Dvojčata na ultrazvuku

726
30.12.10 13:19

Dvojčata na ultrazvuku

Máte prosím některá stejnou zkušenost?Dnes jsem byla u dr,že jsem těhotná vím už týden,tak jsem radši zašla na kontrolu,a doktorka našla váčky dva,ale ten jeden je jakoby míň vidět,říkala,že je to dost časté,že to jedno vymizí,mám počkat 3 týdny, do další kontroly,ale nedá mi to,chtěla bych vědět,jestli je i šance,že se udrží obě,měla jste to taky některá tak,že jedno bylo menší,míň viditelné,a přesto se dvojčátka narodila vpořádku?Přidávám foto z utz a děkuji za případné odpovědi… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Aty
7700
30.12.10 13:35

ahoj jojo já to měla. druhé dítko bylo od začátku o týden pozadu než Ačko. Doktor vyslovil hypotézu, že je možné, že jsem otěhotněla tzv. dvakrát o týden později při dalším styku. Jinak si prý myslí, že druhé dvojčátko vymizí. Nestalo se tak. prvně jsem šla myslím v 8 týdnu a podruhé v 10tém a to už doktor potvrdil, že vymizení by už nastat nemělo. Takže máme páreček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.12.10 13:36

v 8 týdnu už jsem u áčka měla srdeční činnost, b byl jen váček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
30.12.10 13:47

Jé,moc děkuji za odpověď,tak doufám,že u mě to proběhne podobně,docela bych dvě chtěla,sama jsem z dvojčat,a vím,jak je to super.Díky a měj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
30.12.10 14:23

Ahojky, tak já jsem ten případ, kdy jedno se vstřebalo do sliznice. V 5.tt jsem měla potvrzené těhu, v 7.tt mi řekla dr, že tam jsou dvě a v 9.tt jsem cítila bolest bříška, bez krvácení, srdíčko bylo jen jedno, druhý váček byl menší, než v tom 7.tt. Takže mizelo.

http://rodina.cz/…um/photo.ASP?…

Tak přeji, ať tobě to vyjde, u mě by to byl masakr:). Taky jsem z dojčat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
30.12.10 14:54

Ahoj,
měla jsem to podobně jako Aty. U jednoho již srdeční činnost a druhý zatím jen váček. O týden později už u obou byla vidět srdeční činnost. Pak se vše krásně srovnalo. Jen asi od konce 7. měsíce byla jedna holčička větší bumbrlíček. Nakonec se narodily s rozdílem 200 g a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
30.12.10 14:54

jojo mela jsem to tak, ono to druhe, co je min videt, muze byt zalezla v zakrytu a proto vypada mene jasne a tim si lekari mysli, ze neprofituje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6216
30.12.10 16:40

tak já jsem ten případ že druhé mimi samo vymizelo,bez bolesti a bez krvácení-na utz bylo i srdíčko,ale strašně pomalé a slabounké-to byl 7tt a v 8tt už byl jenom váček,který se vstřebal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
30.12.10 16:48

Měla jsem to taky tak , teda ze začátku mi dr tvrdil že čekám jen jedno, až při krvácení v 9tt se zjistilo že jsou dvě a rozdíl byl taky asi týden, dr říkal že je to mizející dvojče a ono to nakonec bylo později oplodněné dvojče :lol: , no já pak začla hodně krvácet tak jsme mysleli že jsme o něj přišli a on tam byl ještě i hematom a ten praskl a krvacel. Miminka byly v pořádku obě :palec: Tak držím palce. Dvojčátka jsou velký dar!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.12.10 16:50

haňulíku koukám samé baby ((((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.12.10 18:37

jinak havraní, ať to dopadne jakkoliv, přeju zdravá nebo zdravé miminka/miminko ((-: určitě dej vědět, nezapomeň ((-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
31.12.10 10:07

Moc děkuji za reakce,musím si prostě počkat,tak uvidíme toho 2O.1.určitě dám vědět,budu asi ráda za obě varianty,asi by mi úplně stačilo jedno,už je nás doma dost,ale ta dvojčátka,líbilo by se mi to :hug: ,je to krásný,ale ty práce s tím.UVIDÍME. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
20.1.11 14:49

Tak je 20.,byla jsem na kontrole,čas se teda pěkně vlekl,a to jsem ještě na poslední chvíli chytla pěknou rýmu,tak jsem ani nevěděla,jestli se k doktorce doplazím,na ultrazvuku bylo dneska mimi už jen jedno,to druhé oprvdu vymizelo,trochu jsem krvácela asi před týdnem,a špinila,ale nic jsem neřešila,řekla jsem si,jestli se má udržet,ať se udrží při mém normálním životním tempu,jinak bych na to neměla,ležet,s třema dětma doma,nešlo by to,prostě buď a nebo,a musím říct,že se mi dost ulevilo,nechci se rouhat,ale to jedno úplně stačí.Tak to jen,že jsem slíbila,že dám vědět,mějte se. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.7.11 16:39

Ahoj, ja to mela tak taky… na prvnim UZ se potvrdilo tehu a byl tam videt jeden drobek a po dvou tydnech na dalsim UZ uz bylo videt, jak biji dve srdicka :-) ted koncim 8tt a tesime se na dvojcatka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1379
17.8.11 12:42
Havraní píše:
Máte prosím některá stejnou zkušenost?Dnes jsem byla u dr,že jsem těhotná vím už týden,tak jsem radši zašla na kontrolu,a doktorka našla váčky dva,ale ten jeden je jakoby míň vidět,říkala,že je to dost časté,že to jedno vymizí,mám počkat 3 týdny, do další kontroly,ale nedá mi to,chtěla bych vědět,jestli je i šance,že se udrží obě,měla jste to taky některá tak,že jedno bylo menší,míň viditelné,a přesto se dvojčátka narodila vpořádku?Přidávám foto z utz a děkuji za případné odpovědi… :-)

Jaruško vím,že to už není aktuální,ale mě taky v listopadu říkala ta dr.,že tam jsou dva a na další kontrole už byl váček jen jeden…ale nakonec to vzdal i on :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky