Dvojčata a problém s krmením

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
12.5.24 09:28

Dvojčata a problém s krmením

Dobrý den zkušené maminky,
mám dotaz než s tím začnu otravovat pediatru, mám dvojčátka chlapečky 26.5. Nám budou 4 měsíce, doteď jsme krásně papali, kluci rychle nabrali a mají každý přes 6 kilo, jenže mi teď jedno z dvojčátek začalo odmítat pití z lahvičky, má odstrikané mateřské mléko plus, když chtějí ještě jim nabídnu prso, krásně se chytají o to nic, ale ten jeden brouček teď prostě odmítá tu lahvičku a to předtím vypil 125 a ještě se prizivoval na prsu. Teď jediné z čeho pije je prso, ale taky strašně se u toho kroutí a vyvádí psí kusy. Do toho nás trápí kakání, většinou vypudi bobek, tak po 4 dnech a strašně prdíme, opravdu pořád a hodně a dost smrdíme, přitom se snažím si hlídat, co jím. Na bříško bereme snad všechno možný, mají kapičky baby calm, dáváme fenyklovy cajik, cvičím jim s nožičkami, dáváme na bříško, nahříváme bříško. Koupila jsem dečko od Terezie, jestli jim nedělalo neplechu to normální dečko. S pediatrou jsem řešila, když se mi poprvé po 4 dnech nevykakali, tak mi řekla, že rourku, ale pak to z něj vylitlo samo :D… Problém je ten, že se bojim, aby nezačal ztrácet na váze a druhý, že před spinkanim v noci, děláme šílené scény a řev. Snad jsem to napsala trošku srozumitelně, za jakýkoliv nápad a radu, budu moc vděčná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8994
12.5.24 10:04

Mateřský plurál :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6019
12.5.24 10:09

@Verca97

Hele jsou jim 4 měsíce. Teoreticky to můžou být zuby (mému nejstaršímu synovi už ve 4 měsících rostly horní řezáky). Nebo mu baby Calm přestal vyhovovat. Tak zkus něco jiného.

Pokud prdí, tak nahřívat bříško a nechávat vyprdět. Jsou děti, které jsou od miminka spavé a pak se jim to otočí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4323
12.5.24 10:23
@Serpentini píše: Více

souhlas… dost smrdime :mrgreen:

@Verca97 myslim ze delas vsechno co lze, mozna uz mu to prestalo vyhovovat, take jsem ty kapky na brisko postupne stridala, ale popravde bylo spis moje zbozne prani aby to zabralo… proste zkouset a vydrzet… u mych deti to polevilo na zacatku 4.mesice a co vim z okoli az na nejakou tu vyjimku tak taky tak, tvoje dvojcatka jsou narozeny driv? nezminujes takovy ten korigovany vek tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.24 11:01

A proč je nekojíš a dáváš mu to z láhve? Dcera byla nedonošená, chvíli na dokrmu a pak už jsem láhev sebrala a pak už ji po čase nechtěla…vodu má z panáku, jinak prso, má 8 měsíců…do 6měsíců byla plně kojená…

• Citovat
  • Upravit
7223
12.5.24 11:39
@Verca97 píše: Více

Co všichni máte s tím plurálem.? Je to příšerný :zed:. Kakame, smrdime. To jako celá rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4815
12.5.24 11:46

Zkus sprchu, to možná zabere na ten tvůj smrádek :zed: ne vážně, nepoužívej mateřský plurál, je to děsivý.
K dotazu. Když nechce flašku, nech ho se kojit. O to méně práce pro tebe ne? :nevim: sama píšeš, že přibírá dobře, tak to prostě vyzkoušej, třeba to bude naprosto v pohodě.
Mají 4 měsíce, takže se co nevidět začnou víc hýbat a s tím se zlepší pohyb střev a vyprazdňování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3010
12.5.24 11:58

Dávejte jim častěji tu rourku, když to zabírá.
Když jim dáváš všechno možné na bolavé břicho tak to zkus omezit a uvidíš, třeba jim to nesedí.
4 měsíce jsou prostě na tyhle neduhy protivný věk a musí se to nějak přečkat.
Synovi pomáhalo být hodně na břichu a koulet se na velkém balonu, ale na 100% to taky nebylo.
Druhý možná bude líp spát, když budeš v klidu a nebudeš dělat scény a řev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1822
12.5.24 12:26

Hele já jsem zjistila, že syn fenykl nemůže, všechno mu to zhoršuje. Zkus ho vynechat a dat radši kminovy odvar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí