Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Romi-já nakupuju průběžně, kde mají slevy, tam nakouknu, co mě zaujme koupím, většinou přesnídávky, co jsou třeba z 16 kč na 8,– nebo tak, hodně ty ovocné. pak příkrmy, jak někde vidím, koupím třeba 10 skleniček. Já přikrmovala kluka, pak i holku od 4.měsíců, když byli mimča, a na den měli třeba 2 přesnídávky a jeden příkrm se zeleninou nebo masem, k tomu umělé mléko. U dvojčat počítám s dvojnásobkem
takže ono se to neztratí, jen teda kontroluji datum spotřeby. akorát teda abych pravdu řekla, v DM jsem nikdy příkrmy nekupovala. nelíbily se mi..
ta drogerie mě nikdy neoslovila, ale každý má jiný názor. U nás letělo hami a sunárky a někdy hipp, ale taky moc ne. Dokonce mám už koupené kaše-rýžové Hami.pak když to má člověk jít kupovat najednou, nedoplatil by se.Jo a třeba příkrmy, co byli určené od 4.měsíců jsme jedli i na 8.měsíci, když jim to chutnalo a účel to splnilo.No uvidíš třeba, co ti napíšou holky, ale já jsem z těch, co zrovna nemají na rozhazování, takže u nás vítězí zásoby
![]()
Třeba tento hamánek byl dříve docela hodně oblíbený a levný a dodnes se dá sehnat levně.
@bocmanka no tak těším se na ně mooc!
Nejhorší je, že jak jsem tady ležící, tak je mi dobře a mám pocit, že bych to klidně vydržela i dýl, ale primář je chce vyndat co nejdřív a já se taky bojím, tak to pro ně snad bude takhle lepší ![]()
@Dastula1 máš nádherně skorodonošeno
tak teď už jen je vyndat a těšit se z miminek.co já bych za to dala, aby byli už venku.Ale musím to vydržet, přítel jede dělat do itálie, bude domů jezdit jednou měsíčně na 5 dní. Budu na všechno sama, teda skoro, ještě mám děti + mamku a známé, ale i tak bude to smutné, až bude odjíždět, tak se bojím, že to na mě přijde v noci a co pak? záchranku, když mají blbou polohu?
to jsou starosti.tak se drž a piš info, ať víme, jak to stebou vypadá. ještě čekám, až napíše Adrianka.
Holky tak se mnou dnes za celý den nikdo nic nedělal… akorát mi měřili tlak ráno byl dobrý odpoledne zase nízky tak si vyberte ![]()
Teprve ted za mnou jede manžel celý den pracoval tak snad ho tu chvili nechaji ptz jinak mě trefi tady ![]()
bocmanka a @Dastula1 držte se holky snad to všechny zvládneme na jedničku ![]()
@bocmanka určitě kdyby se ti něco nezdálo, tak volej záchranku a možná jestli by třeba dočasně nemohla mamča bydlet u tebe¨. Není to ideální, ale budeš klidnější a kdyby něco, budeš mít hned postaráno o děti ![]()
@Dastula1 mamka u nás, dobrý vtip
naštěstí mám dobré sousedy
na které je spolehnutí. Ale za týden to třeba může být jinak a přítel nepojede a odjede až potom
jak tu píší některé z nás, včera mi nic nebylo a dneska mi prdla voda.Tak nezbývá než čekat, kdy ty holky budou chtít na svět.
@bocmanka no asi si udělám pořádné zásoby i přesnídávek když to tu tak píšeš a kaše asi zatím kupovat nebudu. třeba je nebudeme ani potřebovat
@ADRIAN mě taky měřili jen tlak a nic víc, a ten tlak co si měla ty dnes jsem měla já pořád ![]()
Já vařila a budu i u nich. Vždy jsme udělala zásobu i do mrazáku a měla klid a bylo to mnohem levnější i pro jednoho.
Holky, já mám možnost od tchánovců ovoce, tak jsem dělala přesnídávky, mám jích snad 200
a jinak pro kluky taky vařím se zeleniny, ještě neochutnali žádný příkrm z obchodu, jinak romi, sní toho dost, ráno mlíko, pak přesnídávku, pak zeleninu k obědu s masem, pak zase přesnídávku s jogurtem a k večeři kaši pak na druhou večeři mlíko, zásoby se neztratí
![]()
@M-H-V-M nojá ovoce nemám a příkrmy chci koupit když nebude čas vařit a nebo nekde budeme a jak to vaříš ty příkrmy? a kaše zatím nekupuji
Ahojky holčičky..posílám vam moje předčasne narozena dvojčátka dnes jim jsou dva tydny a dva dny a jsou to bojovnici
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat