Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hezký den,
potřebovala bych zjistit, jak to provest…
![]()
Odletame v cervnu s trema detma z letiste tzv.STARE RUZYNE( je to myslim taktez terminal 3 ).
Pendolinem prijedeme do Prahy na Hlavni nadrazi,tam jsou pro cestujici,kteri potrebuji na letiste,prichystany busy ,ktere je privezou na letiste k terminalum 1 a 2.
Tady ale zacina nas problem:
NEUMIM SI PRESTAVIT,JAK DALEKO JE Z TECHTO ZASTAVEK BUSU NA TU STAROU RUZYNI-tezko asi budeme chodit pesky s kocarem a detma a XY kufry a zavazadly atd atd.. ![]()
Na druhe strane-KTERY TAXIK BUDE OCHOTNY NAS ZAVEZT Z JEDNOHO NA DRUHY TERMINAL........
![]()
NEVIM,jak to resit…Nemate nekdo nejakou zkusenost,radu?
Dekuji predem i za tipy ![]()
Bára
A z toho Hlavního nádraží tam jede nějaký váš speciální autobus nebo běžná linka MHD? Já vím jen o busech ze Zličína nebo Dejvické, a ty staví na letišti různě. Nevím teda kde přesně je terminál tři, ale jestli je to pro soukromé společnosti, tak to je myslím jedna z prvních zastávek na letišti, tak by tam taky mohl stavět.
A co zkusit jejich stránky? Neporadili by ti? http://www.prg.aero/…_stranka.htm
ahoj !
metrem do holesovic nebo na zlicin, jezdi ta sama linka jako z dejvicky, listek 45,– kc - primo bus AE = letiste, objizdi vsechny tri terminaly ![]()
jinak si myslim ze ta linka je ta sama co stavi nove i u hlavniho nadrazi ?
DEKUJU ZA REAKCE…
ten terminal,ze ktereho letime,je VLADNI,pristal tam treba ted Obama a odtamtud litaji taky politicti mocipani adta atd…proste-STARA RUZYN:-)
Zkusim sem hodit planek,treba se zorientujete lip nez ja,.
![]()
jestli to je letiste ktere oni oznacuji jako v.i.p. tak u toho ten bus stavi taky
malem jsem tam totiz vystoupila, nastesti v buse hlasili ze to je jen pro vladni a soukrome lety…
ale radeji si to jeste nekde over, preci jen jsem tak jela v zari ![]()
AE je sice express, ale dost drahý, já na letiště jezdím radši busy MHD (z Dejvické je to 119, ze Zličína si nepamatuju), ale je pravda, že na letiště nejezdím s kufrem a třemi dětmi (jen s dcerou dívat se na letadla
) Nepřihlášená hkac
http://www.prg.aero/…_letiste.htm
TAK ,T1 A T2 ,to jsou ta mista,kde tem BUS stoji..To je nejaky specialni letistni bus..
a T3 je terminal,ze ktereho odlitame…
![]()
a tady je odkaz na ty busy,co berou lidi od Pendolina na letiste..
bohuzel-TERMINAL TRI TAM V ZASTAVKACH NENI...... ![]()
ZATO JSEM SE DOCETLA,ZE TA TROJKA JE VZDALENA ASI JEDEN KM OD JEDNICKY I DVOJKY,COZ JE FAKT BLBY---
na CHOZENI PESKY TO ROZHODNE NENI A PRO TAXIK NEJSME ZADNY VYDELEK…
![]()
Z T1 nebo T2 se tam určitě dostaneš minimálně busem č.119 (doufám, že jsem nepopletla číslo). Ještě se mrknu na net. hkac
Tak je to tak. Trvá to pár minut a jezdí tam bus č.119 (ten jede na Dejvickou) a č.100 (ten jezdí na Zličín). Zjisti si, jak často jezdí, ale ta 119 docela často (teda podle toho, v jakou denní dobu pojedete). Zastávka se teď už jmenuje přímo Terminál 1, Terminál 2, Terminál 3, ještě nedávno se jmenovala myslím Terminál jih.
HKAC
MOC dekuju,ja proste potrebuju VEDET PRESNE,ze tam pak nebudu nekde silet s prťaty a uleti nam to…
JEZIS,TA PREDSTAVA......
![]()
ta stanice se jmenuje přímo Terminál 3 a můžeš jet:
JOJO,ZJISTIM!!!!
DEKUJU…
a to je presne ono-TERMINAL JIH,tak se tomu taky rika…Si vzpominam…
![]()
holky,vy jste zlateeeeee
![]()
SANDRIKU-moment,moment–prosim Te-KDE mam vystoupit z toho AE a prestoupit na tu 119???