Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nechci tady dělat odborníka na gyndu, to fakt nejsem, ale spíš bych to tipovala na to, že ti před týdnem měla proběhnout ovulace, nicméně folikul nepraskl a vznikla cysta, která se teď uvolnila. Proto ten pozitivní test a bolest ve vaječníku. Ale je to jen odhad, může to být cokoli. Dvě ovulace po týdnu asi spíš ne
@Anonymní píše:
@karkarka tak to je nějaká superovulace?
Superovulace? To ani neznám. Ale dvě ovulace bývají v řádech hodin ne týdnu
Ahoj, omlouvám se že píši sem. Ale myslíte si z těchto ovu testu že mohla být ovulace? Přijde mi že to sililo sililo a najednou nic. A na druhou stranu mi zase přijde že nikde ta čárka není jako ta druhá
A teď už nemám skoro ani tu druhou.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám 6 týdnů po samovolném potratu ve 3 měsíci. Čekala jsem že jako první přijde MS, ale minulou sobotu jsem měla ovulaci, tak si říkám, skvěle, využijeme toho. Cítím jí a mám jí potvzenou i testem. Nicméně dnes se probudím a cítím opět, že mě bolí vaječník, tak si říkám, co to je za blbost a udělám test a opět pozitivní. Je možné, že tělo po potratu se takto může chovat? Tak ale teď co dělat? Využít i druhou ovulaci? Nevzniknou z ní dvojčátka? Nebo je možné, že ta první ovulace byla prostě „na zkoušku“?Otěhotnět nám jde hned, pokud se trefíme do ovulace.
Jsi si jistá, že už nemáš v těle žádné HCG?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám 6 týdnů po samovolném potratu ve 3 měsíci. Čekala jsem že jako první přijde MS, ale minulou sobotu jsem měla ovulaci, tak si říkám, skvěle, využijeme toho. Cítím jí a mám jí potvzenou i testem. Nicméně dnes se probudím a cítím opět, že mě bolí vaječník, tak si říkám, co to je za blbost a udělám test a opět pozitivní. Je možné, že tělo po potratu se takto může chovat? Tak ale teď co dělat? Využít i druhou ovulaci? Nevzniknou z ní dvojčátka? Nebo je možné, že ta první ovulace byla prostě „na zkoušku“?Otěhotnět nám jde hned, pokud se trefíme do ovulace.
HCG sis potvrdila, ze spravne kleslo po potratu?
Taky jsem mela “ovulacni bolesti” v rozmezi 5 dnu, pritom dle bazalni teploty jsem mela ovulaci den pred tou druhou bolesti. Ja teda pochybuju, ze jsem mela ovulace dve. Dite z toho vzniklo jen jedno ![]()
@rozand Jj to bylo už po trech týdnech na testu bílo…
@bobulka88 A byla jsi po revizi? Já to mám potvrzené i testama… no nicméně jsme využili případně obě ovulace tak se uvidi která byla ta správná pokud z toho něco vznikne ♥️️
@Anonymní píše:
@bobulka88 A byla jsi po revizi? Já to mám potvrzené i testama… no nicméně jsme využili případně obě ovulace tak se uvidi která byla ta správná pokud z toho něco vznikne ♥️️
A tehotna uz jsi nahodou byt nemohla?
@Anonymní píše:
Cirou nahodou byla. Necely 3 mesice po, potrat v 10. tydnu.
Pozitivní ovulační test může být 2 dny, déle podle mě již ne (intenzita zvýrazněné čárky se snižuje).
Ahoj holky, mám 6 týdnů po samovolném potratu ve 3 měsíci. Čekala jsem že jako první přijde MS, ale minulou sobotu jsem měla ovulaci, tak si říkám, skvěle, využijeme toho. Cítím jí a mám jí potvzenou i testem. Nicméně dnes se probudím a cítím opět, že mě bolí vaječník, tak si říkám, co to je za blbost a udělám test a opět pozitivní. Je možné, že tělo po potratu se takto může chovat? Tak ale teď co dělat? Využít i druhou ovulaci? Nevzniknou z ní dvojčátka? Nebo je možné, že ta první ovulace byla prostě „na zkoušku“?
Otěhotnět nám jde hned, pokud se trefíme do ovulace.