimalne ob den jeci, pisti, chytaji hysteraky, perou se a vymejsi skopiciny typo rozdrobit spolecne pul babovky do koberce atd - obe dve stridave. Vysvetlovani nepomaha. Zavrit do pokojicku nepomaha. Venku to moc nepomaha, nechteji jit na hriste, kdyz je tam dovlecu tak pak dalsi scena ze nechteji domu :lol:

Ujistete me, ze to nekdy prejde… brzo? Starsi sice ma 3, ale do skolky v zari nepujde, az za rok. Tak :lol: jeste min. rok a ctvrt vydrzeeet :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
9.7.21 12:20

:mrgreen: klasické děti, neuklidnim tě, mám 6 letého a dvouletého a je to úplně to stejné, naopak mám pocit, že čím jsou starší, tím větší skopičiny vyvádí a víc se perou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8742
9.7.21 12:25

Normálka, přejde je to zhruba v pubertě :mrgreen: proč nejde starší do školky? Že ses doma je jedno, ono by ji to určitě prospělo. A tobě a mladší holce taky. Jinak já mám doma děti 3, mají 6 a půl, 4 a trictvrte a za chvilku 2 a je to velká legrace. Někdy úplná pohodička, idylka, jindy blázinec nejvyššího kalibru. Tak je to snad všude, je to normální. Nejlepší je být pořád venku. Hřiště, koupaliště, bose stezky, placená velká hřiště, zoo, potok, les… my třeba jezdíme na výlety MHD, syn je do nich blázen, tak vždy jedeme někam, kde se zabaví ti zbylí dva a je zábava pro všechny, ideál. Doma je to na pěst podattane častěji, než kdekoliv venku (krom nákupu tedy).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
9.7.21 12:28

7 a 4 je to peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22511
9.7.21 12:30

Kazdy zvlast pohoda. Spolu peklo. Nez vypadnem ven, tak je rev tak 10krat do hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
9.7.21 12:30

Vypustit. Venku neudelaji tolik skody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.7.21 12:31

@Midaku nejde protoze jednak se budeme ted v prubehu roku stehovat (a nejsme jeste napevno rozhodnuti kam) a navic se bojime covidu - ted jsme v praze a tady to melo 50% skolek.. vylety delame oba vikendovy dny, ve vsedni dny precejen potrebuju obstarat domacnost, nakupy atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.7.21 12:32

@VitaminC v centru prahy je vypustim a uz neuvidim nikdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11205
9.7.21 12:38
@papaja121 píše:
@VitaminC v centru prahy je vypustim a uz neuvidim nikdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to ještě zlobí málo, když tě to mrzí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
9.7.21 12:42

@papaja121 Fakt promin, ze to pisu, ale neprejde :mrgreen: :hug:. Mam tri deti 9, 7 a 4r a mohla bych leccos vypravet… Ale v principu se maji rady, i kdyz to tak na prvni pohled uplne nevypada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8742
9.7.21 12:44

@papaja121 no kdo chce kam… když ještě ani nevíte, kam se hodláte stěhovat, tak to asi une hned nebude, kldien mohla holka být ve školce třeba půl roku, nebo i celej, kdo ví. My.jsme si stěhování naplánovali teď na prázdniny. A neříkám, že je potřeba rajzovat po výletech denně, ale omezit to na víkendy už v době, kdy jsou děti malé a neresite školu a školku, je fakt škoda. Zvlášť pokud vám doma z toho hrabe. Obstarat domácnost netrvá 5 dní, navíc když budete víc venku, doma bude min binec. Nákupy taky nejsou každý den celý den, může to udělat třeba i chlap. Já prostě když vidím, že se děcka začínají doma. nudit, tak jdeme ven. Prádlo a nádobí počká, vysavač po mě steskem taky neumře. Nicméně i kdybyste měli jít jen před dům na hřiště nebo mezi stromy, děti se tam zabaví lip než doma. Jen jim musíš pomoct, ukázat, jak se můžou bavit, časem se to naučí sami a budou si i sami vymyslet nové hry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
9.7.21 13:04
@Midaku píše:
@papaja121 no kdo chce kam… když ještě ani nevíte, kam se hodláte stěhovat, tak to asi une hned nebude, kldien mohla holka být ve školce třeba půl roku, nebo i celej, kdo ví. My.jsme si stěhování naplánovali teď na prázdniny. A neříkám, že je potřeba rajzovat po výletech denně, ale omezit to na víkendy už v době, kdy jsou děti malé a neresite školu a školku, je fakt škoda. Zvlášť pokud vám doma z toho hrabe. Obstarat domácnost netrvá 5 dní, navíc když budete víc venku, doma bude min binec. Nákupy taky nejsou každý den celý den, může to udělat třeba i chlap. Já prostě když vidím, že se děcka začínají doma. nudit, tak jdeme ven. Prádlo a nádobí počká, vysavač po mě steskem taky neumře. Nicméně i kdybyste měli jít jen před dům na hřiště nebo mezi stromy, děti se tam zabaví lip než doma. Jen jim musíš pomoct, ukázat, jak se můžou bavit, časem se to naučí sami a budou si i sami vymyslet nové hry.

Super napsáno!

Zakladatelko, mám děti o trochu starší a když jsou oba doma, je to proste masakr! Snažím se být co nejvíc venku, protože tam je to tak nějak snesitelnejsi, mě by taky nebavilo byt cely den zavřena v bytě 8o Jinak hodně návštěvy, babičky, výlety, na zmrzku, k vodě … Ten uklid apod skutečně počká, případně se dá omezit třeba na hodku / dvě denně.
Přeju všem pevné nervy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
9.7.21 13:17
@Midaku píše:
@papaja121 no kdo chce kam… když ještě ani nevíte, kam se hodláte stěhovat, tak to asi une hned nebude, kldien mohla holka být ve školce třeba půl roku, nebo i celej, kdo ví. My.jsme si stěhování naplánovali teď na prázdniny. A neříkám, že je potřeba rajzovat po výletech denně, ale omezit to na víkendy už v době, kdy jsou děti malé a neresite školu a školku, je fakt škoda. Zvlášť pokud vám doma z toho hrabe. Obstarat domácnost netrvá 5 dní, navíc když budete víc venku, doma bude min binec. Nákupy taky nejsou každý den celý den, může to udělat třeba i chlap. Já prostě když vidím, že se děcka začínají doma. nudit, tak jdeme ven. Prádlo a nádobí počká, vysavač po mě steskem taky neumře. Nicméně i kdybyste měli jít jen před dům na hřiště nebo mezi stromy, děti se tam zabaví lip než doma. Jen jim musíš pomoct, ukázat, jak se můžou bavit, časem se to naučí sami a budou si i sami vymyslet nové hry.

Do kamene tesat :palec: s takhle malýma dvěma to byla super pohoda, naložila jsem je do kočáru oba a byli jsme pořád někde. Teď mám děti 2, 7 a 9 a už je horší to skloubit, ale zatím i blbý výlet autobusem na zmrzku do vedlejšího města slavil úspěch u všech třech. Být jen doma, tak jsou nejmladší s nejstarším zakopaný na zahradě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
9.7.21 13:19
@papaja121 píše:
@VitaminC v centru prahy je vypustim a uz neuvidim nikdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A zrovna v Praze je toho mrak kam jít s dětma, proč to nevyužít, nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
9.7.21 14:32

@Pantalaimon Taky mas prostredni dite nejsnesitelnejsi :hug:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí