Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, ráda bych se zeptala zkušenějších pejskařek na zkušenosti s touto firmou. Máme doma pětiměsíčního leonbergera. Večer dostává syrové maso s přílohou. Zatím mu nakupuji v masně, kde si přesně řeknu, co chci a mám tak nějak jistotu, že v tom není všechno možné. Kupuji mu přední hovězí, do toho srdce, jazyky… Jenže jak se zvyšují dávky, už toho kupuji kvanta, prodavačky mi to tam melou. Prostě bych si to chtěla zjednodušit. Narazila jsem tady v diskusích na pár zmínek o Vetamixu, tak bych to chtěla vyzkoušet, ale chci mu dávat to maso co nejkvalitnější, tak váhám. S BARFem nemám zatím zkušenosti.
Taky v masně dám za kilo předního 150,– a od Vetamixu vyjde kilo hovězího na 20,– Kč, což je sice hezké, ale obávám se té kvality, abych mu nedala něco špatného ![]()
Potom mě zajímá jak to chodí z rozvážkou. Koukala jsem na rozpis kam to vozí, naše pidivesnice tam samo není. Dovezou mi to i tak, nebo budu muset někde vyzvedávat?
Za každý názor budu moc vděčná
Ahojky, mohu doporučit. Měli jsme s naší fenkou masové období a Vetmix byl opravdu výborný. Doporučuji si tu šišku nakrájet na kolečka (na jednotlivé porce) a zmrazit. Před podáváním jsem jí to ohřála-rozmrazila a ještě přidala vajíčko nebo něco. Míchali jsme ho i s granulema. Fenka super prospívala, začla krásně nabírat a bobky měla taky v pořádku ![]()
Ale kde sehnat a podrobnější info ti nepodám, my jsme dostávali Vetamix od velice zkušené chovatelky ohařů. A bohužel nevím, kde to sháněla. Měla toho doma plný mrazáky. Krmila tim svoje psy taky a má extra třídy šampiony
ta by jim nic špatnýho pod čumák nedala. Takže za mě ano! I z vlastní zkušenosti ![]()
Vetamix můžu jen doporučit, fajn ceny, široký sortiment, dováží bez problémů…
K tomu krmení bych vás jen měla upozornit, že psům nejvíc prospívá paradoxně to, co pro lidi až tak vhodné není - hlavně proto Vetamix existuje ![]()
Když budete dávat psovi neustále jen „kvalitní“ svalovinu je sice hezké, ale psa můžete předávkovat fosforem a zařídit mu nemoc „papírových kostí“…
Pes by měl mít v řádu měsíců vyváženou stravu - tj maso, kosti, droby. Když místo toho hovězího předního koupíte hovězí směs z vetamixu, pes si z toho vezme víc, než z toho krásného masa od řezníka.
když budete potřebovat poradit se složením potravy, písněte ![]()
ahoj …
www.manwe.eu tady se v pravém sloupci podívej..je tam vše o BARFu…
…jinak já mám s Vetamixem taky dobré zkušenosti - jen mě štve jejich podmínka minimálně 70 KG nebo objednávka nad (myslím) 1.200 Kč … …objednávku ti dovezou přímo domů - pokud bydlíš nějak kolem té jejich trasy..já taky bydlím na vesnici a bez problému mi maso dovezou…
děkuju mockrát za rady
Jsem za ně opravdu moc ráda. Takže to hned od příště vyzkouším
Dneska už jsem maso koupila.
I když těch 70 kg je teda i na to naše telátko na hooodně dlouho. No snad se nám to vejde do mrazáku
vetamix beru zhruba 7let a spokojenost. beru hodně ryby, kuře a podobně. kvalita samozřejmě není jako pro lidi, ikdyž už jsme to jedli taky, omylem ![]()
pes nepotřebuje tak kvalitní maso, má uplně jiné žaludeční štávy i trávení. pes rád a bez problémů sežere krásně „voňavé“, x dnů staré maso a nic mu z toho není. člověk by se z toho pos..l ![]()
jinak doporučuji i vzít zeené držky, stojí za to a pesani je milují ![]()
pokud máte dovoz zdarma, musíte mít 70kg a 1200kč. jde vzít i mín, ale dovezou vám to po domluvě na místo nejbližšího závozu. stačí se s nima domluvit, jsou vstřícní. mě volají každé pondělí, jestli něco nepotřebuji.
ještě jsem se chtěla zeptat, jestli je to všechno syrové? U něčeho to napsané je, u něčeho ne, ale ani tam není, že by to bylo nějak upravené. Třeba „hovězí směs“ a „hovězí a drůbeží směs syrová“ ![]()
Vera111 píše:
ještě jsem se chtěla zeptat, jestli je to všechno syrové? U něčeho to napsané je, u něčeho ne, ale ani tam není, že by to bylo nějak upravené. Třeba „hovězí směs“ a „hovězí a drůbeží směs syrová“
Ahoj, my krmíme masem z vetamixu cca 10 let 6 maxipsů, štěňata od cca 3-4 týdnů a vyrostli na něm vpodstatě všichni naši pesani. Jako nečekej bůhvíjakou kvalitu, v mletém mase je namleté všechno - i kosti, křupky, šlachy a samozřejmě maso, vnitřnosti. Paradoxně to psům pospívá víc než čistá svalovina.
Bereme syrové, vařené mají jen něco málo a je to u toho napsané. A mají i kusové maso, třeba hovězí, telecí, celá kuřata, stehna apod. Většinou i různé vnitřnosti. Na vetamix.cz je kompletní nabídka. Pokud bys brala pravidelně 70kg /1200Kč, tak určitě k tobě budou zajíždět, doprava je v tomto případě zdarma. Zařadí tě do nějaké trasy. ![]()
super holky, díky moc! Hned jak přivezeme velký mrazák, tak to objednám ![]()