Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Doporucuju rozdelit si ukoly a vzajemne se do nich neplest. Napr. ja udrzuju kuchyn, partner koupelnu. Partner nakupuje, ja varim. Ja se staram o pradlo, partner o auto. To je idealni zpusob, jak se nezabit kvuli houbicce nebo zpusobu vykladani veci z kosiku na pas u kasy ![]()
@Xkrit1 ne. Nádobí má vlastní houbičku, varná deska jinou (většinou savou utěrku)
Ne, houbičku na nádobí a na linku s varnou deskou papírovou utěrku s nastříkaným odmašťovačem ![]()
Houbicku na nadobi, stary rucnik nastrihany na kousky na hrubsi myti linky a na takovou tu provozni necistotu obyc kuchynsky papirovy uterky, ktery pak vyhodim.
Nádobí houbickou. Linku hadrem. Sporák dle potřeby, vydrhnout houbickou a pak setřít hadrem většinou
Chlapovi je to sumak, ale když už má někdy potřebu utirat on, většinou vezme papírové uterky, což já nesnáším, bo mi to přijde zbytecne plytvani
To máme ale starosti ![]()
@Janli Zdechlá veverka mě dostala do kolen… A jinak nevím, tenhle problém mi zcela unikl, budu se muset hodně zamyslet. A troufám si tvrdit že pokud se chlapa zeptám, bude si myslet, že jsem zralá na Chocholouška ![]()
@Betty MacDonald já myslím, že než nám ta karanténa skončí, tak se dozvíme ještě o spoustě problémů, které by bez karantény nevznikly, nicméně tváří v tvář ponorce se dostanou na světlo Boží…
Skoro se na to začínám masochisticky těšit…nebo, že by v tom byl jistý sadismus…
![]()
Samozrejme dve houbicky. Jak jinak, ze?
![]()
Nalevo na drezu je ta na nadobi a napravo ta na linku a sporak. Mensi necistoty papirovejma uterkama.