Dvojdomek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3547
18.3.14 22:43

@terinka4444 díky za názor :palec: @rusovlaska.e taky v tom vidím plus, že je pomoc hned vedle, skrz děti i jiné věci a je fakt, že je tam vše tak rozdělené, že když se nebudeme chtít vidět, tak se prostě neuvidíme :palec: @NinJan ono to není přímo bydlení S rodiči, spíš je mít za „sousedy“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
18.3.14 22:48

@Lejaa díík :palec: @Slečna Ferka tak to mamka naštěstí taková ta vlezlá není..,taky má ráda svůj klid..,můžu říct, že máme fakt super vztahy, už pět let žiju s přítelem a nikdy se nám do ničeho nemontovaly..,jen se spíš někdy zeptaly, zda je vše ok a jestli nepotřebujeme s něčím pomoct a v tom nevidím nic špatnýho :palec: a navíc je to mamčin přítel a né můj otec, což je ještě lepší :palec: @Ukulina je tam právě ta výhoda, že jsou ty byty úplně oddělené, každý má svůj vchod a vše své..,jediná společná by byla zahrada a tu mamce klidně přenechám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
18.3.14 22:49

Dvojdomek - nevidím problém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
18.3.14 22:50

@Slečna Ferka a kdyby náhodou, tak pořád budu mít v záloze svůj byt, což beru jako obrovskou výhodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547

@Michelangelo děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212

Já vím, že to není přímo, ale za zdí. Nicméně je to blízko, budou vědět o každém „prdu“ Časem by mi to vadilo, budou tam střety. A pak já jsem raději, když jsme si vzácnější, těšíme se na sebe když se delší dobu nevidíme, chodíme na návštěvy, je to prostě jiné. Zevšedníte si :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.3.14 22:52

Já to mám, mám maminku za souseda, nemáme dvojdomek, ale domky vedle sebe cca 3metry, máme každá svou zahradu, já nesnáším záhony a plení a mamka by měla nejraději jednu kytku vedle druhé a plela a plela, takže každá svůj kousek trávy mamce kvete, já to mám pod mulčovací kůrou, nicméně oplocené v jednom. Paráda pro děti, mají babičku doma, kdy si vzpomenou, výhodné por mne, dítě spí, potřebuju někam pro druhé, babi dostane chůvičku a je, výborné, když mám teplotku a mamina pečuje, k nezaplacení, když onemocněla maminka a potřebovala celodenní dlouhodobou péči. Nejsou třecí plochy, každá máme své a při tom jsme spolu na pár kroků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
18.3.14 22:59

@NinJan :think: my vlastně ani tak nebydlíme daleko od sebe..,jsme na vesnici a máme to i tak k sobě blízko, jenže naši bydlí v podnájmu a platí tam nehorázný prachy a tak se rozhodly pro tohle a vlastně i my už přemýšlely nad baráčkem…,no vidím to tak, že to určitě zkusíme..,vždycky se máme kam vrátit zpět :palec: @terinka4444 úplně stejnej názor na tohle mám i já…,zahrádku jí přenechám, max uděláme dětem hrací koutek(pískoviště, houpačky) zahrada je velká a mamka se tam vyžije…,a navíc přesně jak píšeš ta obrovská výhoda, že když je něco potřeba s prckama máš ji hned „vedle“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.3.14 23:01

Mne sa to pozdáva…určite lepšie ako cudzí ľudia…vidím viac plusov ako mínusov…môžete si vzájomne pomáhať…aj keď všetko má svoje ALE…u nás by bol jeden problém v takomto spolužití a to ten, že môj otec je vorkoholik…a rád do práce zapája aj nás :think:…manžel sa smeje, že pri takomto spolužití by mal už v práci naťahaných 300hodín nadčasu :mrgreen:,aby sa vyhol pracovnému nátlaku svokra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
18.3.14 23:03

Třeba budeš mít ´štěstí jako terinka, držím palce ať to klape :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
18.3.14 23:04

@anikari :mrgreen: :mrgreen: tak to my si v první řadě mákneme na domečku a pak už to bude všechno v klidu :palec: naštěstí u nás v rodině nikdo není workoholikem, ale zase když je potřeba pomoct, tak není problém ;) ono všechno má svoje ALE, ale :D pokud nezkusíme, tak nebudeme vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
18.3.14 23:05

@NinJan děkujuu moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
18.3.14 23:10

Do baráku s oddělenými bytovými jednotkami bych šla :) Tedy pokud by šlo o moji rodinu, máme velmi dobré vztahy a společné bydlení prověřené letitými zkušenostmi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
18.3.14 23:15

@Fjodorka kdyby šlo o přítelovu rodinu, tak mě to ani nenapadne :roll: :mrgreen: my už spolu vlastně bydlely ve spol. domácnosti sice jen cca půl roku, než se nám dodělal byt, ale bylo to i tak v poho, jen to bylo v jednom bytě a bylo to velmi přeplněné :lol: teď to bude lepčí a jsem čím dál víc přesvědčená, že do toho půjdeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
18.3.14 23:16

Presne…skúsite a uvidíte…ale tiež si myslím, že to bude super…ja by som do toho išla…a na dedka poznáme nejaké tie fígle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí