Nepase koníky v 8 týdnu

Anonymní
29.1.20 21:33

Nepase koníky 8 tydnu

Ahoj, dceru dávám od porodnice na chvilku na bříško. Docela hlavičku zvedá.. Ale spíš když se vzteka, to vydrží mít hlavicku zvedlou krásně, nicméně když je v klidu tak jen hlavu otáčí ze strany na stranu a nebo usne. Vůbec se nesnazi, pak ji to přestane bavit a začne se vztekat. Tchyně mi říkala že teď už by mela past koníky v pohodě, že je pomalá :,( doktorka nic neříkala… Když ji mám bříškem na sobě a ležíme, tak má hlavičku krásně zvedlou, to samé když ji dám na odrihnuti, tak už ji pomalu ani nemusím držet, jen přidrzovat.. Jak ji mám naučit past, když sama prostě leží a pak se začne vztekat… Jsem z toho na nervy :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lebambule
29.1.20 21:36

Mam desetitydenniho cvaldu a na břiše se vzteka a nepase nic, ale ja kašlu na řeči, jak ho asi prinutim, zejo. První mi taky na břiše vůbec takhle brzy nechtěl byt. Kdyz si ho dam na sebe, hlavičku zvědav. A to je podle me podstatne, ze proste posiluje. Neřeš tchyni a hlavně, nesnaz se něco učit takhle maly dítě :wink:

• Citovat
  • Upravit
5913
29.1.20 21:40

Je 8 týdnů na světě, co by jsi chtěla? Když bude past až ve třech měsících je to ok, ne-li normální. Tchyni neposlouchej, dítě dávej na bříško, ale nečekej zázraky. Nezatěžuj jej, teprve se seznamuje se světem a na vše má ještě dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
29.1.20 21:41

Tiez mam 8-tyzdenne miminko a teda nepasie nic a starosti si s tym nerobim. ja som sa v chytrych knizkach docitala, ze to ma zvladnut az 3-mesacne dieta, takze mam este cely mesiac, nez sa zacnem nervovat :D
deti maju svoje tempo a zvladnu to, to tvoje tiez, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
29.1.20 21:43

V 8 týdnech rozhodně není pasení koníků „povinné“. Obě moje děti začaly pást ve 3 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
29.1.20 21:44

Mám 7 měsíčního chlapečka a na bříšku to pořád nemá rád :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
29.1.20 21:47

:lol: :lol: :lol: Moje obe deti prvni 2 mesice prospaly a vzbudily se max na jidlo. Takze z nekdy ke konci 3. mesice zvedly hlavu. Neresim, nehrotim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3712
29.1.20 21:48

A jeeeje, tchyne a jiné maminky babicky ;) Miminka pasou koniky až tak ve 3-4 mesicich, mate rozhodně ještě čas a určitě není pomalá. To, že pase na tobě se urcite taky počítá :palec: Doporucuju si koupit nebo půjčit knihu Rozvijej se děťátko, součástí toho je plakát se shrnutim, kdy co maji miminka delat, ale pozor - opravdu je to jen pro inspiraci a spíš navod, jak mají deti v pohybu postupovat, neřiď se však přesně tím, v jakém měsíci mají co dělat. Každé mimi je individuální. A ta knizka je celkem užitečná, pěkně se čte a v lecos poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
29.1.20 21:49

Mě dokonce pediatr paseni vůbec nedoporučoval až po 6 týdnech nejdřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
29.1.20 22:09

Přesně tak, nechej to na ní. Očividně tu hlavu zvednout umí. Tady není třeba spěchat, podobně pak u chození, to jsou prostě zbytečné starosti. Věčně ležet nebude. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.1.20 22:10

Mně osobně doktorka na kontrole po šestinedělí malou pochválila, jak hezky pase, ale že to je důležité až na další kontrole ve 3 měsících. Malou jsem na bříško nepokladala, naučila se to u mě v náručí. Babičky a maminky brát zásadně s hodně velkou rezervou… Už je to hodně vody, co vychovaly svoje děti. Mně taky máma tvrdí, že jsem v roce plynule mluvila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
29.1.20 22:11

Naše malá se ve 2 měsících taky na břiše vztekle a pěkně past se naučila až kolem toho 3. měsíce :-) trénujte, na bříško ji dávej, určitě pomalá není:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.1.20 22:16

Zkus to hned, jak se vzbudí, když nebude řvát hlady ;)

Moje děti sice v 8 týdnech pasli, ale jen když se jim chtělo, většinou taky radši leželi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
29.1.20 22:22

A neměla by už podle tchyně chodit?? :zed: má čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
29.1.20 22:23

Muj byl zvedavy. Fakt se snazil uz ve 2 tydnech a na konci sestinedeli byl profik, ve 3 mesicich se otacel, v 5 plazil… a pak se to srovnalo - v 9 lezeni, v roce chuze. Kamosky holka prvni dva mesice jen spala a pretacet se zacala az kdo vi kdy. Ted jsou na tom prakticky stejne… ridila bych se doktorkou, pokud rika ze ok a ty nevidis nejaky deformace na hlave, ze je jen na jednu stranu, nebo nejaky problem a doporucovana vojtovka atp, tak byc to vubec neresila. Sousedka ma prvni dite co behalo pred rokem a druhej je takovej lenoch, ze se ani pro jidlo nenatahne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí