Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@romcame
jj, taky si myslím, že vy jste moooooc šikovní a všechno doženete ![]()
Maminky čekatelky, kdyby měl někdo zájem o nějaké overalky + bodynka, které jsou nám už malé
( velikost 50+56 ). Pro nenáročnou maminku za rozumnou cenu.
![]()
@včelí medvídci taky už je Vám něco malé? já to tu taky ted třídím a budu to prodávat na bazárku a facebooku
Ahoj holky, tak dětičky mají v pěti měs. E 5140, D 5190. Elenka už vůbec nepije mléko, prostě to do ní nemůžu narvat, má dvakrát denně kaši, zbytek přesnídávky, maso a zelenina. Davídek jedl asi týden úplně ukázkově a teď se zase zhoršil. Já slyším jak mu kručí v břichu, ale není to kručení z hladu, je to jak mu pracuje žaludek a střeva a už jsem zoufalá a nevím, co s ním mám dělat. Je to po té operaci a prý s tím budeme bojovat tak do 5 let
přitom, když nemá problémy, tak jí fakt hezky. Nevíte co by mu mohlo pomoct? Dávám probiotika, laktulosu a stejně má třeba zácpu a nejí celý den. Mám permanentě sbaleno do nemocnice. Ještě jsem s nima nebyla ani tři týdny v kuse doma
Když ji hezky, tak přibere i 300 g za týden a pak se tak zacpe a jde s váhou dolů, takže průměrně přibírá tak 100 g týdně. Je to fakt na prášky
ale jinak jsou hodní a nemůžu si stěžovat ![]()
@katerinkaaa tak to už mají krásné váhy a pěkně přibírají. a s problémem Davídka Ti asi moc nepomůžu protože s tím nemám zkušenosti. A co nějaké hoemeopatika?
A neboj já mám taky stále sbalenou tašku do nemocnice.
Jj, už máme i něco malé, když si vzpomenu na přochod z porodnice, ale v tvém připadě Romči to musel být mazec. A jak jste to všechno dohnali, kluci jsou moooooc šikovní a ty samo taky
![]()
@včelí medvídci no kluci měli 2200 g a 2008 g a ted mají 4 kg a 3,5 kg. ted mě jen štve že tu máme spoustu bodýček s krátkým rukávem a to ted neunosíme.
@romcame taky furt třídím
Vykoukla na mě kupa bodyček a triček s krátkým rukávem, které budeme mít tak na jaře, tak kdyby byl zájem o letní věci vel 74-80 pošlu fotky.
Kupovala jsem to hromadně od kamarádky, která měla srpnová dvojčata a spíš drobnější.
U nás v 5 měsících píchnutá první Hexa ![]()
Váhy 6200g holka a 6700g kluk.
@katerinkaaa taky netuším co by jim mohlo pomoct.. ale váhu mají i tak dobrou na ty problémy. Mléčnou kaši ti aspoň sní?
@Draculka no mi máme hodně bodýček s krátkým rukávem 50-56, 62, 68, no třeba nám něco bude na jaře no uvidíme. ted nemá cenu to prodávat protože to nikdo nekoupí
@romcame tak když tak 74-80 mám, podle mě vám to bude tak akorát. U mě se to neztratí, když tak si pak písnem ![]()
Ahoj holky.Tak… od 12.11. do 15.11. jsem si poležela se zánětem močáku. a dnes jsem dostala globule na zavádění(víte kam)
mám zánět..teda to je mi konec těhu. Jinak 25.11.nástup na vyvolání porodu v 7:00 do nemocnice
bojím se, tak na mě myslete. Holky jsou obě hlavou, tak snad vydrží. Potom písnu, jak jsme dopadli. mějte se tu zatím hezky, jdu ležet… nález na čípku teda nic moc,1,5 cm, polotuhý, pro jeden prst.Ale já sem grogy
odpočítávám dny, jak vojáci na vojně…ale už to mám za pár.
pa holky
![]()
@bocmanka no zánet nezavidím ale ted už to bude dobré a já měla taky globule na zavádení a čípek 1,5 cm jsem měla já v tom 25 týdnu. A jinak na Tebe budu moc myslet a vše dobře dopadne
![]()
@bocmanka 37+3.. tyyy jo, ty jsi rekordmanka!!!
Těch pár dní vydrž! ![]()
Holky nejak jsem tu dele nebyla, zatim jsem docetla posledni stranu, zbytek snad brzy.
Nase vahy v 5.mes. Nellca jen 5780g a 62cm a David 8130g a 67,5cm. Dlabou stale mala 120ml. 5-6× denne a David 150ml. Nechapu, ze on tak strasne roste. Nas prvni syn mel porodni vahu 3850g (coz je o 1200g vice) a v 5.mes. mel 7880g 69,5cm a ten jedl dle tabulek, takze asi 210ml. Beby. Dvojcata maji Sunar, ale porad malo.
Prikrmy jsou obcas na masli, nejak je pak trapi brisko. David dneska moc nechtel, ale nastouchala jsem to do nej, ale mleko pak nechtel. Nellca az na 2 lzicky vsechno doslova sezrala a vypila svoje i jeho mleko, tedy celych 110ml. co jsem jim udelala. Zitra to zase muze byt obracene.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat