E-book pro novopečené maminky

lucinka.s.76
10.4.26 08:34

.

.

Příspěvek upraven 11.04.26 v 07:30

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35645
10.4.26 08:38

A kolik zaplatíš za moje poznatky když to pak budeš prodávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
10.4.26 08:39

Tohle není díra na trhu, podobných příruček je spousta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.26 09:27

Určitě ti budu poskytovat rady zadarmo, abys je pak „prodavala“ :lol:
Ale jednu ti přece jen dám, pokud chceš prodávat ebooky, tak něco, čemu opravdu rozumíš. Žádné obecné okecávačky, které ti AI vyplivne za pár vteřin i zadarmo.
A chce to, se dobře představit a ukázat část své tvorby zdarma. Na nějakém marketu si to koupí, jen ten největší zoufalec.
Navíc to tady máš už podruhé a začíná to těžce zavánět reklamou ;)

• Citovat
  • Upravit
16978
10.4.26 09:35

Klid - tohle je jen skryta reklama na digimarket - včera to tu nenápadně psala min 2× do různých diskuzí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
10.4.26 09:43
@Králičice píše: Více

Jojo, včera jsem měl podezření, dnes po tomto mám jistotu :) Vtipné je, že jsem včera v autě poslouchal podcast nějakého „experta“ na marketing a ten tam přímo jako jednu z rad, jak zvýšil prodeje, uvedl zviditelnit se v diskusních forech na internetu a přímo jmenoval emimino :) Kdyby chudák věděl, že tady už dávno nejsou tisíce diskutujících, na kterých by mohl urvat korunu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16978
10.4.26 09:48

Paní asi taky poslouchala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucinka.s.76
10.4.26 09:53
@Anonymní píše: Více

pokud je to reklama, tak jim asi napisu na podporu, ze by bylo fajn, aby mi neco zaplatili😁 😁 😁 poslete mi ten udajny prispevek ze vcera? Ten market je ted dost popularni, tak asi nejsem jediny clovek v republice, kdo ohledne toho neco zmíní.. ucet jsem si zalozila dneska, v dobre vire, ze mi tu nekdo pratelsky poradi, ale to asi funguje jen v zahranici, ta kolektivni podpora zen mezi sebou. Tady aby se clovek bal neco napsat, kdyz se na nej lidi vrhnou jak supi.😆

• Citovat
  • Upravit
420
10.4.26 10:08
@lucinka.s.76 píše: Více

Tak snad vycházej ze svých vlastních poznatků, ne? Případně si dej tu praci, a projeď si už tady založené diskuze, kde najdeš dotazy, které novopečené matky pokládaly. Ale to by asi nebylo tak jednoduché, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
835
10.4.26 10:31

To je tk nenápadný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8040
10.4.26 10:32

digital-marketplace.io, napojený na skydra.io. Ten market je tak populární, že nebýt „nenápadné“ reklamy na emiminu, tak jsem se o něm nikdy nedozvěděl :D Je to asi tak miliontý prvý pokus o kopii Amazonu - dávejte ke mě své produkty a já je budu za vás prodávat. Firma založená před pár měsíci, neuvěřitelně pochvalné recenze z trustpilot.com, který je nechvalně proslulý využíváním na falešné recenze, žádné reálné kontakty a když se tím člověk prokliká, tak všechny stopy končí nakonec u pana Ondřeje Poláčka. Dalšího z hnízda takových, jako je Jan Nedvěd, Dan Višňák a milion dalších, kteří se chválí na internetu až do nebes, jak ostatním pomohou vystřelit jejich bussiness do neskutečných prodejů a zisků, místo aby tedy ty své úžasné znalosti využili k vlastnímu opravdovému podnikání :) A když si člověk dá tu práci a zjistí si jejich skutečné výsledky, tak je to na hony vzdálené jejich prezentaci na internetu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.26 11:42

Když budu chtít, založím si tu klidně několik účtu každý den ;) ale když myslíš, že to je dobrá cesta ;)
Reklama je vždycky reklama, ale dá se dělat i trochu méně nápadně a vlezle ;)

• Citovat
  • Upravit
1328
10.4.26 11:58

To je od tebe tak šlechetné, jak jsi hodná a obětavá. Jo, aha, takže žádná dobrá vůle, ochota a pomoc, ale zpeněžení. Lidem, jako ty, bych tyhle booky omlátila o hlavu. Obecné sta**y, které se omílají pořád dokola a ve výsledku jsou k ničemu, protože každé dítě je jiné a potřebuje něco jiného… Ale hlavně na tom něco trhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
10.4.26 12:40

Chápu to správně, že hlavní kvalifikace k sepsání příručky s radami, je - už někdy porodila? Asi tak jako sto tisíc dalších ročně (teď teda méně)? Doplněno radami anonymních z eMimina? No, to teda člověka hned motivuje si za to zaplatit.
Já rodila dvakrát a jestli někdy rozdávám rady, jsou na úrovni - dělej, jak cítíš, každé dítě je jiné a není univerzální rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
10.4.26 12:58

Kdo by si takovou kravinu vůbec koupil? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie