Dvojčata a jedno bez srdíčka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.24 14:08

Dvojcata a jedno bez srdíčka

Ahoj holky, prosím vás. Jsem v 6 TT těhotenství, zjistili mi, že čekám dvojčátka. Jedno má krásné srdíčko, druhé ale ne. Doktorka mi řekla, že se srdicko ještě může ukázat, ale taky nemusí.

Máte s tím nějaká zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
670
11.4.24 14:25

Mam podobnou, v 6tt byla jen jedna bublina, v 10tt dve, ale jedna prazdna. Jednalo se v mem pripade o syndrom mizejiciho dvojcete, je to pomerne casta vec. U tebe se to jeste muze vyvinout dobre, ale take nemusi no. Uvidis na dalsi kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
11.4.24 14:29

Mam zkušenost, u nás se objevilo druhé srdíčko později. :srdce: Držím palce. Řekli nám že je to asi mizejici dvojče ale nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24762
11.4.24 14:30

To se u dvojčat stává často, hlavně nebuď smutná a nestresuj se, abys nepřišla i o to zdravé.. prostě jsi tam byla moc brzo.. to jsou ty nevýhody hcg testů.. fakt se netrap a věř, že bude jedno OK (a nebo se stane zázrak), ale dvojčata zas taková sranda nejsou…
držím ti palce :kytka: a fakt nesmutni, běž na slunko, buď se svým chlapem, netrap se otázkami coby kdyby… je to těžké, ale teď musíš být co nejvíc v klidu, hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9685
11.4.24 14:46

U nás se druhé :srdce: neobjevilo a embryo zaniklo a zůstalo jen to jedno, které srdíčko mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.24 17:47

Ahoj, tak já prisla o obě :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat