Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2257
19.10.13 14:09

@bocmanka a kolik toho budeš kupovat?

• načítám...
103
19.10.13 14:39

Romi-já nakupuju průběžně, kde mají slevy, tam nakouknu, co mě zaujme koupím, většinou přesnídávky, co jsou třeba z 16 kč na 8,– nebo tak, hodně ty ovocné. pak příkrmy, jak někde vidím, koupím třeba 10 skleniček. Já přikrmovala kluka, pak i holku od 4.měsíců, když byli mimča, a na den měli třeba 2 přesnídávky a jeden příkrm se zeleninou nebo masem, k tomu umělé mléko. U dvojčat počítám s dvojnásobkem :lol: takže ono se to neztratí, jen teda kontroluji datum spotřeby. akorát teda abych pravdu řekla, v DM jsem nikdy příkrmy nekupovala. nelíbily se mi.. :nevim: ta drogerie mě nikdy neoslovila, ale každý má jiný názor. U nás letělo hami a sunárky a někdy hipp, ale taky moc ne. Dokonce mám už koupené kaše-rýžové Hami.pak když to má člověk jít kupovat najednou, nedoplatil by se.Jo a třeba příkrmy, co byli určené od 4.měsíců jsme jedli i na 8.měsíci, když jim to chutnalo a účel to splnilo.No uvidíš třeba, co ti napíšou holky, ale já jsem z těch, co zrovna nemají na rozhazování, takže u nás vítězí zásoby :oops: :roll: :lol:

• načítám...
103
19.10.13 14:42

Třeba tento hamánek byl dříve docela hodně oblíbený a levný a dodnes se dá sehnat levně.

• načítám...
2168
19.10.13 14:48

@bocmanka no tak těším se na ně mooc! :D Nejhorší je, že jak jsem tady ležící, tak je mi dobře a mám pocit, že bych to klidně vydržela i dýl, ale primář je chce vyndat co nejdřív a já se taky bojím, tak to pro ně snad bude takhle lepší :)

• načítám...
103
19.10.13 15:43

@Dastula1 máš nádherně skorodonošeno :potlesk: tak teď už jen je vyndat a těšit se z miminek.co já bych za to dala, aby byli už venku.Ale musím to vydržet, přítel jede dělat do itálie, bude domů jezdit jednou měsíčně na 5 dní. Budu na všechno sama, teda skoro, ještě mám děti + mamku a známé, ale i tak bude to smutné, až bude odjíždět, tak se bojím, že to na mě přijde v noci a co pak? záchranku, když mají blbou polohu? :nevim: to jsou starosti.tak se drž a piš info, ať víme, jak to stebou vypadá. ještě čekám, až napíše Adrianka.

• načítám...
2168
19.10.13 16:57

Holky tak se mnou dnes za celý den nikdo nic nedělal… akorát mi měřili tlak ráno byl dobrý odpoledne zase nízky tak si vyberte :-(
Teprve ted za mnou jede manžel celý den pracoval tak snad ho tu chvili nechaji ptz jinak mě trefi tady :-(

bocmanka a @Dastula1 držte se holky snad to všechny zvládneme na jedničku :-)

• načítám...
2168
19.10.13 17:01

@bocmanka určitě kdyby se ti něco nezdálo, tak volej záchranku a možná jestli by třeba dočasně nemohla mamča bydlet u tebe¨. Není to ideální, ale budeš klidnější a kdyby něco, budeš mít hned postaráno o děti ;)

• načítám...
103
19.10.13 17:26

@Dastula1 mamka u nás, dobrý vtip :-)naštěstí mám dobré sousedy :hug: na které je spolehnutí. Ale za týden to třeba může být jinak a přítel nepojede a odjede až potom ;) jak tu píší některé z nás, včera mi nic nebylo a dneska mi prdla voda.Tak nezbývá než čekat, kdy ty holky budou chtít na svět.

• načítám...
2257
19.10.13 19:14

@bocmanka no asi si udělám pořádné zásoby i přesnídávek když to tu tak píšeš a kaše asi zatím kupovat nebudu. třeba je nebudeme ani potřebovat

• načítám...
532
19.10.13 19:28

@ADRIAN mě taky měřili jen tlak a nic víc, a ten tlak co si měla ty dnes jsem měla já pořád ;)

• načítám...
2529
19.10.13 19:44

Já vařila a budu i u nich. Vždy jsme udělala zásobu i do mrazáku a měla klid a bylo to mnohem levnější i pro jednoho.

• načítám...
532
19.10.13 20:04

Holky, já mám možnost od tchánovců ovoce, tak jsem dělala přesnídávky, mám jích snad 200 :D a jinak pro kluky taky vařím se zeleniny, ještě neochutnali žádný příkrm z obchodu, jinak romi, sní toho dost, ráno mlíko, pak přesnídávku, pak zeleninu k obědu s masem, pak zase přesnídávku s jogurtem a k večeři kaši pak na druhou večeři mlíko, zásoby se neztratí ;) :palec:

• načítám...
2257
19.10.13 20:08

@M-H-V-M nojá ovoce nemám a příkrmy chci koupit když nebude čas vařit a nebo nekde budeme a jak to vaříš ty příkrmy? a kaše zatím nekupuji

• načítám...
204
20.10.13 08:47

Ahojky holčičky..posílám vam moje předčasne narozena dvojčátka dnes jim jsou dva tydny a dva dny a jsou to bojovnici

• načítám...
204
20.10.13 08:48
:srdce: :srdce:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital