Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 36,mam za sebou dve revize obe v 9tt, prej mam vsetko v poriadku, vzrasty ziadne nema, doktor povedal, ze sa to len zle spojilo, tak sa to neujalo. Teraz mam mediac po revizi, menstruacia stale neprisla.Dnes som bola u doktora, ten povedal, ze je vse v poriadku, mam tomu nechat adpon 3 mesiace a potom sa zacat snazit. Myslite ze este bude mozne otehotniet? Deti zatial nemame. Dakujem za rady.
Proc by ne? Mam za sebou 4 revize a pak zdrave dite.
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 36,mam za sebou dve revize obe v 9tt, prej mam vsetko v poriadku, vzrasty ziadne nema, doktor povedal, ze sa to len zle spojilo, tak sa to neujalo. Teraz mam mediac po revizi, menstruacia stale neprisla.Dnes som bola u doktora, ten povedal, ze je vse v poriadku, mam tomu nechat adpon 3 mesiace a potom sa zacat snazit. Myslite ze este bude mozne otehotniet? Deti zatial nemame. Dakujem za rady.
Proč by ne?
Hele, mozna jo, mozna ne, to ti nikdo nerekne. Ja zas mam znamou, co ma 3 deti „na prvni pokus“ pak mela jednu revizi a 4. dite ma z umeleho, protože to jinak neslo.
mě přijde, že jde hlavně o pozitivní mysl - zkuste se zasoustředit na vánoce, vyjeďte si s manželem na dovolenou a ono se to povede ani nebudete vědfět jak třeba. nám to po porvní revizi nešlo a myslím, že to bylo psychickým stavem, bylo to první těhotenství, hned potrat v 11tt, byla jsem na tom dost špatně. pak po třičtvrtě roce jsem začla chystat svatbu a najednou a po svatbě jsem zjistila, že jsem těhotná - vůbec nevím kdy ani jak
držím palce
celkem mám za sebou dvě revize dělohy a mám tři zdravé děti, takže všechno jde ![]()
Dekuji vam moc za prispevky,..rady,mate pravdu asi nato nemyslet,odreagovat se a treba to zasa jednou jen tak prijede ![]()
@Simi777 teď vám to bude znít asi divně, ale jednou - až budete držet svoji holčičku nebo chlapčka v náručí - tak budete za ten potrat i ráda. Já si pořád říkám, že jestli ty embrya nebyly zdravé - tak lepší, že to skončilo takto brzo než pak to zjistit z genetických testů ve 24tt nebo třeba porodit postižené dítě…někdy všechno zlý je pro něco dobrý…