Pružný potah na sedačku

2230
2.11.20 19:35

pružný potah na sedačku

Zdravím, chci se zeptat jestli je tu někdo, kdo má zkušenost s univerzálním pružným potahem na sedačku- máme ekokůži, ale už se loupe, jenže za přečalounění bysme dali majlant. a manžel novou nechce…
mám jeden vybranej, jen nevím jestli sem můžu hodit odkaz? aby to někdo nebral jako reklamu?
no a zajímalo by mě, jestli to někdo máte a jaký jsou zkušenosti-nehrne se to? klouže to na tom?
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9006
2.11.20 19:57

Ahoj a jaky mas tvar sedacky? Podovej se jestli je prehoz kam zastrcit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.11.20 20:00

Z ekokůže ti to bude klouzat dolů, to by jsi musela přišít.

• Citovat
  • Upravit
1142
2.11.20 21:14

Máme z decodoma na rohové sedačce. Ze stejného důvodu. Máme ho asi 4 roky a je to na něm znát, ale je to tím, že máme dvě malé děti a prostě to nejde uhlídat. Je problém praní, do naší 8kg pračky ho nedám a v čistírně chtějí majlant. Teď jsem objevila samoobslužnou prádelnu s pračkou na 18 kg a to je super. V ruce to fakt nejde, zkoušela jsem to jednou a stačilo. A pak je trochu zádrhel v tom rohu, tam to nesedí úplně jak bych si představovala. Ale jinak je to super a elegantí řešení. Běžně se neshrnuje, jen když se děti kloužou z opěradla na sedačku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
2.11.20 21:35

Máma má klasickou sedací soupravu z eko kůže ve variantě 3+2+1 (tedy žádná rohová sedačka). Má na tom takový pružný „žabičkový” černo-šedo-bílý „návlek”, drží to perfektně, nikde nic neklouže. Vzhledem k rozměrům se to dobře pere. Bohužel kdyby ta sedačka byla rohová, tak to do pračky nenarve, jedině čistírna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
3.11.20 09:42

Máme tvar L, ekokůže je už hodně oloupaná, tak to možná doloupu aby to neklouzalo. Děkuju za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný