Dvojčata na ultrazvuku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17095
16.5.12 23:56

@mamka snažilka , tak sem chtela napsat, ze doktor by si toho urcite vsiml, ale doslo mi, ze ja kdyz jsem byla na prvnim utz, tak mi nasel jeden vacek, ale jeste v nem nebylo embryo. Tak rekl, ze pockame mesic, a vic nekoukal. Pak jsem sla za mesic na utz ke svemu gyndari, ten mi projel bricho poradne a nasel dva krasne vacky i s embryami. Tak si rikam, ze ten prvni doktor videl jeden a čau, ani ho nenapadlo koukat, jestli tam nahodou neni druhe. Nechci mu krivdit, ale kdyz si to vezmu zpetne, tak mi prijde, ze me trosku odflaknul :nevim: Tak mam pocit, ze kdyz to neni po umelem, tak automaticky vsichni predpokladaji jedno mimco. Taky kdyz reknu nekomu ze budeme mit dvojcata, tak se vsichni hned ptaji, jestli jsem byla na umelem. :roll: Tak bud pockej do dalsiho UTZ, nebo si tam zajdi, treba za tyden, a ze chces at ti ho udelaji znova. Uvidis. Snad to pro tveho doktora nebude velky problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
17.5.12 00:05

Holky,
tak dnes 16+6, byla jsem na kontrole a dobry, vzali mi akorat krev, vysetril me ale pry utz az za mesic, ze ted to neni potreba. A to me trochu nastval, pac ja se tesila, ze je zase uvidim, co tam vyvadeji. A taky jsem doufala, ze mi rekne uz, co to bude :(
Jestli tam za mesic pujdu a ti prckove se otoci tak, ze nic neuvidim, tak me fakt trefi slak :lol: Kdy to rekli vam, co budete mit? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
18.5.12 09:44
@nety píše:
Mamko snažilko, ráda bych poradila, ale nevím, může to být druhé mimi a může to být i stín… :think: A ty bys chtěla dvojčátka?

Já bych právě chtěla jedno miminko, vím, že je to rouhání,ale dvojčátka nemáme ani v rodině a nejsem na ně ani připravena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
18.5.12 09:46
@jazminka27 píše:
Holky,
tak dnes 16+6, byla jsem na kontrole a dobry, vzali mi akorat krev, vysetril me ale pry utz az za mesic, ze ted to neni potreba. A to me trochu nastval, pac ja se tesila, ze je zase uvidim, co tam vyvadeji. A taky jsem doufala, ze mi rekne uz, co to bude :(
Jestli tam za mesic pujdu a ti prckove se otoci tak, ze nic neuvidim, tak me fakt trefi slak :lol: Kdy to rekli vam, co budete mit? :mavam:

Moc moc gratuluji :potlesk: Já jdu na kontrolu 6.6. tak uvidím, co bude na utz, zda jedno dvě miminka,ale tak nějak cítim, že by mohlo být jedno a holčička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
19.5.12 22:18

@mamka snažilka Já si taky přála jedno, a jsem moc ráda, že nejsem jediná, kdo se „rouhá“. Všichni říkají, jaký je to dar, jasně, chápu, ale já se prostě na dvě necítím :( zvládnout to budu muset, vím, ale bojím se, jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
22.5.12 11:27
@jazminka27 píše:
@mamka snažilka Já si taky přála jedno, a jsem moc ráda, že nejsem jediná, kdo se „rouhá“. Všichni říkají, jaký je to dar, jasně, chápu, ale já se prostě na dvě necítím :( zvládnout to budu muset, vím, ale bojím se, jak.

Budu moc držet palce, aby jsi to zvládla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
22.5.12 20:20
@mamka snažilka píše:
Budu moc držet palce, aby jsi to zvládla :hug:

To jsi hodná :hug: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4359
22.5.12 21:33

jj měla jsem to taky tak dokonce i ten jeden váček vyl dost menší a blbě vidět. No a nejdřív bylo jedno srdíčko a na kontrole po 10 dnech už bila srdíčka dvě ;) a ted je holkám 18měsíců ;) tak klídek a uvidíš i kdyby bylo nakonec jen jedno tak gratuluji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evakva
27.6.12 14:23

Su tam dva, ale len jedno ma srdiecko

Myslite, ze z toho budu dvojicky? Tomu vacsiemu uz bije srdiecko a to male nic. Uvidime. Mali ste nieco podobne?

• Citovat
  • Upravit
1050
4.7.12 08:25

jazminka27 ahojky ty čekáš dvojčátka??a máš strach že to nezvládneš??Já jsem 30+6tt čekáme dvě holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
13.12.12 20:54

jednovaječná nebo dvouvaječná

Holky,
jak poznám, jestli jsou dvojčata dvou nebo jednovaječná?
Mám doma 7 letá dvojčata a dodnes pořádně nevím. Když jsem se zetala mého gynekologa ještě v těhotenství, tak mi řekl, že všechny údaje má v druhém PC a pak se tak nějak zadíval do ztracena a řekl, že určitě jsou dvouvaječná.
Vím, že jsem měla 2 placenty. Rodila jsem císařem a první šly placenty a pak teprve kluci. Prý jde o nějakou vzácnost či co. Když jsem se ptala nynějšího gynekologa, tak už něměl z čeho čerpat. Ptal se zda mají kluci stejný tvar nosu, uší apod. t jsou prý známky jednovaječnosti. (Vše mají stejné…) Když jsem se zmínila o dvou placentách, tak řekl, že tedy musí být dvouvaječní. V jednom odborném časopise psali, že i jednovajčená dvojčata mohou mít dvě placenty. Taky psali, že pokud to chce matka vědět 100% je nutné udělat DNA testy.
Pod prvním ultrazvukem mám napsáno biamniáles, bichoriáles. Nikde nemůžu najít co to znamená.
Poradí mi někdo?

• Citovat
  • Upravit
726
26.2.13 21:54

Tak opožděně čtu poslední příspěvek. To biamniál…nebo jak, to by mohlo znamenat dvě plodové vody, a dvě placenty, to vypadá spíš na dvojvaječná. Já byla se ségrou jednovaječná, jedna placenta, a ty si jsou prostě k nerozenání podobná, a dvouvaječná jsou jako jiní sourozenci. Zvláštní, že Ti to nedokázal říct ani doktor.Ale asi jsou fakt situace, že to není úplně jasné. Zajímalo by mě, jak vypadaj. Nechceš hodit foto? :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
30.5.18 19:19

Možnost dvojčat ? ☺????

Zdravím, chci se také zeptat. Je to me první těhotenství, dnes jsem byla pro výsledky testu na vývojové vady, vše v pořádku… jen nas pak trochu paní doktorka zarazila… ze pry tam vidí nějaký vacek a jestli jsem nespinila. Tak jsem říkala, ze vůbec nic a pak říkala, ze by to ještě také mohlo být druhé miminko. Od svého gynekologa mám psaný jeden plod a ted tohle? Probirala jsem to ještě s kamaradkami a jsem z toho rozvrkočena, na jednu stranu příjemně, na druhou strach. Dnes jsem 12+6, ale bylo slyšet jedno jedno srdíčko, tak jsem si říkala, ze kdyby tam byla dve mimi tak slyšíme dvě srdíčka? Na kontrolu ke svému gynekologovi jdu 11.6. Ale co jsem tu četla předchozí komentáře, tak koukám, ze nemusí být slyšet dve srdíčka. Fotku jsem prilozila. Ta druhá kamarádka si pry hned jak fotku viděla myslela, ze tam, mam dvojčata. Vím, ze 100% ujištění budu mit stejně az od Dr ale na druhou stranu, se ted asi spíše více těším a přála bych si je ????
Ted to vypadá ze vůbec nevím co chci :lol:
Tak diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
30.5.18 19:25

Podle me by ve 13.tydnu melo byt jasne poznat, zda jsou v deloze dva plody. Pri screeningu se pouzivaji ty nejlepsi utz. Je mozne, ze tam ze zacatku byly dve a jeden zanikl a neodesel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
30.5.18 19:26

Není to k tématu takže se omlouvám, ale nemůžete si holky aspoň zakrýt rodné číslo a jméno když veřejně publikujete fotky z ultrazvuku?? :roll: Každý toho může nějak zneužít :zed:… Jinak já tam vidím jedno dítě, ale mě tyhle fotky nikdy nic neříkaly nepoznala jsem pohlaví nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí