Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@terinka4444 díky za názor
@rusovlaska.e taky v tom vidím plus, že je pomoc hned vedle, skrz děti i jiné věci a je fakt, že je tam vše tak rozdělené, že když se nebudeme chtít vidět, tak se prostě neuvidíme
@NinJan ono to není přímo bydlení S rodiči, spíš je mít za „sousedy“ ![]()
@Lejaa díík
@Slečna Ferka tak to mamka naštěstí taková ta vlezlá není..,taky má ráda svůj klid..,můžu říct, že máme fakt super vztahy, už pět let žiju s přítelem a nikdy se nám do ničeho nemontovaly..,jen se spíš někdy zeptaly, zda je vše ok a jestli nepotřebujeme s něčím pomoct a v tom nevidím nic špatnýho
a navíc je to mamčin přítel a né můj otec, což je ještě lepší
@Ukulina je tam právě ta výhoda, že jsou ty byty úplně oddělené, každý má svůj vchod a vše své..,jediná společná by byla zahrada a tu mamce klidně přenechám ![]()
@Slečna Ferka a kdyby náhodou, tak pořád budu mít v záloze svůj byt, což beru jako obrovskou výhodu ![]()
Já vím, že to není přímo, ale za zdí. Nicméně je to blízko, budou vědět o každém „prdu“ Časem by mi to vadilo, budou tam střety. A pak já jsem raději, když jsme si vzácnější, těšíme se na sebe když se delší dobu nevidíme, chodíme na návštěvy, je to prostě jiné. Zevšedníte si ![]()
Já to mám, mám maminku za souseda, nemáme dvojdomek, ale domky vedle sebe cca 3metry, máme každá svou zahradu, já nesnáším záhony a plení a mamka by měla nejraději jednu kytku vedle druhé a plela a plela, takže každá svůj kousek trávy mamce kvete, já to mám pod mulčovací kůrou, nicméně oplocené v jednom. Paráda pro děti, mají babičku doma, kdy si vzpomenou, výhodné por mne, dítě spí, potřebuju někam pro druhé, babi dostane chůvičku a je, výborné, když mám teplotku a mamina pečuje, k nezaplacení, když onemocněla maminka a potřebovala celodenní dlouhodobou péči. Nejsou třecí plochy, každá máme své a při tom jsme spolu na pár kroků.
@NinJan
my vlastně ani tak nebydlíme daleko od sebe..,jsme na vesnici a máme to i tak k sobě blízko, jenže naši bydlí v podnájmu a platí tam nehorázný prachy a tak se rozhodly pro tohle a vlastně i my už přemýšlely nad baráčkem…,no vidím to tak, že to určitě zkusíme..,vždycky se máme kam vrátit zpět
@terinka4444 úplně stejnej názor na tohle mám i já…,zahrádku jí přenechám, max uděláme dětem hrací koutek(pískoviště, houpačky) zahrada je velká a mamka se tam vyžije…,a navíc přesně jak píšeš ta obrovská výhoda, že když je něco potřeba s prckama máš ji hned „vedle“ ![]()
Mne sa to pozdáva…určite lepšie ako cudzí ľudia…vidím viac plusov ako mínusov…môžete si vzájomne pomáhať…aj keď všetko má svoje ALE…u nás by bol jeden problém v takomto spolužití a to ten, že môj otec je vorkoholik…a rád do práce zapája aj nás
…manžel sa smeje, že pri takomto spolužití by mal už v práci naťahaných 300hodín nadčasu
,aby sa vyhol pracovnému nátlaku svokra ![]()
Třeba budeš mít ´štěstí jako terinka, držím palce ať to klape ![]()
@anikari
tak to my si v první řadě mákneme na domečku a pak už to bude všechno v klidu
naštěstí u nás v rodině nikdo není workoholikem, ale zase když je potřeba pomoct, tak není problém
ono všechno má svoje ALE, ale
pokud nezkusíme, tak nebudeme vědět ![]()
Do baráku s oddělenými bytovými jednotkami bych šla
Tedy pokud by šlo o moji rodinu, máme velmi dobré vztahy a společné bydlení prověřené letitými zkušenostmi ![]()
@Fjodorka kdyby šlo o přítelovu rodinu, tak mě to ani nenapadne
my už spolu vlastně bydlely ve spol. domácnosti sice jen cca půl roku, než se nám dodělal byt, ale bylo to i tak v poho, jen to bylo v jednom bytě a bylo to velmi přeplněné
teď to bude lepčí a jsem čím dál víc přesvědčená, že do toho půjdeme ![]()
Presne…skúsite a uvidíte…ale tiež si myslím, že to bude super…ja by som do toho išla…a na dedka poznáme nejaké tie fígle ![]()