Dvě houbicky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
29.3.20 19:18

Dvě houbicky

Ahoj, chci se zeptat používáte stejnou houbičku na nádobí i na omývání linky a varné desky? Trochu se doma nemůžeme shodnout. Diky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37124
29.3.20 19:21

Ano, ale musim rict, ze s ni myju vic tu linku pac nadobi davam do mycky a houbickou umeju sem tam nejaky vetsi kastrol nebo misku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
29.3.20 19:22

Ne. :) Ale věřím, že to mají lidé různě. Jinak teda desku jen hadříkem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
29.3.20 19:23

Ne :-). Houbku mám na nádobí, na ostatní mám buď vlhčené ubrousky na kuchyň nebo hadřík :). Mám to tak naučené z domu ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
29.3.20 19:23

Nadobi, které nedávám do myčky, myju houbičkou a linku takovým tím hobickovym hadrem, nebo jak se tomu říká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4956
29.3.20 19:24

Houbičkou myju jen nádobí, na linku a stůl mám jiný hadřík. Houbicka mi na to přijde neprakticka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
29.3.20 19:24
@Xkrit1 píše:
Ahoj, chci se zeptat používáte stejnou houbičku na nádobí i na omývání linky a varné desky? Trochu se doma nemůžeme shodnout. Diky :nevim:

Ne. taky se nemůžeme shodnout. :mrgreen: Já mám hadřík na linku, houbuna nádobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6663
29.3.20 19:28

Ne, nádobí myju buď lufou, nebo takovým kartáčkem na rukojeti, kdežto linku hadříkem. Ale kdyby mi vyhovovalo mýt jak linku, tak nádobí stejnou věcí, tak kvůli tomu nemám dvě různé, stejně by se mi to pletlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.3.20 19:30

Díky bohu za manžela, co se nemá potřebu angažovat v takových prkotinách. :andel: Není to jedno, pokud ji tam nemáš čtrnáct dní a nesmrdí jak zdechlá veverka? Taky vám leze na mozek karanténa?

• Citovat
  • Upravit
53518
29.3.20 19:43

@Xkrit1
Na nádobí mám houbičku, na kamna hadřík. Když se něco připálí, vydrhnu houbičkou. Měním ji často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
29.3.20 20:08

Jo mám :D stejně ji používám jen pár dní, tak to neřeším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.3.20 20:10
@Janli píše:
Díky bohu za manžela, co se nemá potřebu angažovat v takových prkotinách. :andel: Není to jedno, pokud ji tam nemáš čtrnáct dní a nesmrdí jak zdechlá veverka? Taky vám leze na mozek karanténa?

Je to tak :roll:. Jsme spolu v garsonce tak se řeší temata na která dřív naštěstí nebyl čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
29.3.20 20:16

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
29.3.20 20:48

V kuchyni u dřezu mám houbičku a houbičkový hadr. Oboje používám jen v kuchyni a na stůl. Houbičku spíš na nádobí, ale mám myčku, takže jen na nějaké občasné drhnutí.
Sporák, přiznám se, čistím nerada, takže když už ho čistím, tak je dost špinavý, použiju na něj houbičku a pak ji vyhodím, protože už je nepoužitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
29.3.20 20:54

Mám houbičku na běžné nádobí a pak houbičku na špinavejsi hrnce, kastroly a tak. Linku myju papírovýma utěrkama :D nebo vlhčenými ubrousky.
Ale třeba mamka má houbu na nádobí a hadřík na linku. Já ty hadry nesnáším, smrdí mi to už druhý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný