Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
bola by som šťastná, že ma sestra chlapa, ktorí si ju chce vziať a užila by som si jej svadbu na maximum
kašli na nejakú sesterská rivalitu ![]()
@Pvln34 píše:bola by som šťastná, že ma sestra chlapa, ktorí si ju chce vziať a užila by som si jej svadbu na maximum
![]()
kašli na nejakú sesterská rivalitu
Oni tam asi vztahy dobrý nebudou a přitom asi věkově blízko dvě sestry.. No i takové osudy jsou, nejenom vyhrajou si a mají do smrti jedna druhou ![]()
Osobni zkusenost, takze anonym. Sestra chystala svatbu rok dopredu, my az po ni. Necekane jsem otehotnela driv, a protoze jsem chtela dite do uplne rodiny, tak jsme schystali svatbu 4 mesice pred sestrou. Vzala to v pohode. My meli malou, ona velkou. Presto me to dodneska mrzi. Myslim, ze jsme ji radost malinko zkalili. Ale nikdo to tenkrat neresil a vztahy jsou v naproste pohode.
@Bubla Bůčková píše:
Oni tam asi vztahy dobrý nebudou a přitom asi věkově blízko dvě sestry.. No i takové osudy jsou, nejenom vyhrajou si a mají do smrti jedna druhou
Me to přijde v pohodě, kdyžtak si promluvte. U nas to bylo zajímavý. My hlásili svatbu asi 8 měsíců dopředu, pozvali jsme všechny z rodiny i přátel, takže velka svatba. A týden na to se po 15 letech vztahu oženil bratr mého manžela, nic nám neřekli, natoz aby někoho zvali, a pak nám rekli, ze to vlastně oslavili na te nasi svatbě! Švagrová dorazila na tu mou svatbu v bílých šatech, ve kterých se za týden vdávala! No není to na pěst?
Ale tomu se nedá než smát… ![]()
U nás v rodině takto udělali svatbu dohromady, kdyz zjistili, ze planuji oba sourozenci. Přišlo mi to hezké, jak mají fajn vztahy. Takto dva terminy mi prijdou uz uplne ok
Ségra měla přes rok plánovanou na září, strejda na červen, já jsem se mezi ně vetřela na přelom června/července a rozhodla se 2 měsíce před. Nikomu to nevadilo, naopak, pořád se něco dělo a mohli jsme se těšit na další a další. Lepší, než se jako rodina scházet jen na pohřbech ![]()
@Bubla Bůčková áno to sú presne moje slová!!… Tiež nerozumiem tej slávnej argumentácii, že dieťa nutne potrebuje súrodenca
poznám X rodín kde sú súrodenci rozhadani, nekomunikuje so sebou, nepomáhajú si a ani rodičom..
@Anonymní píše:
Zdravim, mam dotaz. Pristi rok v srpnu planujem svatbu pro celou sirsi rodinu a všem už jsme to v lete zatim neoficiálně oznámili, aby s tím počítali. Teď jsem však zjistila, že má sestra začali plánovat svatbu příští rok v červnu, tedy před námi. Vadilo by Vám to? Nemůžu říct, že mi to vyloženě vadí, ale mám z toho takové smíšené pocity. Navíc, když jsem se to dozvěděla oklikou a ne od nich.
@iPodPrd píše: . Lepší, než se jako rodina scházet jen na pohřbech
Přesně tak, u nás v rodině byla svatba naposledy pomalu před 25 lety, od té doby jsem pohřby…
Za poslední dva roky pět ![]()
Zdravim, mam dotaz. Pristi rok v srpnu planujem svatbu pro celou sirsi rodinu a všem už jsme to v lete zatim neoficiálně oznámili, aby s tím počítali. Teď jsem však zjistila, že má sestra začali plánovat svatbu příští rok v červnu, tedy před námi. Vadilo by Vám to? Nemůžu říct, že mi to vyloženě vadí, ale mám z toho takové smíšené pocity. Navíc, když jsem se to dozvěděla oklikou a ne od nich.