Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahojje normální že se bude rezim kojení neustále měnit?
Malý má 7 týdnu a do teď se budil přes den každé 2-3hodiny.. V noci každé 3-4,takze cca 2×-3× za noc. Včera naopak byl dost aktivní přes den, jedl každou 1.5-2 hodiny… Vecer ho dost bolelo brisko, byla jsem ráda že usnul, takže už jsem mu nedávala. Šla jsem spát okolo 22.hodiny, a malý se vzbudil až okolo 3, pil Teda hodně, obvykle pije zhruba 3-5minut, a ted pil 10 minut vkuse…
pak se vzbudil až teď v 7… Mám to nějak řešit buzením? Zda pribira se dozvím až za 5 týdnu… Jinak jeste druhý dotaz, jak se vzbudil až po X hodinách, tak jsem měla mokrej polštář, peřinu, a pod sebou jedno velký kolo od mlika.. Neměl jste někdo stejný problém?
už tak spím na ručníku
Jestli přibírá normálně tak nebudit a užívat si že spí
Dcera byla to samý. Někdy vstávala co hodinu a někdy usla třeba v 7 večer a vstávala druhý den v 7
Pediatr říkal ať neřeším.
Pokud nema zloutenku, taky bych nebudila. Me by teda nalita prsa vzbudila, bylo to bolestive
Mně se dcera narodila s 2700g, byla spavá a nepřibírala, nevytáhla si mléko. Najeli jsme na UM a od té doby spala celé noci durch. Teď je jí půl roku a je to osmikilový pořízek. Nebuď a užívej si spací dítě. Ještě několikrát se to spaní změní
Nebudit. Pokud pije, čůrá, je to vesele miminko které má po probuzení energii tak je to ok. Já nechala i se žloutenkou spát. Spal 10 hodin v kuse a pak pil půl hodiny. Nebyl problém.
@Machstep šťastná to žena
neboj…byla to spíše náhoda..to peklo teprve přijde ![]()
Spi…dokud to jde. Prcek si vezme co je třeba kdykoli.
Od 6ti týdnu mě spal malej celou noc a zůstalo mu to, nikdy se mu to nezměnilo ![]()
Nechej spinkat, když bude mít hlad, řekne si.. a s tím kolem, chvíli ještě vydržet a mlíčko se ustálí. Ze začátku jsem spala v podprde s vložkami a jistila se taky ručníkem, ale postupně se to zlepšilo a po čase se to hodilo úplně do normálu ![]()
@Liška2014 píše:
@Machstep šťastná to ženaneboj…byla to spíše náhoda..to peklo teprve přijde
Spi…dokud to jde. Prcek si vezme co je třeba kdykoli.
Ne.. Tak ono se to pak změnilo.. tím jsem jen chtěla říct že dokud může spát- ať spí
Teď ji je rok a půl a zrovna minulý týden jsme spali dohromady tak 2 hodiny za 4 noci..
![]()
Mám skoro 3 měsíční a dneska spal 21-6
a pak ještě do půl devátý. Nestěžuju si, budit netřeba. Neboj, ono se to klidně zase změní. Mě zase moc nespí přes den
Mi dcera uz v porodnici spala 7-8hod v kuse. Nikdy jsem nebudila
Vše, co píšeš, jsem zažila. Já v porodnici budila dle sester každé tři hodiny, protože se mi pomaleji rozjížděla laktace. A doma se to pak různě měnilo. Mě děti lépe spaly kolem 2. měsíce, jak v 5 měsících
Takže v klidu a nebudit ![]()
Ahoj
je normální že se bude rezim kojení neustále měnit?
Malý má 7 týdnu a do teď se budil přes den každé 2-3hodiny.. V noci každé 3-4,takze cca 2×-3× za noc. Včera naopak byl dost aktivní přes den, jedl každou 1.5-2 hodiny… Vecer ho dost bolelo brisko, byla jsem ráda že usnul, takže už jsem mu nedávala. Šla jsem spát okolo 22.hodiny, a malý se vzbudil až okolo 3, pil Teda hodně, obvykle pije zhruba 3-5minut, a ted pil 10 minut vkuse…
pak se vzbudil až teď v 7… Mám to nějak řešit buzením? Zda pribira se dozvím až za 5 týdnu… Jinak jeste druhý dotaz, jak se vzbudil až po X hodinách, tak jsem měla mokrej polštář, peřinu, a pod sebou jedno velký kolo od mlika.. Neměl jste někdo stejný problém?
už tak spím na ručníku