Děti - Školka - Práce

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
b.martinka.b
8.7.21 19:01

Děti - Školka - Práce

Ahoj holky samoživitelky 🙋🏻‍♀️ jdu za Vámi pro radu. Jak to děláte s dětmi když je školka od 6:00hod.? Většina fabrik je též od 6:00, práce v obchodě nebo v restauraci mají krátký/dlouhý týden. Už jsem z toho nešťastná… Nikde nemůžu sehnat práci tak aby mi to vše časově vycházelo. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37124
8.7.21 19:07

U nas je školka až od půl 7. Musela sem sehnat práci, kde se dělá od 7 no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.7.21 19:11

V Praze jsou školky od sedmi, ale tady je naopak problém s tím, že jsou jen do 17.00.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.21 19:12

S častou nemocností svého dítěte a díky covidovým uzávěrám jsem prakticky nezaměstnatelná. Šéfová mě přemlouvala, ať se vrátím, ale už jsem dvakrát rušila i pracovní „pohovor“ s ní, tak myslím, že jí to přešlo. Nemám žádné hlídání.

• Citovat
  • Upravit
5571
8.7.21 19:13

Nevím odkud jsi, ale třeba teď jsem viděla u nás v Brně inzerát na jednom obchodu na zkrácený úvazek. Jinak u nás školka od 6:30h. a musela jsem si najít práci na 8hod., když třeba jedu hodinu do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
8.7.21 19:15

Školka od 6.00 do 17.00 si myslím, že je dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
8.7.21 19:17

Našla jsem si práci, která se dá dělat i z domu. Takže mě školka neomezuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
8.7.21 19:19
@Bábrdl píše:
V Praze jsou školky od sedmi, ale tady je naopak problém s tím, že jsou jen do 17.00.

Jak kde. U nas ma kazda z 5 trid jinou otviracku. Nejdriv zacina 6.30 a nejpozdeji nektera konci v 17.00.ale taky je trida od 7 do 16 a kvuli covidu maji deti, resp rodice z tehle tridy proste smolika a musi stihnout vyzvednout do ctyr.

Ja to resim praci ve skolstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
8.7.21 19:23
@Anonymní píše:
S častou nemocností svého dítěte a díky covidovým uzávěrám jsem prakticky nezaměstnatelná. Šéfová mě přemlouvala, ať se vrátím, ale už jsem dvakrát rušila i pracovní „pohovor“ s ní, tak myslím, že jí to přešlo. Nemám žádné hlídání.

Tak třeba ses s ní domluvila. Pokud ví, že máš dítě, tak musí počítat i s tím, že budeš občas na OČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
8.7.21 19:25

U nás je od 6.30-15.30hod. Naštěstí se mi podařilo sehnat práci od 6.45-15.15,ale peníze tedy nic moc. Aspoň něco, u nás bohužel tatínek nestíhá ani vodit, ani vyzvedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22351
8.7.21 19:28
@b.martinka.b píše:
Ahoj holky samoživitelky 🙋🏻‍♀️ jdu za Vámi pro radu. Jak to děláte s dětmi když je školka od 6:00hod.? Většina fabrik je též od 6:00, práce v obchodě nebo v restauraci mají krátký/dlouhý týden. Už jsem z toho nešťastná… Nikde nemůžu sehnat práci tak aby mi to vše časově vycházelo. :zed:

Vubec to maminkam samozivitelkam nezavidim. Musi to byt strasne narocne, kdyz clovek kvuli penezum nemuze na zkraceny uvazek a jeste nikdo nepomuze. Napada me jen najit maminku z okoli v podobne situaci a vzajemne si vypomahat-jedna odvede deti, druha vyzvedne, vzajemne si pohlidat. Zkus se zeptat primo v te skolce, jestli nekoho neschaneji jako uklizecku, pomocnou kucharku a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122096
8.7.21 19:33

Zkus hledat tam, kde ti vyjdou vstříc. Dělám v Albertu- jenom ranní. Bez pomoci rodiny to ale nepůjde- občas chtějí svátek, občas sobotu. Jinak ale spokojenost.😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.21 19:38

Pracuji od 8 do 15ti každý den. Hledej kancelářskou práci na 3/4 úvazek.

• Citovat
  • Upravit
76040
8.7.21 19:50

U nás je školka od 6.30 do 16.00, pracuji od 7 do 15, každý druhý týden dělám noční, když mi ráno chybí - nestihnu na 7, tak další týden jezdím na noční dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.21 19:51

Hledej práci na částečný úvazek. Třeba ve školství - kuchařky, druzinarky, učitelky atd. Nebo si najdi maminku, která by ti za poplatek vyzvedávala děti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML