Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1495
11.10.13 19:38

@ruckis já kluky kojila společně asi tak měsíc, pak přestali chtít pít spolu. Když už jsem jim dávala společně, tak se každý napil jen trošičku a musela jsem je dokojit každého zvlášť. Někdy se mě podaří je nakojit spolu v noci, ale musí být oba rozespalí a nesmí o sobě vědět…já to beru prostě tak, že chce asi každý mít tu maminku aspoň chvilečku jen pro sebe :hug: :hug:

• načítám...
519
11.10.13 20:01

@Lojzofka moc děkuji za uklidnění, že v tom nejsem sama. Už jsem si myslela, že jsem neschopná :D když jsem totiž byla s holkama před měsícem v nemocnici, tak mě doktorka nutila, abych holky kojila společně, že mi to ušetří spoustu času. Chudáci sestřičky se mnou musely být několik hodin na pokoji a pomáhat mi holky společně přikládat. Samozřejmě, že to nešlo, holky se úplně prohýbaly, ze mě lilo, ze sestřiček taky, já byla totálně vynervovaná z toho řevu no hrůza :) jinak mi holčičky krásně papají, nemáme s tím problém jen prostě každá zvlášť.

Příspěvek upraven 11.10.13 v 20:06

• načítám...
2257
11.10.13 20:04

@Lojzofka já měla taky problém v nemocnici kojit kluky spolu ale bylo to tím že tam měli kojící polštář s těma kuličkama a jak se kluci mleli tak mě padali. ale nakonec jsme to zvládli a doma mám molitanový a to je super. Zatím je kluky kojím spolu :dance: :dance:

• načítám...
1495
11.10.13 21:00

@ruckis @romcame já v porodnici a pak ještě i doma kluky kojila společně buď na kojícím polštáři a nebo i na peřinách, ale jak prostě začali trošku vnímat co se kolem nich děje, tak začali společné pití odmítat. Ale já to neřeším, s každým se po kojení pomazlím a oni to tak mají asi rádi a že mě trvá dél než kluky nakojím to neva, jednou na to budu ráda vzpomínat :srdce: :srdce:

• načítám...
2257
11.10.13 21:10

@Lojzofka no to určitě já je někdy ale spíš výjmečně kojím každého zvlášt ale mě kluci řvou hlady většinou spolu a tak je kojím spolu

• načítám...
532
12.10.13 10:43

@ruckis jé to jsou princezny, krásný :potlesk:

• načítám...
kkavej
13.10.13 18:00

kojenecká váha

@Frufrýk Bohužel váha je již prodána. Ozvali se nám lidi nedaleko našeho bydliště, takže si pro ni zrovna dojeli. Omlouvám se :,(

• Upravit
519
13.10.13 18:16

@M-H-V-M moc moc děkuji :) :hug:

• načítám...
398
14.10.13 14:59

Ahoj holky omlouvám se že sem lezu ale moc by mě zajímalo, jak jste která měla brzo pozitivní těhu testy. Nebo třeba jen duchy na testu a kdy první příznaky. Děkuji za odpovědi. Jinak máte krásné miminka.

• načítám...
2168
14.10.13 16:17

@Jeanettka já jsem měla první příznaky hrozně brzo, už asi týden po ovulaci - hlavně bolesti prsou a podbřišku a testovala jsem asi dva dny (už nevím přesně) před termínem ms a byla dálnice jako blázen ;)

• načítám...
345
14.10.13 17:12

Ja měla rano negativni a druhy den odpoledne vyrazne //. Taky před MS.

• načítám...
2529
14.10.13 17:29

To byl den. Od 5 hodin skoro bez spánku, děti cítili den blbec, takže nejedli, stávkovali a tak. Odjezd z domova v 9 hodin do Psíku. Zde první kontrola na rehabilitačním oddělení, dopadlo to dobře, děti spolupracovali, pak první kontrola v rizikové poradně, tam jsme se načekali. Davídek dokonce 2× svlékán, protože mu ještě dělali sono hlavičky a ledvin. Pak snaha je nakrmit, já poblítý záda, poblitá zem a totální nejedení Davida a nemožnost dojedení u Nellči. Už jsme byli oba z nich pěkně vynervovaný. Dáváme je do auta, jedeme ještě na krev. Pak nákup v Hypce, rychle oběd u číňanů. Při cestě k autu a sjíždění z obrubníku mi špatně zacvaklá korbička sjela na zem s Davídkem. Trošku se odřel od dulíku, jinak snad vše v pohodě, jen se v ní zkutálel, hodil nohy za hlavu, ale nevypadl na beton. Pak cesta s nervama k dětské do milevska. Už jsme jeli pozdě. Tam kontrola dobrý a ještě je naočkovali. Takže Nellča 3× svlékání, předvádění, odběr krve a očkování a Davídek o jedno svlékání oblékání navíc. Skoro celou dobu byli fakt bezvadný, hodně spali, ale jídlo, to byl horor. Domů jsme dorazili před hodinou. Všichni kantáre a spokojený, že už to máme za sebou, Tohle bych bez Martina nedala, ikdyž byl jen hlavní nosič sedaček a dooblékávač. Davídek má ve 4 měs. 63cm a 7100g a Nellča 58,5cm a 5110g.

• načítám...
345
14.10.13 18:29

@vendikknapik Tak to jsou moc šikovní, ají krásné váhy. Moje holky mají v 8 měsících jen 6440 a 6880g. Ta menší ale už lozí jak čert a chodí okolo nábytku, i jednoruč :D zato Sárinka je línější, plazí se a houpe na kolínkách. Taky jsme měli cvičit vojtovku, ale byli jsme 3× a vykašlala jsem se na to. Tahat je po nemocnicích jenom preventivně se mi nechtělo. U nedonošených dětí je to samozřejmě něco jiného, tam maminky hrozně obdivuju, musí to být záhul, dvojčata a ještě rehabilitace atd. Ale jinak se mi zdá, že dnes cvičí všichni :mrgreen:

• načítám...
2257
14.10.13 20:30

@Jeanettka já měla první příznaky asi 8 dní před MS a z večerní moči pozitivní test.
@vendikknapik nezavidím ale nás to čeká ve středu ale naštěstí jen neonatologie a oční - to dělaji vše přímo na neonatologii. Ale jak skončíme s očním tak to taky začne. Vše v jeden den, vojtovka a neonatologie. Někdy i plicní a to to máme 80 km. :nevim: :nevim:

• načítám...
532
14.10.13 20:33

Musím se taky pochlubit, dnes jsme byli na půlroční kontrole, Honzík nám za váhy 1600g a 44 cm narostl na váhu 6400g a 66 cm, a má dva zoubky, Vojtík z váhy 1350g a 43 cm narostl na 6150g a 65 cm, a dnes objeven paní dr. 1. zoubek ( což mě trochu naštvalo, že sem ho nenašla ráno já ;) )
@vendikknapik jinak slušný maraton a to tě úplně chápu, tohle jsme absolvovali na začátku taky a to jídlo, úplně jsem si vzpomněla na nás, to bylo pořád honem jezte, jak naschvál nejedli a trvalo to 2× tak dlouho jak doma, ty návštěvy doktorů jsou fakt šíííííílený :zed: :zed: :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+