Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Draculka no tak to je super že už jste tak velcí. my máme zatím 50 a 56 a je nám i to velké.
Dnes jsme byly na neonatologii a už tam nemusíme. Kaja má 3440g a Jindra 2930g. A oční vyšetření Jindříška dopadlo dobře
![]()
@romcame nesháníš vel 56+62? mám zu hodně klučičích i neutrál i teplejší.
Ahoj holky, tak jsme zase v nemocnici… a pro tentokráte s Elenkou… Vůbec nejedla, protivná, jak blázen, vypadala, že má hlad a když jsem ji dala láhev, tak se začala vztekat, plivat a prostě nevypila nic… Nakonec to dopadlo, že vypila v neděli jenom 350, v pondělí jenom 230 a dvakrát zvracela, takže kapačka… No nakonec jsme zjistili, že slečinka pije jenom ve spánku, takže docela mazec… A už je zpátky na svojí dávce a spokojená, vysmátá maximálně. no ale v nemocnici si pobudeme minimálně do pondělí
a jsem tu jenom s Elee, Davi je doma s tatínkem.
Zkoušela jsem všechno, ale nic jiného na ní fakt neplatí…
@Draculka a co tam máš za oblečení?
@katerinkaaa no máte tedy hodně pestré a nezávidím. Ale vše bude dobré. moooc na Vas s klukama myslíme
@romcame tož normálně, nějaké dupačky, bodyčka, mikinky, overálky, ev. i rychlozavinovačky, čepičky. Budu to žehlit a fotit, jen na to musím najít trochu času.
@Draculka jojo tak fajn pošli to na mail a já mrknu ju. můj mail je romcame@seznam.cz a napiš si i ceny
@romcame ok ![]()
@katerinkaaa chjo, jako by toho nebylo dost s Davídkem, teď ještě Elenka. Holt chce na sebe taky upozornit, akorát trochu blbým způsobem. Tak snad vás brzo pustí a už jste tam naposled!
@katerinkaaa to je mazec. Já mám strach, že tam taky skončíme. Mám to už měsíc u Davida, je to peklo, já už šílená a ani ve spánku to nezabírá. střídáme dudlík a flašku, ale třeba teď jsem se snažila do něj dostat jeho 150ml. Zbylo mu 40ml., polovinu min. vypustil z pusy, nepolikal, zpívala jsem i Rolničky, poplácávala a tak. Už mě to neskutečně štve a mega nebaví.
![]()
Jak to tak čtu o tom baštění tak v tomto mám tedy ZLATÉ DĚTI. za 5 minut mám nakojíno.
![]()
@romcame tohle se mis tát, jsme nejšťastnější máma. Předtím zlobila Nella, to byl očistec a teď on, už od narození je defakto jídlo pro nás rodiče peklo a nikdy to nebylo v pohodě a někdy zlobili oba. ![]()
@vendikknapik tak na jídlo jsou kluci zlatíčka a zatím je můžu kojit i dohromady. neruší se navzájem
![]()
@vendikknapik moooc děkuji a znova zatím osud pokoušet nebudeme.
. ted jen to cvičení nám dáva zabrat a je to náročné
@vendikknapik ona právě byla úplně v pohodě a teď tohle… zkus to fakt v tom spánku. někdy se taky vzteká a pak to vypije, ale my teda jsme rádi za stovku ![]()
co příkrmy? neuvažuješ? já asi u Elee to rubnu. U Davida ne, protože ten baští a má speciální vysoce štěpené mlíko, tak to nechci zase nějak posrat.
Mě ještě doktorka příkrmy neschválila. Zatím nám dal primář Gastrotuss, zda mu to zaplní žaludek, nebude blinkat a bude mít chuť, ale 1. den super, nyní už ne. Jinak on byl super jedlík, tak mě to taky štve. Zkusila jsem to teď ve spánku, neřval, ale nepolykal a jen se škubal.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat