Dvě houbicky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2721
29.3.20 20:56

Doporucuju rozdelit si ukoly a vzajemne se do nich neplest. Napr. ja udrzuju kuchyn, partner koupelnu. Partner nakupuje, ja varim. Ja se staram o pradlo, partner o auto. To je idealni zpusob, jak se nezabit kvuli houbicce nebo zpusobu vykladani veci z kosiku na pas u kasy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
29.3.20 21:27

@Xkrit1 ne. Nádobí má vlastní houbičku, varná deska jinou (většinou savou utěrku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9319
29.3.20 21:30

Ne, houbičku na nádobí a na linku s varnou deskou papírovou utěrku s nastříkaným odmašťovačem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.3.20 21:35

Houbicku na nadobi, stary rucnik nastrihany na kousky na hrubsi myti linky a na takovou tu provozni necistotu obyc kuchynsky papirovy uterky, ktery pak vyhodim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
29.3.20 23:05

Nádobí houbickou. Linku hadrem. Sporák dle potřeby, vydrhnout houbickou a pak setřít hadrem většinou :lol: Chlapovi je to sumak, ale když už má někdy potřebu utirat on, většinou vezme papírové uterky, což já nesnáším, bo mi to přijde zbytecne plytvani :mrgreen: To máme ale starosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42195
30.3.20 00:30

@Janli Zdechlá veverka mě dostala do kolen… A jinak nevím, tenhle problém mi zcela unikl, budu se muset hodně zamyslet. A troufám si tvrdit že pokud se chlapa zeptám, bude si myslet, že jsem zralá na Chocholouška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.3.20 00:41

@Betty MacDonald já myslím, že než nám ta karanténa skončí, tak se dozvíme ještě o spoustě problémů, které by bez karantény nevznikly, nicméně tváří v tvář ponorce se dostanou na světlo Boží… :mrgreen: Skoro se na to začínám masochisticky těšit…nebo, že by v tom byl jistý sadismus… :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
156
30.3.20 11:09

Samozrejme dve houbicky. Jak jinak, ze? :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nalevo na drezu je ta na nadobi a napravo ta na linku a sporak. Mensi necistoty papirovejma uterkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný