Dvojvodítko pro psy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Veggi
27.3.12 15:02

Dvojvodítko pro psy

Ahoj všem, naší fence jsme pořídili psí parťačku, ve městě potřebuju s nima chodit na vodítku, dvě vodítka v ruce mi nevyhovují, poradíte, které se vám osvědčilo pro dva psy, které naopak nebrat? Obě fenky jsou středního vzrůstu 8-10 kg.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2435
27.3.12 15:11

mám dvě fenky 8-10kg a vod je na jednom vodítku s dvěma karabinama. a v pohodě. není důležité jaké vodítko, ale jak si psy naučíš chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
27.3.12 15:34

Kup klasickou rozdvojku, na výběr jich je hodně, pokud feny umí chodit spolu, je rozdvojka perfektní věc ;)

• Citovat
  • Upravit
2435
28.3.12 14:11

rozdvojka je super věc, ale ne pro dospělého psa a štěně, každý bude chodit jinak. ideální jsou v tomhle případě dvě vodítka, aby se dalo štěně korigovat. pak už je to jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veggi
28.3.12 14:20

Už dřív jsem pořídila dvě vodítka, teď na vaše rady jsem koupila i rozdvojku. Štěně na vodítku chodit umí,netáhne,sice ještě nejsou tak sehrané, hlavně malá se furt tlačí na starší a té to vadí, ale čekala jsem to horší,budu dál trénovat :)

• Citovat
  • Upravit
Veggi
28.3.12 14:55

Poradíte ještě prosím jak přepravovat dva pejsky v autě. Chtěli bychom je dát do společné klece (přepravky) do kufru, je to dobrý nápad? Dáte nějaký tip jakou pořídit? Pejskové jsou velikosti kokra, ta druhá (štěně) trochu menší, do 10 kg a máme Renault 19, tak abychom se poskládali :P Ještě jsem taky viděla dvojklec,že každý pejsek má svůj prostor, tak přemýšlím,co by bylo lepší. :think: Zaujalo mě tohle http://www.exo-eko.cz/…2-psy-Trixie

• Citovat
  • Upravit
2
28.12.20 12:06

Máme doma dvojvodítko z Dolce hafana. Můžete si vybrat délku jak potřebujete, aby se psici nezamotávali https://www.dolcehafana.cz/…olce-hafana/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.1.21 19:36

Asi rozdvojku…já osobně mám fenky zapnuté na jednom vodítku, na jednom konci jednu, na druhém druhou, nicméně je třeba dávat bacha na to, aby ses neocitla mezi nimi a ony nepotáhly :-) Stalo se mi to a stálo mě to zlomené žebro :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
5.1.21 19:37

Ale teda moje fenky mají každá 35 kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný