Dvojčata 2024

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Nfr
170
6.8.24 13:20

Dvojčata 2024

Ahoj holky, nenajde se tu někdo, kdo v roce 2024 má už na světě nebo čeká dvojčata? Nikoho s dvojčaty kolem sebe nemám, tak sháním někoho na pokec, kdo chápe specifika :D.
Jsem teď v 30 tt, čekáme bibi kluky. Aktuálně řeším například monitory dechu, jestli zkoušet ty na plenku a mít kluky spolu v postýlce, nebo je mít oddělené na klasických deskových :think:. Uvažovala jsem i o chytré ponožce, ale dle recenzí, kterých teda není moc, jsem tuhle možnost spíš zavrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3690
6.8.24 14:00

@Nfr ja mam dvojčata už tedy 5,5 leta, jednovaječní kluci a měli jsme klasicky monitor pod matraci, každý měl svoji postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.8.24 17:32

Já jsem teprve v 8 tt a řekli nám, že čekáme 2 miminka. Videla jsem obě srdíčka, ale mám pořad strach, aby byli obě v pořádku :srdce: Ještě je pořád brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nfr
170
12.8.24 06:09

@suzka1 My do ložnice dvě postýlky nenarveme… Krom toho máme kočky a ještě jsme nevymysleli, jak jim vysvětlit, že dětské postýlky jsou tabu.
@Kaktuska35 To je krásný. Úplně jsi mi připomněla, jak to řekli mně. Já jsem si dvojčata vždycky přála :). Co ty? Milé nebo nemilé překvapení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.8.24 07:40

@Nfr No v první chvíli nedokážu říct, jestli bylo milé nebo nemilé. Byla jsem prostě jen zaskočená :lol: No ale šok mi trval asi hodinu a pak to hned vystřídalo nadšení a strach, aby byli obě v pořádku :srdce: Nikdy jsem neměla to, že bych dvojčata vyloženě chtěla, ale vždy jsem všem řikala, že by mi to nevadilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3690
12.8.24 07:40

@Nfr kočky prostě budou mít zajaz do ložnice..a pokud se vam nevejdou 2 postýlky do ložnice, tak jak to planujete? Dat je od začátku do pokojiku? Ze začátku to jde je mit v jedné, ale ubehne pár měsíců a fakt to nepůjde. extra, jestli čekáte dvojvaječná, ta se i rodi větší než jednovaječná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nfr
170
15.8.24 06:31

@suzka1 Úplný zákaz kočkám do pokoje je až krajní řešení a vůbec si ho neumím představit. :( Ale trochu myslím, že se budou prcků spíš bát. Každopádně minimálně ze začátku neexistuje, aby se k nim kočky jakkoliv dostaly. Jsme s partnerem oba inženýři, tak určitě něco vykoumáme :D.
Máme malý byt, dvě postýlky se sem nevejdou nikdy, leda tak dvoupatrovka :lol:. Mám od kamarádky sourozeneckou, je větší a jí tam spaly děti 1 a 3 roky. Tak snad to s ní vydržíme aspoň 2 roky, než bude hotová rekonstrukce domečku, co máme. Tam už s místem problém nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí