Dvě svatby v jednom roce

Anonymní
1.11.19 17:20

Dvě svatby v jednom roce

Zdravim, mam dotaz. Pristi rok v srpnu planujem svatbu pro celou sirsi rodinu a všem už jsme to v lete zatim neoficiálně oznámili, aby s tím počítali. Teď jsem však zjistila, že má sestra začali plánovat svatbu příští rok v červnu, tedy před námi. Vadilo by Vám to? Nemůžu říct, že mi to vyloženě vadí, ale mám z toho takové smíšené pocity. Navíc, když jsem se to dozvěděla oklikou a ne od nich.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
1.11.19 17:21

Nevadilo, přijde mi to normální. V čem má být problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654

A neni to fuk kdy ktera bude mit svatbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34

:roll: bola by som šťastná, že ma sestra chlapa, ktorí si ju chce vziať a užila by som si jej svadbu na maximum ;) :kytka: kašli na nejakú sesterská rivalitu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
26747
1.11.19 17:24
@Pvln34 píše: :roll: bola by som šťastná, že ma sestra chlapa, ktorí si ju chce vziať a užila by som si jej svadbu na maximum ;) :kytka: kašli na nejakú sesterská rivalitu :mavam:

Oni tam asi vztahy dobrý nebudou a přitom asi věkově blízko dvě sestry.. No i takové osudy jsou, nejenom vyhrajou si a mají do smrti jedna druhou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
1.11.19 17:24

Proč by mi to mělo vadit, kde je prosím problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.19 17:26

Osobni zkusenost, takze anonym. Sestra chystala svatbu rok dopredu, my az po ni. Necekane jsem otehotnela driv, a protoze jsem chtela dite do uplne rodiny, tak jsme schystali svatbu 4 mesice pred sestrou. Vzala to v pohode. My meli malou, ona velkou. Presto me to dodneska mrzi. Myslim, ze jsme ji radost malinko zkalili. Ale nikdo to tenkrat neresil a vztahy jsou v naproste pohode.

• Citovat
  • Upravit
5487
1.11.19 17:30
@Bubla Bůčková píše:
Oni tam asi vztahy dobrý nebudou a přitom asi věkově blízko dvě sestry.. No i takové osudy jsou, nejenom vyhrajou si a mají do smrti jedna druhou :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :palec: zasmála jsem se.
Ale jinak chápu, že je tu jistý důvod k tomu, aby ti to vadilo, nebudeš jediná hvězda, takže je legitimní to naštvání, nebudu dělat, že to nechápu, aby sis připadala ještě blběji ;) :mrgreen: Ale nedá se nic dělat, zakázat jí to patrně nemůžeš :nevim: Spíš by mě naštvalo, že mi to neřekla sama. :nevim: Ale nevím, nemám sestru :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
1.11.19 17:33

Me to přijde v pohodě, kdyžtak si promluvte. U nas to bylo zajímavý. My hlásili svatbu asi 8 měsíců dopředu, pozvali jsme všechny z rodiny i přátel, takže velka svatba. A týden na to se po 15 letech vztahu oženil bratr mého manžela, nic nám neřekli, natoz aby někoho zvali, a pak nám rekli, ze to vlastně oslavili na te nasi svatbě! Švagrová dorazila na tu mou svatbu v bílých šatech, ve kterých se za týden vdávala! No není to na pěst? :) Ale tomu se nedá než smát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
1.11.19 17:33

No tak plánuje a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
1.11.19 17:38

U nás v rodině takto udělali svatbu dohromady, kdyz zjistili, ze planuji oba sourozenci. Přišlo mi to hezké, jak mají fajn vztahy. Takto dva terminy mi prijdou uz uplne ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
1.11.19 17:41

Ségra měla přes rok plánovanou na září, strejda na červen, já jsem se mezi ně vetřela na přelom června/července a rozhodla se 2 měsíce před. Nikomu to nevadilo, naopak, pořád se něco dělo a mohli jsme se těšit na další a další. Lepší, než se jako rodina scházet jen na pohřbech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pvln34
1.11.19 17:44

@Bubla Bůčková áno to sú presne moje slová!!… Tiež nerozumiem tej slávnej argumentácii, že dieťa nutne potrebuje súrodenca :nevim: poznám X rodín kde sú súrodenci rozhadani, nekomunikuje so sebou, nepomáhajú si a ani rodičom..

• Citovat
  • Upravit
10651
1.11.19 17:47
@Anonymní píše:
Zdravim, mam dotaz. Pristi rok v srpnu planujem svatbu pro celou sirsi rodinu a všem už jsme to v lete zatim neoficiálně oznámili, aby s tím počítali. Teď jsem však zjistila, že má sestra začali plánovat svatbu příští rok v červnu, tedy před námi. Vadilo by Vám to? Nemůžu říct, že mi to vyloženě vadí, ale mám z toho takové smíšené pocity. Navíc, když jsem se to dozvěděla oklikou a ne od nich.
:roll: a co řešíš? Že ségra bude před tebou nebo že bude mít hezčí šaty? :roll: nevadilo by mi to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
1.11.19 17:49
@iPodPrd píše: . Lepší, než se jako rodina scházet jen na pohřbech :nevim:

Přesně tak, u nás v rodině byla svatba naposledy pomalu před 25 lety, od té doby jsem pohřby…
Za poslední dva roky pět :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný