Rozjede se to?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.24 12:38

Rozjede se to?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Před chvílí mi řekli, že mám anembryolu a jestli chci objednat na revizi nebo ještě týden počkat. Teď jsem chvíli slabě krvácela a už jen špiním a pobolívá mě břicho jak u ms. Co myslíte, rozjede se to a odejde to samo? Nebo budu muset na revizi? :nevim: Doktor řekl, že ještě týden počkáme ať si pak nemyslím, že jsem se unáhlila…je to mé první těhotenství a jsem z toho zmatená :nevim: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
20.7.24 20:01

To ti nikdo neřekne :( Já šla na revizi, nechtěla jsem čekat… ale někdo je radši když si poradí tělo samo.. drž se, soucitim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
20.7.24 20:38

Jestli špiníš a máš menstruační bolesti, mohlo by se to skutečně rozjet samo. Já jsem si tím prošla ve vyšším stadiu těhotenství a nebylo to nic příjemného, nicméně má to před revizí své výhody včetně možnosti brzo to zkoušet znovu, neriskovat možné následky revize (napr. Ashermanův syndrom) apod. Pokud je to jen ve stádiu anembryoly ani by to nemuselo dlouho trvat a předpokládám, že i bolest by mohla být nižší. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
21.7.24 11:20

Ahoj, podělím se se svou zkušeností. Když jsem otěhotněla, byly tam 2 zárodky, jeden z nich zanikl a druhý měl dokonce srdíčko, ale začala jsem špinit a na kontrole mi doktor sdělil, že je váček prázdný a jedná se o anembryolu. Tělo se chovalo jako by bylo stále těhotné, ale plod nikde.
Zeptal se mě jestli chci hned odjednat na zákrok nebo si nechat týden na to, abych se s tim srovnala a třeba to odejde samo. Vzala jsem si ten týden.
Do 48 hodin jsem začala špinit a pár hodin na to krvácet.
Něco jsem si o tom přečetla, jak probíhá samovolný potrat a tak. Koupila jsem si i floradix železo. Doporučuje se při silnější menstruaci.
V 10 hodin večer mi začaly jakoby kontrakce a začala jsem více krvácet a začala se odlučovat sliznice po větších kusech. Hned jsem si dala železo. Přicházelo to po čím dál kratších intervalech až to téměř přestalo.
Byly 2 ráno a já měla pořád šílené bolesti tak jsme jeli na pohotovost. Zachycený kus sliznice na cestě ven mi odstranil a řekl, že téměř vše samo odešlo, zůstal jen 5cm pruh sliznice a na to mi řekli, že to odejde s menstruací a pak se hned můžeme zase snažit :)
Přesně tak se i stalo a po 8 denním dočištění jsme se mohli hned začít se snažit :) Na kontrole u mého gyn mi řekl, ze děloha je čistá :)
Přeji ať je to pro tebe co nejjednodušší a nejrychlejší a zároveň je mi líto, že tě to potkalo. Byl to hrozný pocit, když mi to oznámili :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí