Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky tak na genetice nám vzali krev a udělali njákej rodokmen a ted musíme měsíc čekat na výsledky co a jak
jinak já ted lítám a chystam na víkend osluvu tatkovich a mojich narozenin takze hektické to dny a jak se jinak daří tobě?
@ywettka16 Ahojik. Na tu genetiku se ceka tak dlouho.Ale tak ted budes mit mensi honicku a driv ti to utece a ja budu drzet pestiky aby vsechno vyslo pekne a bylo to tim expritelem.Ono nekdy si to zivot tak udela treba si mela tzv" predurceny"byt s timhle partnerem a proto tomu osud nepral.Tak se zatim uklidnuji ja ze jsem potratila kvuli tomu ze jsem s nim nemela byt. Jinak preji vsechno nejlepsi k narozeninam, hodne lasky a hodne penez. A hlavne at ti vychazi vsechno co si prejes. Ps: pisu pres mobil tak se omlouvam za mozne chyby.
Děkuji za přáníčko
no uvidíme jak to vyjde s tou genetikou, ale věřím že ted už mimčo donosíme a budeme se radovat společně z toho štěstícka…co plánuješ na víkend?
@ywettka16 Nemáš vůbec za co:)! Jj já si myslím že teďka už bude všechno v pořádku:).Teda hlavně v to doufám a věřím! Dneska jsem byla s přítelem u jeho rodiny na narozeninách ( na grilovačce) a zítra nás čeká grilovačka u mých rodiču takže tenhle týden se jenom nacpáváme:D. Copak ty plánuješ na víkend?:)
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.