Je možné otěhotnět po 2 revizích?

Anonymní
5.11.18 22:06

Dve revize

Ahoj, je mi 36,mam za sebou dve revize obe v 9tt, prej mam vsetko v poriadku, vzrasty ziadne nema, doktor povedal, ze sa to len zle spojilo, tak sa to neujalo. Teraz mam mediac po revizi, menstruacia stale neprisla.Dnes som bola u doktora, ten povedal, ze je vse v poriadku, mam tomu nechat adpon 3 mesiace a potom sa zacat snazit. Myslite ze este bude mozne otehotniet? Deti zatial nemame. Dakujem za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.11.18 22:12
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 36,mam za sebou dve revize obe v 9tt, prej mam vsetko v poriadku, vzrasty ziadne nema, doktor povedal, ze sa to len zle spojilo, tak sa to neujalo. Teraz mam mediac po revizi, menstruacia stale neprisla.Dnes som bola u doktora, ten povedal, ze je vse v poriadku, mam tomu nechat adpon 3 mesiace a potom sa zacat snazit. Myslite ze este bude mozne otehotniet? Deti zatial nemame. Dakujem za rady.

Proc by ne? Mam za sebou 4 revize a pak zdrave dite.

• Citovat
  • Upravit
19983
5.11.18 22:17
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 36,mam za sebou dve revize obe v 9tt, prej mam vsetko v poriadku, vzrasty ziadne nema, doktor povedal, ze sa to len zle spojilo, tak sa to neujalo. Teraz mam mediac po revizi, menstruacia stale neprisla.Dnes som bola u doktora, ten povedal, ze je vse v poriadku, mam tomu nechat adpon 3 mesiace a potom sa zacat snazit. Myslite ze este bude mozne otehotniet? Deti zatial nemame. Dakujem za rady.

Proč by ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
6.11.18 06:25

Hele, mozna jo, mozna ne, to ti nikdo nerekne. Ja zas mam znamou, co ma 3 deti „na prvni pokus“ pak mela jednu revizi a 4. dite ma z umeleho, protože to jinak neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
6.11.18 06:33

mě přijde, že jde hlavně o pozitivní mysl - zkuste se zasoustředit na vánoce, vyjeďte si s manželem na dovolenou a ono se to povede ani nebudete vědfět jak třeba. nám to po porvní revizi nešlo a myslím, že to bylo psychickým stavem, bylo to první těhotenství, hned potrat v 11tt, byla jsem na tom dost špatně. pak po třičtvrtě roce jsem začla chystat svatbu a najednou a po svatbě jsem zjistila, že jsem těhotná - vůbec nevím kdy ani jak :mrgreen: držím palce :) celkem mám za sebou dvě revize dělohy a mám tři zdravé děti, takže všechno jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.11.18 12:52

Dekuji vam moc za prispevky,..rady,mate pravdu asi nato nemyslet,odreagovat se a treba to zasa jednou jen tak prijede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
6.11.18 13:26

@Simi777 teď vám to bude znít asi divně, ale jednou - až budete držet svoji holčičku nebo chlapčka v náručí - tak budete za ten potrat i ráda. Já si pořád říkám, že jestli ty embrya nebyly zdravé - tak lepší, že to skončilo takto brzo než pak to zjistit z genetických testů ve 24tt nebo třeba porodit postižené dítě…někdy všechno zlý je pro něco dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.11.18 13:50

@KKatka23 presne tak to I beru,vse zle na neco dobre.Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí