Dvojčátka - Děčín a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
23.9.16 12:29

Dvojčátka Děčín a okolí.

Ahojky, najdou se v Děčíne nebo okolí maminky s dvojčatkama? Mam 5 měsíční dvouvajecne dvojcatka holčičky. Rada bych se s někým podělila o rady a nápady ohledně dvojčátek. Děkuji Barbora :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
919
23.9.16 14:19

@Barus84 ahoj nejsem z Decina ani okoli, ale mam 3. m dvojcatka… :) a k nim starsiho sourozence..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.9.16 14:24

@BonaDea ahojky. No tak to klobouk dolů, že to zvládá ještě s jedním děťátkem navíc.. A co máš za pohlaví dvojčátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
23.9.16 20:07

Kamaradka z vesnicky u DC ma triletaky a ted ceka dalsi… 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.9.16 20:19

@Miranda1 to čeká další dvojcatka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
24.9.16 17:17

@Barus84 mam parecek a stsrsi sourozenec je holcicka :) Je ji uz sedm, tak se to da. :mrgreen: Hlavne dvojcatka jsou necekany a uz nedoufany darecek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.4.17 16:08

Jee, to jsme my. Holky už jsou na světě, dnes je jim 1 měsíc. A tem starším 3 a pul. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.4.17 17:08

@Verry85 Dobrý den, tak to Vas nesmírně obdivuji, že máte další dvojcatka, tedy jestli jsem to pochopila dobre????… Naším holčičkám je příští týden rok a už je to veselé. Chtěla jsem se zeptat, zda nechcete nějaké věci po holičkách? Budu to dávat na internet. A vy bydlíte kde? My smě z Ludvikovic????.. Barbora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.4.17 20:14

Začátek je trochu náročnější, ale stojí to za to. A kolem toho 3.roku se to zlomí a skvěle si spolu vyhrají. Plánovali jsme ještě 1 a povedly se opět 2. :D Už mám jednu maminku s ročními holcickami, ale neco by se možná ještě hodilo. My bydlíme v Kámenu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.4.17 20:25

@Verry85 no teda to ste fakt dobrá. Moc Vás obdivuji. Ju my měli začátky tedy opravdu těžké, holky trpěly na koliky a prdy a bylo to někdy opravdu šílené. Porad plakaly ve dne v noci… Ste fakt dobrá… a máte jednovajecna dvojcatka? My sme s mamcou v lete u nás ve vesnici v krámě potkaly jednu maminku s dvěma holcickami blondynkami nebyly ste to vy? No některé věcičky mám úplně nové a nektere opravdu jen párkrát nošené. Proste mám úplně všechno na každé období od dubna kdy se holky narodily až doteď. Ve čtvrtek jim bude rok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová