Dvě pračky nebo prádelna?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.11.20 02:52

Dve pracky nebo pradelna?

Ahoj, jak prosim resite prani fakt zaprasenych veci?? My vzdy psi deky, chlapovi spinave monterky a jine fuj veci vozili do pradelny, ale ta nam ted zavrela, a nejblizsi je skoro 30km a neverim chlapovi ze to tam hodi ale bude to mesic vozit v kufru :roll: ja jsem ted bohuzel nemobilni. Mate nektera dve pracky kvuli tomuto ucelu? Manzel si klepe nacelo, ze by jsme koupili jeste novou pracku. Ale snad nikdo nepere pokadeny, poblity veci napr s kalhotkmi??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
4.11.20 03:09
@Anonymní píše:
Ahoj, jak prosim resite prani fakt zaprasenych veci?? My vzdy psi deky, chlapovi spinave monterky a jine fuj veci vozili do pradelny, ale ta nam ted zavrela, a nejblizsi je skoro 30km a neverim chlapovi ze to tam hodi ale bude to mesic vozit v kufru :roll: ja jsem ted bohuzel nemobilni. Mate nektera dve pracky kvuli tomuto ucelu? Manzel si klepe nacelo, ze by jsme koupili jeste novou pracku. Ale snad nikdo nepere pokadeny, poblity veci napr s kalhotkmi??

Na co 2 pračky? Protože ty se toho nesmyslné stitis? Tak zapracuj na svém vnimani… :zed: :zed: :zed:

Tak ta špína odejde s tou vodou. Nebo myslíš, že všechno ostatní odteka, ale ty údajne psi hovna v pračce zůstávají protože jsou to hovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.11.20 04:28

Já 2 pračky mám, za mě fskt super. V jedné peru bílé, ložní a miminovske, ve druhé ten zbytek.. Chlap dělá špinavou práci, koníčky jsou ještě horší.. A já jsem cimprlich.. Nesnesu jeho špinavé věci ve stejné jako věci pro mimčo.. Ulehčuje mi to i život při počtu 6 členů domácnosti :think: muž to naštěstí chápe.. Takže u nás obyc pračka, pračka se sušičkou a sušička :mrgreen: místa je dost, tak to neřešíme :think:

Příspěvek upraven 04.11.20 v 07:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
4.11.20 04:36

Co to je za kravinu? Na co 2 pračky??? Ty netridis prádlo? :zed: Peru chlapovy montérky a špinavá trika z práce společně, spoďáry s ostatním oblečením, psí věci s psími. Pokud máš psí deky hodně špinavé, zkus je předem nechat odmočit a špinavou vodu vylij do záchoda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
4.11.20 05:52

Nemam dve pracky, protoze mam doma kravataka a nemame psa. Pokud bych uznala, ze mne dve pracky ulehci zivot a mame na ne misto, tak bych muze postavila pred hotovou vec, neverim, ze by mne to nejak rozmlouval ci kritizoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
4.11.20 06:10

Pračku po psích věcech projedu jednou naprázdno s octem. Po montérkách ne, jsou jen od dřevěného prachu. Na spodní prádlo používám máchání navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
4.11.20 06:31

Montérky a pracovní trika peru dohromady. Nic jiného nedávám. Když byl pes, tak psí věci jsem prala taky extra. Jen jsem pak vyčistila pračku. Používám i dezinfekci na prádlo.
Na mě to působí přehnaně úzkostlivě. Ale spíš bych věci nedávala do prádelny z tebou uvedených důvodů. Tam taky nemají pračku jen pro tvoje věci. Takže jen bůhví, co tam bylo předtím. Ručně taky prát nebudou.
Když bylo silně znečištěné prádlo (pokaděný od dětí, poblinkaný apod.) jsem nejdříve předeprala v ruce, takže do pračky zbytky jídla a výkalů opravdu nešly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
4.11.20 07:09

Věci od chlapa z práce prostě peru zvlášť a to samé psí věci. Nějak by mě to nenapadlo to řešit 2 pračkami. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
4.11.20 07:21

Když peru něco hodně špinavého, nechám pak vždycky jednou „vyprat“ pračku samotnou, aby se pořádně pročistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
4.11.20 07:23

Nemam dve pracky. Ty echt spinave veci si pere muz v praci. Maji tam k dispozici pracku. Takze domu veci vubec nenosi.
Pokud by mel doma moc zaslahane veci, tak po jeho vecech zapnu prazdnou pracku, aby se vycistila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
4.11.20 07:23

A mimochodem, více by mi teda vadila ta prádelna - to ti nevadí, že tam perou věci buhvit čím znečištěné od cizích lidí? Navíc - nedělám si iluze a myslím, že pokud tam nedělá někdo opravdu čistotný, je klidně možné, že tam strčí věci od více zákazníků najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
4.11.20 07:30

Já bych řekla, že zakladatelka vozí do prádelny ty extra špinavé věci a je jí naopak fuk, že v tom perou i cizí ne tak špinavé prádlo :-) Jinak za mě jsou 2 pračky blbost, latkovala jsem obě děti a zbytky stolice nebo třeba bahno jsem vymáchala v kybli nebo na sucho odrbala (to bahno). Pračku mám 8 let, čistá, nesmrdí, ani prádlo z ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.20 07:37

Nemáme psa, ale taky by mi to vadilo dávat do jedné pračky. Partner má špinavé oblečení a po jeho prádle nikdy neperu oblečení děti. Vždy nejdřív ručníky (peru je na vyšší teplotu než dětské oblečení) a ještě dávám znovu máchání. :oops: V práci vozí montérky do pradelny. Prý by to doma nikdo v pračce nepral. Řešili jsme ubytováni, že bychom možná pronajimali chalupu. Ale nechce se mi do naší pracky dávat povlečení po cizích lidech. Prý jsem divná. Tak mě zajímá vás názor.

• Citovat
  • Upravit
4957
4.11.20 07:40
@Anonymní píše:
Nemáme psa, ale taky by mi to vadilo dávat do jedné pračky. Partner má špinavé oblečení a po jeho prádle nikdy neperu oblečení děti. Vždy nejdřív ručníky (peru je na vyšší teplotu než dětské oblečení) a ještě dávám znovu máchání. :oops: V práci vozí montérky do pradelny. Prý by to doma nikdo v pračce nepral. Řešili jsme ubytováni, že bychom možná pronajimali chalupu. Ale nechce se mi do naší pracky dávat povlečení po cizích lidech. Prý jsem divná. Tak mě zajímá vás názor.

Jo, jsi divná :-) Pračku na chalupu bych ale pořídila, abys to povlečení nemusela převážet. Nebo aby si hosté mohli vyprat, kdyby chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
4.11.20 07:51

Sanytol na dezinfekci pracky a pradla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie