Výstaviště Lysá nad Labem - výstava koní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
byron
23.3.12 20:36

Výstaviště Lysá nad Labem

Ahoj!
Nebude náhodou zítra někdo v Lysé nad Labem na výstavě koní?
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5889
23.3.12 20:41

my my my! :mrgreen: akorat teda jeste nevime, jestli zitra nebo az v nedeli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.3.12 20:44

My byli včera. Ale jestli chcete ke koním, tak jděte dopoledne. Když je program, tak se k nim nesmí :( to je asi od 13 do 15:30

• Citovat
  • Upravit
byron
23.3.12 20:49

My pojedeme zítra po obědě..... :mrgreen: . Jsme si říkala, jestli potkám nějakou eMimiňačku

• Citovat
  • Upravit
byron
23.3.12 20:50
@lucenka píše:
My byli včera. Ale jestli chcete ke koním, tak jděte dopoledne. Když je program, tak se k nim nesmí :( to je asi od 13 do 15:30

Děkuju za info. A když odejdeš můžeš se tam pak vrátit? Já tam ještě nebyla

• Citovat
  • Upravit
5889
23.3.12 20:51

jojo, my jsme taky chteli jet nejak po obede :)
na podzim jsme tam byli na nejaky vystave prave v nedeli, kdy to koncilo a stalo to za prd, protoze to uz zacali kolem poledne sklizet. tak jsme si rikali ze bud vyrazime v nedeli brzo rano, nebo v sobotu po o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.3.12 20:56

V neděli to nemá téměř cenu. Prodejci jsou už znuděný, kytky vyprodaný. Maximálně fakt dopoledne. Dost dlouho jsem tam dělala na stánku brigádu :)
S tím odchodem nevím, ale většinou tam jsou u vchodu milí trhači lístků a dá se s nimi domluvit.

• Citovat
  • Upravit
5889
23.3.12 21:02

lucenko a co je tam vlastne za program s tema konikama? my tam vezeme moji maminku, jede tam pracovne, tak abych vedela, co nas tam ceka zatimco mamka bude pracovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.3.12 21:09

@janiii tady máš program www.vll.cz/index.php?…
Ale na ty předváděčky jsou hrozný davy a není to žádný zázrak. Koně na plácku chodí po jednotlivých plemenech dokolečka.

• Citovat
  • Upravit
5889
23.3.12 21:13

lucenko dekuju :kytka: aspon vim, jak to casove zaridit :) ja se stejne ze vseho nejvic tesim na tu bio prodejnu nebo co to je, co je tam kousek vedle vystaviste, posledne jsem si tam nakoupila mosty z lazan, mnam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.3.12 21:21

To ani nevím, že tam je nějaká bio prodejna. Ty mošty jsem si většinou kupovala rovnou na výstavišti. Už jsem je viděla i v kauflandu, ale o dost dražší. teď tam je stánek poděbradské mlékárny - mají tam jejich výrobky levnější, takže mám zásobu Matyldy a ještě nějaký mazací sýr.

• Citovat
  • Upravit
5889
23.3.12 21:31

ta prodejna je asi 100 metru od vstupu na vystaviste. nevim jestli to je primo bioprodejna nebo prodejna s takovejma tema dareckama jako svicky z vceliho vosku a tak, ale je to nejaka partnerska prodejna nebo co ty mostarny a maji je tam levnejsi a hlavne velkej vyber, nez co je normalne v obchodech :palec:
na ty stanky na vystavisti se taky tesim :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.3.12 21:48

Tak to je super, to je tam budu jezdit nakupovat.
My když včera tam odtud odjížděli, tak jsem vypadala jako vánoční stromeček :)

• Citovat
  • Upravit
5889
23.3.12 22:09

lucenko tak to neni bio obchod :) je to obchod pro vcelare, tesne vedle no :mrgreen: tady je na ne odkaz, primo na ty mosty, co vsechno maji ;) http://www.provcely.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.3.12 22:14

díky :palec: Koukám, že rozšířili nabídku :) to si budu muset udělat nakupovací výlet, ale tentokrát radši autem :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný