Dvě revize po sobě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2845
21.2.13 12:02

Jo-taky by ti to na tom UTZ měli ukázat-říct-podívejte se tady ten flek je to a to a je to takový a makový a je třeba/není třeba s tím něco dělat…
proboha co to tam máte za doktory? 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.2.13 12:14

@krokodylek No právě že ten UTZ mi vůbec nedělali. A tak doufám že to prostě bez toho UTZ ani nemůžou dělat. A jestli budou chtít tak si ho vydupu. A je fakt že mi ani neřekli ať dojdu na 7 na lačno nic mi neřekli tak jestli mají v plánu třeba to UTZ a pak se domluvit kdy by se udělala revize nebo něco. A já jsem se právě ptala v nemocnici a sestřička na mě koukala jak na debila :-/. Jo to vím ono nejde jenom o ten sex to by jsme nějak vydrželi jen by mě štvalo že by se zase o něco posunulo to snažení o to mimčo. A všude kolem mě každý těhotní a já si můžu jen prohlížet koupeny oblečky:(. Nevím ale co bych mohla čekat po Vyškově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
21.2.13 12:17

@Lussa zajeď si do Brna ;) Ne že by doktoři byli nějak super vstřícní, ale UTZ dělají automaticky
Já byla na Obilňáku.
A taky by mi tu revizi neudělali bez předoperačního vyšetření

Příspěvek upraven 21.02.13 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.2.13 12:19

Taky jsem právě říkala že jsem měla spíš jet do brna. No uvidím jak zitra a když nebudou chtit UTZ tak jedu do brna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
21.2.13 12:22

No já musela mít rozbor krve od obvoďačky, měla jsem i EKG a pružný obvazy na nohy s sebou :mrgreen: Čekalo se týden, jak to dopadne, a pak na UTZ v den nástupu zkonstatovali, že to není potřeba a zákrok odvolali :mrgreen:,já na něj stejně byla rozhodnutá ještě nejít. Jen kdyby mi potvrdili, že se tam něco rozkládá pořád se to tam drží…to bych šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.2.13 12:31

@krokodylek Aha takže taky zbytečny litaní že, ale ještě že to tak dopadlo, že si na to nemusela jít :) Jako kdyby nic jinýho nezbývalo tak taky byvh na to šla ale jinak ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
21.2.13 12:32

@Lussa Ahojky,já byla na revizi koncem ledna a krvácel jsem jen 3 dny a pak nic.Po tydnu jsem zase začala krvácet a pobolívalo mě břicho, tak jsem šla na gyndu a hned mi dělala ultrazvuk…mě teda řekla, že jsem prázdná, ale že jsem tam něco mohla mít, ale že to odešlo samo…dala mi jen antibiotika a do týdne byl pokoj…a kontrolovala tě saspon na koze, že by to poznala po pohmatu, někdy to tak je, ale dostává mě, že ti doktorka nic neřekla a hned tě žene tam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.2.13 12:43

@ywettka16 Jo na té koze mě zkontrolovala. Já jsem právě to měla takovy střídavy že jsem chvilku krvácel pak ne pak zase jo. Taky právě nechápa proč mě hned hnala tam. Ale asi si prostě řeknu v nemocnici o UTZ a pak se dojdu domluvit znovu s tou mojí doktorkou co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
21.2.13 12:59

@Lussa Tak třeba to poznala po tom pohmatu, že tam něco máš a ultrazvukem by ti to třeba jen podráždila…no každopádně bych se ještě poptala v te nemocnici a hlavně musíš být na lačno a já třeba nemohla ani pít… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
21.2.13 21:37

@ywettka16 Asi jo no uvidím zitra v té nemocnici, ale právě po hmatu jsem ji říkala že mě nic nebolí. jí se jenom nezdálo že dlouho krvácím, ale ted už to byla ms podle mě. Jo po prvé když jsem na tom byla mi řekli od 12 večer nejest a a ni nepít, to bylo ale strašny. Tak uvidím zítra, a pak dám vědět jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.2.13 10:24

Tak jsem byla dneska v nemocnici na UTZ a dopadlo to všechno dobře tak nakonec na nic nemusím:) jupí uplně mi spadl kámen ze srdce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
22.2.13 12:12

@Lussa no hurá! :mrgreen: Ale žae člověka ti doktoři umí stresovat, co?
Tak v rámci možností je to ta lepší varianta, takže gratulace a za měsíc jdete na to? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.2.13 12:39

@krokodylek Přesně tak, zbytečně člověka vystresují. Ale jsem ráda že to aspoň tak dopadlo:) a děkují. Jo příští měsíc bych chtěla na to zase skočit:D Tak snad to vyjde co nejdřív :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
22.2.13 18:34

@Lussa Tak to gratuluji a at se ve snažení hned podaří a dotáhneš to až do zdárného konce :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.2.13 18:08

@ywettka16 Děkují :). Ale přítel se najednou rozhodl že na mimčo chce ještě nějaký rok počkat:( takže nic se nekoná:(. Ale moc děkují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty