Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@SarkaLo letěli jsme taky tak nějak s 22m, jen asi hodinu a půl do Chorvatska teda. Nebylo mu vůbec nic, při odletu z ČR usnul hned jak jsme si sedli do letadla, ani start motorů ho nevzbudil
a vzbudil se až skoro před přistáním. A cestou zpět byl vzhůru, nic mu nebylo. Pokud není nějaký citlivější, tak bych se zbytečně nestresovala, každopádně něco k pití, oblečení na převlečení a případně pytlík bych určitě měla v záloze.
@AnastazieB My právě letíme v 11hod dopoledne, tak mi nejspíš neusne - vyspí se cestou na letiště
Citlivější není, auto snáší zatím dobře - ale nikam extra daleko ani v autě ještě nejel - cca 1hod v kuse :-/
@AnastazieB No doufám, ale letíme až konec srpna, tak se na to můžu psychicky připravit ![]()
Já jsem letěla se synem akorát na jeho druhý narozeniny na Mallorcu a bylo to úplně v pohodě. Letěl prvně a byl ze všeho tak vykulenej a všechno ho tak zajímalo, že mu asi ani nestačilo být špatně
Ale vážně, snesl to úplně v pohodě, jako v autě mu bývá hůř, v letadle byl úplně fit a užíval si to. My jsme měli sedadla úplně vepředu, protože tam byl větší prostor před námi, takže on si tam pak v průběhu letu přecházel sem a tam, nosil si hračky k okýnku a tak a pohoda. Letušky se nás pořád chodily ptát, jestli pro něj něco nechcem a obskakovaly ho ![]()