Dvouměsíční se vzbudil 1x

Anonymní
30.1.20 07:25

Dvouměsíční se vzbudil 1x

Ahoj :mavam: je normální že se bude rezim kojení neustále měnit? :think: Malý má 7 týdnu a do teď se budil přes den každé 2-3hodiny.. V noci každé 3-4,takze cca 2×-3× za noc. Včera naopak byl dost aktivní přes den, jedl každou 1.5-2 hodiny… Vecer ho dost bolelo brisko, byla jsem ráda že usnul, takže už jsem mu nedávala. Šla jsem spát okolo 22.hodiny, a malý se vzbudil až okolo 3, pil Teda hodně, obvykle pije zhruba 3-5minut, a ted pil 10 minut vkuse… 8o pak se vzbudil až teď v 7… Mám to nějak řešit buzením? Zda pribira se dozvím až za 5 týdnu… Jinak jeste druhý dotaz, jak se vzbudil až po X hodinách, tak jsem měla mokrej polštář, peřinu, a pod sebou jedno velký kolo od mlika.. Neměl jste někdo stejný problém? :mrgreen: už tak spím na ručníku :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
30.1.20 07:32

Komplet co popisujes je uplne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Machstep
30.1.20 07:32
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam: je normální že se bude rezim kojení neustále měnit? :think: Malý má 7 týdnu a do teď se budil přes den každé 2-3hodiny.. V noci každé 3-4,takze cca 2×-3× za noc. Včera naopak byl dost aktivní přes den, jedl každou 1.5-2 hodiny… Vecer ho dost bolelo brisko, byla jsem ráda že usnul, takže už jsem mu nedávala. Šla jsem spát okolo 22.hodiny, a malý se vzbudil až okolo 3, pil Teda hodně, obvykle pije zhruba 3-5minut, a ted pil 10 minut vkuse… 8o pak se vzbudil až teď v 7… Mám to nějak řešit buzením? Zda pribira se dozvím až za 5 týdnu… Jinak jeste druhý dotaz, jak se vzbudil až po X hodinách, tak jsem měla mokrej polštář, peřinu, a pod sebou jedno velký kolo od mlika.. Neměl jste někdo stejný problém? :mrgreen: už tak spím na ručníku :zed:

Jestli přibírá normálně tak nebudit a užívat si že spí :) Dcera byla to samý. Někdy vstávala co hodinu a někdy usla třeba v 7 večer a vstávala druhý den v 7 :) :D Pediatr říkal ať neřeším.

• Citovat
  • Upravit
52
30.1.20 07:39

Pokud nema zloutenku, taky bych nebudila. Me by teda nalita prsa vzbudila, bylo to bolestive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
30.1.20 07:49

Mně se dcera narodila s 2700g, byla spavá a nepřibírala, nevytáhla si mléko. Najeli jsme na UM a od té doby spala celé noci durch. Teď je jí půl roku a je to osmikilový pořízek. Nebuď a užívej si spací dítě. Ještě několikrát se to spaní změní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
30.1.20 07:54

Nebudit. Pokud pije, čůrá, je to vesele miminko které má po probuzení energii tak je to ok. Já nechala i se žloutenkou spát. Spal 10 hodin v kuse a pak pil půl hodiny. Nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
30.1.20 08:14

@Machstep šťastná to žena :mrgreen: neboj…byla to spíše náhoda..to peklo teprve přijde :P
Spi…dokud to jde. Prcek si vezme co je třeba kdykoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85404
30.1.20 08:21

A dneska se bude budit po hodine :mrgreen: u nas se to meni porad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
30.1.20 08:27

Od 6ti týdnu mě spal malej celou noc a zůstalo mu to, nikdy se mu to nezměnilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
30.1.20 08:33

Nechej spinkat, když bude mít hlad, řekne si.. a s tím kolem, chvíli ještě vydržet a mlíčko se ustálí. Ze začátku jsem spala v podprde s vložkami a jistila se taky ručníkem, ale postupně se to zlepšilo a po čase se to hodilo úplně do normálu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Machstep
30.1.20 08:43
@Liška2014 píše:
@Machstep šťastná to žena :mrgreen: neboj…byla to spíše náhoda..to peklo teprve přijde :P
Spi…dokud to jde. Prcek si vezme co je třeba kdykoli.

Ne.. Tak ono se to pak změnilo.. tím jsem jen chtěla říct že dokud může spát- ať spí :) :mrgreen: Teď ji je rok a půl a zrovna minulý týden jsme spali dohromady tak 2 hodiny za 4 noci.. :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
35853
30.1.20 08:49

Mám skoro 3 měsíční a dneska spal 21-6 :jazyk: a pak ještě do půl devátý. Nestěžuju si, budit netřeba. Neboj, ono se to klidně zase změní. Mě zase moc nespí přes den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
30.1.20 08:54

Mi dcera uz v porodnici spala 7-8hod v kuse. Nikdy jsem nebudila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
30.1.20 09:05

Vše, co píšeš, jsem zažila. Já v porodnici budila dle sester každé tři hodiny, protože se mi pomaleji rozjížděla laktace. A doma se to pak různě měnilo. Mě děti lépe spaly kolem 2. měsíce, jak v 5 měsících :D Takže v klidu a nebudit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí