Dvouleťák nechce chodit na nočník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
343
24.1.15 18:19

Dvouleták nechce chodit na nočník

Ahoj, mám skoro dvouuleteho syna a vubec nechce chodit na nočník, parkrat se tam vycural ale ted posledni dobou vzdycky spise se vycura na podlahu a nočnik odstrci, bych rekla ze uz ma docela na case aby chodil na nocnik, jak vy jste sve deti naucili na nocnik? nechavat cele dny bez pleny a rikat mu at jde na nocnik???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56278
24.1.15 18:24

Mám dvouletou, taky mi nechodí, je plně na plenách :oops: Vzít jsem je ani nezkoušela, z nočníku nebo prkýnka má hysterák :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.1.15 18:24

Jo tak nějak. Bez pleny, čůrala do tepláků. Při pokusu před druhýma narozeninama asi po týdnu věčného praní prohlásila „kaká“ (s mluvením na tom byla fakt bídně) a koukala na mě. A já čůrat? Ona kývla a od té doby se prostě nepletla. Brzy jsem vzala i plenu na spaní. Také úspěšně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.1.15 18:25

Zkoušeli jsme a ve dvou a čtvrt mi došla trpělivost a sebrala jsem mu plenu a už nevrátila. do tří dnů byl bez nehod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
24.1.15 18:26

Zrovna ucime. Ma tak jednu nehodu denne a jinak chodi. Nejvic se mi osvedcilo nechavat proste pocuravat.. Netrestat, chvalit za kazdy uspech. Ze zacatku jsem davala na nocnik hlavne rano a po odpolednim spani kdy vzdy cura a tam jsem ho zabavovala knizkou nebo tak. Proste aby ho bylo za co pochvalit.. Hlavne bez nervu a netrestat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
24.1.15 18:31

Násilím jsem dítě na nočník nedostala do 2,5 let. Počkala jsem na léto, sebrala plenu a nechala čůrat do kalhot, punčocháčků a za 14 dní zcela ukázkově začal chodit na nočník. Plínku dostával na noc a jednoho dne mi povídá (při shlédnutí všech dílů Micekyho klubíku a asi 100× dokola) „Já jsem Mickey Mouse a ten nemá plínku. Nedávej mi na noc plínku“. Děvčata věřte nebo ne, ani jednou se mi od té doby nepočůral a ani ho nemusím na nočník budit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
24.1.15 18:38

Synacek je doma bez pleny od cca 20m a pravidelne ho posazuju, ale mu to nevadi. sam si rekne jen malokdy a to az posledni dobou. proste se nekdy pocura a ja to pokazde okomentuju tak, ze do slipek ne, na zachod ano, uz to zacina chapat :lol:

• Citovat
  • Upravit
7974
24.1.15 18:41

Naše paňmáma taky nechce. Umí, ale nechce. Nějakou dobu bez problémů chodila. Je jak nakrknutý kotě a pokud nedostane plenu, udělá louži na nějakém extra vymakaném místě. Před tím se pochopitelně svlékne, aby nebyla mokrá. Teda ještě nám nepočůrala boty, ale to jenom proto, že netuší, že by nás to extra nepotěšilo :cert: Takže počkáme na jaro a dáme si opáčko. Už bude větší a bude s ní na tohle téma lepší domluva, než vřeštění, metání nočníkem a kradení plen ségře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
24.1.15 18:52

Nám synátorek začal teď čůrat na nočník a to jednoduše ze dne na den. 1.1. mu bylo 2,5 roku, do té doby ani ťuk a fakticky ze dne na den jako když utne a už chce cvrkat jenom do nočníku. Jen to kakání ještě nedává. :roll: Ale já věřím, že to taky přijde zničehonic. Osvědčilo se mi (jako už několikrát) nelámat nic přes koleno, nenutit, on to stejně začne dělat teprve tehdy, až na to bude připravený. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
24.1.15 18:54

@kotyk Je šikovná, to se musí uznat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
24.1.15 19:06

Ahoj, tak my jsme koupili prkynko na Achod se schudkem a byla to zabava. S malymi nehodami curame Jen na wc jinak jsme pres den bez pliny I spime odpo bez pliny - od zacatku bez nehody ale na noc pliny mame a pres den kaka Jen do pliny na wc nechce.. Takze jak zahlednu tlaceni nebo ze prdi tak dam po par zkouskach na wc pliny do pul min. Je Hotovo.. na každé mrne ale platí neco jiného. Jsou nam 2 roky a 2 mesice. Schudky máme od dvou let a samo jsme. při každém úspěchu malého opevovali jako boha :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4049
24.1.15 19:13

Tak mu dej ještě chvilku čas, vždyť nehoří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
24.1.15 19:32

Tak naše malá má taky přes dva roky a pořád nočník odmítá.. když jí chchi nechat bez pleny tak leží a vzteká se dokud jí tu plenu nenasadim.. za chvíli se nám narodí druhé mimčo tak doufám že snad si brzy dá říct.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
24.1.15 19:44

Tak nas syn 19mes.si sedne na nocnij jen rano kdyz se probudi. jinak nechce zacne hned brecet.kdyz udela neco do plinky tak hned rika blee kdyz nedam plinku tak mu nevadi ze ma mokre puncochy vydrzel hodinu v mokrem.tak pockam na leto snad to uvladnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
24.1.15 19:46
@ron2011 píše:
Ahoj, tak my jsme koupili prkynko na Achod se schudkem a byla to zabava. S malymi nehodami curame Jen na wc jinak jsme pres den bez pliny I spime odpo bez pliny - od zacatku bez nehody ale na noc pliny mame a pres den kaka Jen do pliny na wc nechce.. Takze jak zahlednu tlaceni nebo ze prdi tak dam po par zkouskach na wc pliny do pul min. Je Hotovo.. na každé mrne ale platí neco jiného. Jsou nam 2 roky a 2 mesice. Schudky máme od dvou let a samo jsme. při každém úspěchu malého opevovali jako boha :-)

Prosim ty mas wc prk.se schud. v celku? taky jsem premyslela ze koupim bojim se ze to neni stabilni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze