Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, zkouším sílu sociálních sítí, možná pomůže. Pro kamarádku bych potřebovala půjčit tak na cca 2 měsíce kočárek pro dvojčata - jedna široká korba (klidně i retro použitelný). Malá bude mít sádru a na šířku se do kočárku nevleze - mám doma retro libertu pro jedno dítě, je úzká - potřebujeme vnitřní šířku min. 67 cm. Napadl mě právě kočárek pro dvojčata…
Kup nějaký starší a pak znovu nabidni zadarmo. Pochybuji, že ti někdo půjčí, jako cizí, kočárek a pak jen bude zase chtít používat. Pokud se jedná o větší dítě, že nevejde ani do staré Liberty, tak ten kočárek během dvou měsíců stejně zničíte.
Diky za reakci. Mimino má půl roku, problém je šířka kočárku. Zkusím najít starší, ale většinou jsou rozděleny na dvě části a to je problém…
@DD10 píše:
Diky za reakci. Mimino má půl roku, problém je šířka kočárku. Zkusím najít starší, ale většinou jsou rozděleny na dvě části a to je problém…
Myslím si, že sehnat nějaký kousek za rozumnou cenu bude už dnes problém, protože mimina se v jedné korbě navzájem rušila, velmi brzy i Liberta začala dělat 2 oddělené korby a matky dvojčat to preferovaly. Pamatuji už i já z dětství.
S jednou korbou jsou považovány za retro sběratelské kousky a ta cena tomu odpovídá.
Co bude mít miminko? Sádrovou spiku k vůli kyčlím?
Zkusila bych oslovit organizace starající se o pěstouny. Mají sklady a je možné, že se tam nějaký takový kousek najde. Nebo budou vědět o někom, kdo má a už nepotřebuje.
Zkus facebookové dvojčecí bazary, je jich tam několik. Ale jak píší holky nademnou, dvojčecí kočárky s jednou korbou se dnes už prakticky nevyrábí a bude to spíš o štěstí, jestli seženete.
Díky za reakce, zkusím co se dá… a je to kvůli kyčlím. Bylo by fajn, aby mohli chodit na procházky…