Dvojkočár sezení za sebou

Q97
17
1.4.23 11:43

Dvojkočár sezení za sebou

Dobrý den maminky,

doporučíte prosím dvojkočár pro sourozence věkový rozdíl 18. Měsíců? Sezení za sebou.

Koukám na Cybex Gazelle a Thule Sleek, máte některá zkušenosti a doporučení?

Mockrát děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
1.4.23 12:47

ABC design

• Citovat
  • Upravit
1908
1.4.23 12:59

Měli jsme Baby Jogger City select a vřele doporučuji. Uvezl všechno a přejel všechno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
1.4.23 18:11

Ja take nedam dopustit na Baby Jogger
City Select. Projede i polni cestu, ale bude to docela drncat. Holt ma mala predni kolecka, ale to maji v teto kategorii snad vsechny kocarky. Mame jeste Thule Chariot, a ten bez problemu projede sileny teren a prejede i spadly mensi strom. Na ten BJ City Select samozrejme nema.

Jinak je hodne prostorny, ma velky spodni kosik. Bez problemu v nem uvezu obcerstveni a nahradni obleceni pro 4 deti. Sedacky se daji variovat, treba u sportaku obe dopredu nebo proti sobe, vyuzivali jsme obe varianty, ale spise tu proti sobe.

Ma i velkou nosnost, bez potizi uvezl 40 kg.

Jedina nevyhoda (ale tu maji opet vsechny kocarky tohoto typu) je ta, ze se s nim spatne najizdi na obrubniky. Je potreba prislapnout tycku mezi zadnimi kolecky.

Jinak mezi detmi mame 2 roky, 15 mesicu a 3 a 1/4 roku. Vyuzili jsme ho tedy hodne (7 let), a to jsme ho kupovali z druhe ruky. A stale slouzi dobre.

Vloni jsem v nem vozila i 6letou po zlomenine stydke kosti (120 cm). Se skrcenyma nohama se do nej vesla a dokazala v nem i spat - viz foto s bruslemi.

Pridala jsem take foto maximalnich poloh sportovni sedacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.5.23 19:07

Thule Sleek

Mám Thule Sleek pro děti s rozestupem 15 měsíců. Všude se vleze, i do menšího výtahu, v MHD úplně bez problémů.
Jede hezky a výborně se s ním manévruje. Často jej tlačím jen jednou rukou a jdu vedle něj, abych koukala na obě děti zároveň. Oproti mému prvnímu mono kočárku Salsa Air 4 je mnohem lehčí - což mi zprvu trochu vadilo, protože jsem měla pocit, že není tak stabilní.

Co mi vadí (při srovnání s mým prvním kočárkem)

• trochu drncá na nerovnostech
  • užší hluboká korba i sportovní sezení než má Salsa
  • má mnohem menší koš
  • menší přední kolečka
  • popruhy kolem pasu ve sporťáku se nedají sundat

Kdyby tě ještě něco o Sleeku zajímalo, dej vědět 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie