Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, chci se zeptat jestli je tu někdo, kdo má zkušenost s univerzálním pružným potahem na sedačku- máme ekokůži, ale už se loupe, jenže za přečalounění bysme dali majlant. a manžel novou nechce…
mám jeden vybranej, jen nevím jestli sem můžu hodit odkaz? aby to někdo nebral jako reklamu?
no a zajímalo by mě, jestli to někdo máte a jaký jsou zkušenosti-nehrne se to? klouže to na tom?
díky
Ahoj a jaky mas tvar sedacky? Podovej se jestli je prehoz kam zastrcit
Z ekokůže ti to bude klouzat dolů, to by jsi musela přišít.
Máme z decodoma na rohové sedačce. Ze stejného důvodu. Máme ho asi 4 roky a je to na něm znát, ale je to tím, že máme dvě malé děti a prostě to nejde uhlídat. Je problém praní, do naší 8kg pračky ho nedám a v čistírně chtějí majlant. Teď jsem objevila samoobslužnou prádelnu s pračkou na 18 kg a to je super. V ruce to fakt nejde, zkoušela jsem to jednou a stačilo. A pak je trochu zádrhel v tom rohu, tam to nesedí úplně jak bych si představovala. Ale jinak je to super a elegantí řešení. Běžně se neshrnuje, jen když se děti kloužou z opěradla na sedačku. ![]()
Máma má klasickou sedací soupravu z eko kůže ve variantě 3+2+1 (tedy žádná rohová sedačka). Má na tom takový pružný „žabičkový” černo-šedo-bílý „návlek”, drží to perfektně, nikde nic neklouže. Vzhledem k rozměrům se to dobře pere. Bohužel kdyby ta sedačka byla rohová, tak to do pračky nenarve, jedině čistírna.
Máme tvar L, ekokůže je už hodně oloupaná, tak to možná doloupu aby to neklouzalo. Děkuju za zkušenosti