Dvě revize po sobě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
8.7.13 23:03

@ywettka16 Jéé to je krásny tak to jsem moc rada:) a jaky geneticky testy? 8o To my jsme si s přítelem řekli že nebudeme použivat žadnou antikoncepci a necháme mimčo náhodě. Oba si ho moc přejeme:). Tak se modlíme že námto vyjde teda přítel chce až po létě ale pokud se podaří hned tak prej bude moc štastnej, že už ted se na to moc těší:)! Třeba se nám to povede zároveň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
9.7.13 08:19

Třeba budeme těhulkovat spolu no ;-) já potratila už 3× tak musím docházet do CARu a ted v pondeli jdeme na genetiku i s přítelem tak uvidíme třeba příjdou na příčinu tech potratu ;-) jak dlouho jsi s přítelem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.13 20:34

Chráněný sex můžeš mít po 14 dnech (s kondomem),nor­mální po 6 týdnech a až cca po 3 měsících po revizi se doporučuje znovu otěhotnět. Jsem z toho trošku mimo…mě moje dr. řekla sex po 6 týdnech a otěhotnět za půl roku…já byla minulý týden v po na revizi, teď už nekrvácím, jen nervy mě trošku neposlouchají, pořád bulím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.13 20:39

@krokodylek píšeš: Chráněný sex můžeš mít po 14 dnech (s kondomem),nor­mální po 6 týdnech a až cca po 3 měsících po revizi se doporučuje znovu otěhotnět. Jsem z toho trošku mimo…mě moje dr. řekla sex po 6 týdnech a otěhotnět za půl roku…já byla minulý týden v po na revizi, teď už nekrvácím, jen nervy mě trošku neposlouchají, pořád bulím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.7.13 22:47

@náladička Ahojky. Moc mě mrzí že si prošla revizí. Ale časem to přebolí:). Taky jsem dlouho brečela myslím že 2měsíce. Ale to je aji hlavně těma hormonama. Jinak co se týče sexu po revizi.Tak já jsem se toho dost bála tak jsem až tak za 5 týdnu protože jsem skoro celou dobu krvácela. A někdo mi řekl že se muže snažit po 3 měsících ale doktoři doporučují za půl roku.Ale četla jsem si tady hodně deníčku a tak… a hodně se snažili po 3měsících a miminko bylo zdravé a krásně se uchytilo. Jinak přejí pevné nervy a ber to tak jak mě uklidňovala moje maminka. Je lepší když to tak odejde než aby si měla nemocné miminko, protože kdyby se udrželo mohlo by být dost postížené. Hold byl to slabší jedinec;)! Doufám že jsem ti aspoň trochu pomohla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.7.13 22:49

@ywettka16 No třeba jo to by bylo pěkny si o tom s někým talhle popovídat:). Ajo tak snad nic nezjistí a všechno bude v pořádku:). No právě my jsme spolem teprve třičtvrtě roku ale známe se asi 7 let :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
11.7.13 01:50

Tak to je pěkny, já se s přítelem známe rok a ted v unoru jsne spolu začali být a náš začátek byl užasnej ;-) si mě vybojoval a nevzdal se ikdyž jsem byla s bývalím 2× těhu…a ted si mě strašně váží a říkal že by mě nejradši na rukách nosil tak uvidíme jak mu to dlouho vydrží ;-) :-D snad se nám zadaří spolu těhulkovat a abych ti řekla pravdu tak nevím co čekat od te genetiky :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.7.13 02:27

@ywettka16 Tak to je ale krásny :),jinak my jsme to měli taky tak nějak podobny.Muj přítel taky musel zabojivat, já už to chtěla vzdat a zůstat s bývalím, protože jsem nevěděla jak se sním rozejít. A nakonec jsme spolem a já jsem nějšťastnější:)! A třeba ty potraty mohly být aji z expřítelovi strany ( vadny sperma) ne? To bych taky nevěděla co od toho čekat. Mě dělali taky nějaky geneticky testy a vyšlo mi že bych mohla mít mimčo s rozštěpem:( tak budu muset jest moc vitamínu abych neměla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
11.7.13 06:48

Zdenula taky bojoval a pořád mi říkal, že věděl že si mě vybojuje…asi jsem to dávala hodně znát, že bych s ním chtěla být ale přesně jak říkáš ty-já měla vztah víc než pět let a nevěděla jsem jak se s ním rozejít atd i kvuli rozdêlení majetku…nakonec to dopadlo krásně a já jsem zamilovaná a nejštastnější ;-) třeba byla chyba v byvalím to už se nedozvím, ale chci nechat udělat všelijaké vyšetření aby se už potraty neopakovali ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.7.13 07:47

Ahoj, můžu se přidat? Bohužel mám taky tento problém. Poprvé jsem potratila v 15. týdnu a teď v 7. týdnu :,( V úterý jsem byla na revizi a včera mě pustili domů. Nejhorší na tom je, že u nás se zatím neví, proč se to děje a hlavně mám problém otěhotnět přirozeně. Obě těhotenství byly z IVF. Za celé 4 roky jsem nenašla // díky přirozenému početí :,( :,( Už nevím, jak dál :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
11.7.13 10:44

@kaczule1 nenavrhli ti vyšetřit embrya? Mě v případě IVF ano. A hradila by to pojisťovna…jak starý máš embrijka? Někde dávají až 5ti denní, ono jich do pětidenních moc nedoroste…a co hematologie a hormonální profil? Bylas? Jestlli to není třeba kvůli srážlivosti krve…
A proč nemůžeš otěhotnět přirozeně…? jestli to teda není moc soukromá věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.7.13 10:53

@krokodylek zatím se nenašla jasná příčina proč nejde přirozeně. Máme vyšetřenou genetiku + trombofilní mutrace a základní imunologii v CARu :nevim: Teď právě přemýšlím co dál a jestli nezkusit u dalšího IVF právě tu genetiku embrya :nevim: Jaká jsi pojišťovna? Zatím jsem nenatrafila, že by mi to pojišťovna zaplatila :nevim: Teď asi zkusíme konzultaci ve více CARech a pak se rozhodneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
11.7.13 11:12

Chodím do heliosu a tam mají smlouvu se třema pojišťovnama. Mám vzp.Taky nevím, proč potrácím :nevim:,ale aspoň normálně otěhotním
Každé CAR používá trochu jiné metody, tak když to v jednom nejde, může to vyjít jinde…
Ještě by asi doporučili vyšetření spemíí na fragmentaci DNA… :nevim:
Jinak na stránkách Heliosu mají i diskuzi, tak si tam kdyžtak počti, nebo jim taky napiš, uvidíš, co ti řeknou tady a jinde… štítná žláza je ok?-kvůli tomu nemohla otěhotnět teta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
11.7.13 11:17

@kaczule1 fakt je, že o IVF toho zatím moc nevím, k tomu jsme ještě nedzráli…zatím váháme, jestli do toho jít, pokud by se přirozeně stále nedařilo…dáme tomu min rok a pak se rozhodnem (prevntivně budem ale radši už šetřit :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.7.13 11:18

@krokodylek už jsem jim napsala a právě odepsali, že by bylo vhodné udělat genetiku embrya a fragmetaci DNA spermií. Asi bychom využili tzv. „balíček“ testů - test integrity DNA + IBT test + TW test za 3800 Kč :nevim: Ale mám právě pojišťovnu MV a s tou genetiku embrya nemají nasmlouvanou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty