Kopie Dvojčátka 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
327
21.11.13 15:24

@vendikknapik jojo, Anitka byla kolikrát hysterická a víc než tři lžiky jsem do ní nedostala, pak jsme to musela začít mixovat na totální řídkou kaši, aby se na naučila polknou. Po čtrnácti dnech jsem se na to chtěla vykašlat :oops:. Nakonec to ustály a ja taky :-), manžel se mi řechtá do teď, že u toho dělám hrozné ksichtíky jak jim pomáhám. Pak když začaly dlabat víc, tak jak to byly zvyklé zapíjet kojením, tak půlku vyblinkaly :-(, takže jsme je ještě museli učit pít z flašky vodičku na zapití, protože se mi přežíraly a to co bylo navíc muselo ven…
TeĎ už jen řvou, když krmím moc pomalu :-), chce to proste vydržet a nevzdávat to - ikdyž je to někdy na ránu :-)

• načítám...
519
21.11.13 20:03

Holky, děkuji moc… Já taky spím permanentně s tričkem nahoře a jen se otáčím na tu stranu, kde je aktuální hlad :) My už jsme taky začali zkoušet dávat holkám příkrmy, Claudinka docela otevírá pusinku a nějakou tu lžičku sní, ale Kamča, ta se u všeho tváří jako bych jí dávala citron a třepe se u toho, no prostě sranda s dětmi. Jinak kaši na noc jsem jim taky už zkusila dát, ale budit se prostě budí dál ať sní kaši nebo jen vypijou mlíko. Asi to fakt budu muset vydržet. I když je to na palici. Nesnáším když konečně usnu a zase se některá vzbudí. Pak jsem ráno jak praštěná :) Ach jo, ale neumím si představit, že bych měla jen jednu, to bych se pak asi vážně velice nudila :) ;)

• načítám...
2257
21.11.13 20:05

Holky s Váma spí děti v posteli? a to nemáte strach že spadnou na zem? já tedy mám kluky v postýlkách :nevim:

• načítám...
519
21.11.13 20:08

@vendikknapik děkuji :) ano trápily je rotaviry. ale už je to dobrý naštěstí :) Holky takhle pasou koníky už dlouho, pěkně na ručičkách, ale občas taky plavou, hlavně tedy Claudie - ta v černých dupajdách :) vždycky zvedne na chvíli ruce i nohy a leží jen na bříšku a u toho se vrtí, vypadá to srandovně :lol:

• načítám...
519
21.11.13 20:10

@romcame já je mám taky v postýlkách, jen nad ránem si je beru k sobě. A strach nemám, máme totiž tak blbě úzkou ložnici, že máme postel ode zdi ke zdi :) Větší pokoj jsme nechali holkám :)

• načítám...
2257
21.11.13 20:11

@ruckis aha tak to jo ale já jsem asi tedy zlá maminka ale kluci jsou vždy v postýlkách

• načítám...
21.11.13 20:23

Jejda, tak jsem se posmála :D, u nás to je taky stejné, budíme se v noci pernamentně a ráno jsou přežrani, hlavně Vojta, bylo to poznat i na převážení :lol:, ale to byl týden buzení, co hodinu, je to chlap, když nemá flašku a je hlad, cumel nepomůže a je kraval. když spím někdy 3 hodiny, připadám si tááááák vyspaná :palec:
Laktační poradkyně radila dát kašičku, ale nevím.

• načítám...
616
21.11.13 21:06

@Draculka Hlásím se do klubu 5měsíčních dvojčátek :lol: Pěkně to utíká..

• načítám...
2529
21.11.13 21:28

@moondaisy a jak se holky maji, kolik vazi, papaji uz prikrmy a jak chrni?

• načítám...
3605
22.11.13 00:06

@romcame taky je mám v postýlkách, davídek usíná v pohodě, ale elenka řve jak tur, když ji dám do postýlky, tak máme v pokojíčku ještě postel, tak ji dám tam a tam je v pohodě, usíná tam i přes den, jak jdeme spát, tak ji přenáším. Malí totiž spí od malinka ve svém pokojíčku. Máme tak malou ložnici, že by se tu dvě postýlky nevešly :) nebo vešly, ale pak bychom se tu ani nepohnuli :)

• načítám...
3605
22.11.13 00:07

Asi uděláme novou uzavřenou skupinu, co? :) přece jenom píšeme si tu někdy dost intimní věci a nepotřebuji, aby si to četl kde kdo :nevim:

• načítám...
1520
22.11.13 07:38
@katerinkaaa píše:
Asi uděláme novou uzavřenou skupinu, co? :) přece jenom píšeme si tu někdy dost intimní věci a nepotřebuji, aby si to četl kde kdo :nevim:

SOUHLAS. Stejně se už asi moc dvojčatových mamin 2013 nepřidá. Umíš to zařídit?

• načítám...
1495
22.11.13 08:18

Holky se spaním všude stejné, dneska jsem byla ráda, že se kluci vzbudili ve 22hod když jsem šla spát a pak až kolem 2hodiny, myslela jsem si že už je to noční vstávání přešlo, ale ne, od těch 2hodin zase oba co hodinu vzhůru a v 5 hodin si začali povídat tak se vstávalo.
U nás v 5měsících kontrola na neonatologii, dostali jsme od mudr pochvalu, že jsou šikovní, že už všechno krásně dohnali /korigovaný mají 3,5 měs /,že už se rovnají 5měs dětem, tak další kontrola až za půl roku.
Jinak Patriček má 6,7 kg a 66 cm, Kryštůfek 6,5 kg a 64 cm, ten rozdíl co byl mezi nima při porodu si pořád drží.
Ptala jsem se jí i na příkrmy a řekla, že to se mám domluvit až na kontrole v 6 měsících s děckařkou, tak teda zatím nedáváme ještě nic jen kojím… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
2529
22.11.13 08:47

Tak u nas se ukladalo pred 21h., budicek za hodinu, oba lumpici. Usnuli asi za hodinu, mala se teda jeste s brekem probrala pred pulnoci. Nakonec David spal do 4:30, pak dostal dlabanec, byla mu odsata ryma. Nellca spala se mnou vedle a malej v obyvaku s tatkou, bal se ho prenest, aby se nevzbudil. Takze nas holky nikdo nebudil a mala spala do 7 hodin, nadlabla se a zase chrni. Teda chrni uz zase oba dva a uz pekne v postylkach.

• načítám...
1495
22.11.13 09:04

@vendikknapik naši chlapečci už si jdou dát druhou chrupku, ale kdyby spinkali aspoň přes den lumpíčci, ale ani to ne, půl hodiny a je dospané. Dřív na ně platil aspoň kočárek, když jsem jezdila, tak spinkali, teď už ani to ne, prostě půl hodiny ani o minutu dél ať se děje cokoliv… :zed: :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+