Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
my my my!
akorat teda jeste nevime, jestli zitra nebo az v nedeli ![]()
My byli včera. Ale jestli chcete ke koním, tak jděte dopoledne. Když je program, tak se k nim nesmí
to je asi od 13 do 15:30
My pojedeme zítra po obědě.....
. Jsme si říkala, jestli potkám nějakou eMimiňačku
@lucenka píše:
My byli včera. Ale jestli chcete ke koním, tak jděte dopoledne. Když je program, tak se k nim nesmíto je asi od 13 do 15:30
Děkuju za info. A když odejdeš můžeš se tam pak vrátit? Já tam ještě nebyla
jojo, my jsme taky chteli jet nejak po obede ![]()
na podzim jsme tam byli na nejaky vystave prave v nedeli, kdy to koncilo a stalo to za prd, protoze to uz zacali kolem poledne sklizet. tak jsme si rikali ze bud vyrazime v nedeli brzo rano, nebo v sobotu po o ![]()
V neděli to nemá téměř cenu. Prodejci jsou už znuděný, kytky vyprodaný. Maximálně fakt dopoledne. Dost dlouho jsem tam dělala na stánku brigádu ![]()
S tím odchodem nevím, ale většinou tam jsou u vchodu milí trhači lístků a dá se s nimi domluvit.
lucenko a co je tam vlastne za program s tema konikama? my tam vezeme moji maminku, jede tam pracovne, tak abych vedela, co nas tam ceka zatimco mamka bude pracovat ![]()
@janiii tady máš program www.vll.cz/index.php?…
Ale na ty předváděčky jsou hrozný davy a není to žádný zázrak. Koně na plácku chodí po jednotlivých plemenech dokolečka.
lucenko dekuju
aspon vim, jak to casove zaridit
ja se stejne ze vseho nejvic tesim na tu bio prodejnu nebo co to je, co je tam kousek vedle vystaviste, posledne jsem si tam nakoupila mosty z lazan, mnam ![]()
To ani nevím, že tam je nějaká bio prodejna. Ty mošty jsem si většinou kupovala rovnou na výstavišti. Už jsem je viděla i v kauflandu, ale o dost dražší. teď tam je stánek poděbradské mlékárny - mají tam jejich výrobky levnější, takže mám zásobu Matyldy a ještě nějaký mazací sýr.
ta prodejna je asi 100 metru od vstupu na vystaviste. nevim jestli to je primo bioprodejna nebo prodejna s takovejma tema dareckama jako svicky z vceliho vosku a tak, ale je to nejaka partnerska prodejna nebo co ty mostarny a maji je tam levnejsi a hlavne velkej vyber, nez co je normalne v obchodech ![]()
na ty stanky na vystavisti se taky tesim ![]()
Tak to je super, to je tam budu jezdit nakupovat.
My když včera tam odtud odjížděli, tak jsem vypadala jako vánoční stromeček ![]()
lucenko tak to neni bio obchod
je to obchod pro vcelare, tesne vedle no
tady je na ne odkaz, primo na ty mosty, co vsechno maji
http://www.provcely.cz/index.php?…
díky
Koukám, že rozšířili nabídku
to si budu muset udělat nakupovací výlet, ale tentokrát radši autem ![]()
Ahoj!

Nebude náhodou zítra někdo v Lysé nad Labem na výstavě koní?