Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na to okolí zkus nějaký detsky krém proti obruzeninam…až se vyléčíš ze zánětu tak odezní i to svědění..jestli ste teď sexovali tak by se měl asi přeléčit i chlap jinak ti to tam zas pěkně hnedka zanese ![]()
Určitě bez sexu. Pak si to budete předávat jak blázni pořád dokola a budeš se divit že to máš pořád. Jinak buď ráda že se ti to nedostalo močové trubice a nemáš do toho ještě zánět močáku. Já bych si do toho moc nezasahovala. Vydrž až zaberou léky.
Tohle svědění mám dva roky, přejde mě to jen na dva dny při začátku menses, jinak neustále.
Z lékarny nic nezabírá, chce to něco od lékaře. Pimafucort, dalacin, lomexin atd. Jinak zkus studený bílý jogurt, na chvíli to pomůže, pak mi občas uleví stříbro.
Díky moc za rady. Sedací koupel jsem nezkoušela, zkusím ten macmiror, snad pomůže, teď když už vím že tam je e coli samozřejmě sexovat nebudu a počkám na vyléčení ![]()
Jen si říkám jestli když chlap nemá priznaky jestli mu to mám cpát, jestli jen nestačí dobrá hygiena, chvilku sex. abstinence…?
Jinak nechápu když mi byly poslány výsledky z kultivace i s přesně určenou citlivost na atb například nitrofurantoin a amoxicilin, tak proč mi dala doktorka macmiror když to jsou úplně jiné látky. Nevíte někdo?
@Anonymní píše:
Tohle svědění mám dva roky, přejde mě to jen na dva dny při začátku menses, jinak neustále.
Z lékarny nic nezabírá, chce to něco od lékaře. Pimafucort, dalacin, lomexin atd. Jinak zkus studený bílý jogurt, na chvíli to pomůže, pak mi občas uleví stříbro.
A to ti tam na kultivaci stále něco vychází? Ten macmiror ti nepomohl?
Kup si přímo vaginální probiotika a používej je delší dobu. Nějaký gynimun nebo podobné. (Ty polykací tak rychle nezaberou.) Pak si pořiď Utipro, to zamezí množení a přemnožení e-coli ve střevě a její rozlézání všude. Funguje to, a dost rychle. Dál to můžeš podpořit Urivacem, tam jsou lyzáty e-coli a naučí to imunitu e-coli lépe držet na uzdě.
@Anonymní píše:
Díky moc za rady. Sedací koupel jsem nezkoušela, zkusím ten macmiror, snad pomůže, teď když už vím že tam je e coli samozřejmě sexovat nebudu a počkám na vyléčení
Jen si říkám jestli když chlap nemá priznaky jestli mu to mám cpát, jestli jen nestačí dobrá hygiena, chvilku sex. abstinence…?
Jinak nechápu když mi byly poslány výsledky z kultivace i s přesně určenou citlivost na atb například nitrofurantoin a amoxicilin, tak proč mi dala doktorka macmiror když to jsou úplně jiné látky. Nevíte někdo?
S těmi antibiotiky nevím, zkus zavolat doktorce. Ale jinak to že chlap nemá příznaky neznamená že to nemá. Chlapi mají delší močovou trubici takže třeba zánět močového měchýře mývají mnohem méně než ženy. A obecně, nic se mu prostě projevit nemusí, může být jenom přenašeč.
Tak po macmiroru.. 1. Globule za mnou a svědění pořád to samé, pálí mě to celou dobu. Dokonce mám pocit že to vlezlo na močák, protože to pálí i při malé, tak nevím jestli s tím jít k praktikovi nebo zavolat na gyndu.
kdyžtak budu psát průběžně jak co zabírá, dnes jdu na druhou globuli.
A jinak na svědění zkouším mazat aloe vera gelem, nepomáhá, nebo jen na minutku a pak je to tu znovu.
Jen se modlím aby macmiror zabral a zítra jdu podle rad vykoupit benu lékárnu ![]()
Tak macmiror nepomáhá ani dubová kůra.. Jsem už úplně v háji, strašně mě bolí klirltoris a mám to kolem něj a směrem k pochvě horké, zarudlé, citlivé na dotek.. Nejde s tím spát.
Ahoj, tak mi udělali kultivaci a našli mi e coli. Doktorka mi předepsala macmiror jen vaginalně, při tom největší problém mám se svěděním okolo. Bojím se že si to tam dole ještě víc rozhasím, už jsem brala entizol na gardenellu asi před měsícem. Sex mě bolí, jsem tam jakoby suchá… Kdyby to svědění a pálení bylo jen někdy ale ono je to neustále. Jako bych měla tam dole přiloženou svíčku a někdo mě řezal žiletkama. Nic na to nepomáhá, bojím se že to budu mít na vždy.
Jinak beru gynimun probiotika, piju acidofilni mléka, nejím sladké, nic. Prosím, má někdo radu, příběh jak se toho zbavil? Jsem mladá holka 25 a neumím si představit že by mě to tam stále pálilo.