Dominantní folikul 22mm

Anonymní
29.6.21 12:21

Dominantni folikul 22mm

Dobrý den mám dotaz před 3 týdný jsem byla u gyn 8.6 kde mi byl nalezen dominatní folikul 22mm podle lékáře bych ms měla dostat nejdéle za týden a prý po ms mám jit na kontrolu 5.6 jsem měla slabí hnědý výtok a kracení který bylo opravdu slábí trvalo asi 2 dny nevím si rady co to muže být.. už je to 3 týden a ms nikde :think: zajímálo by se jestli stím má někdo podobnou zkušenot nebo po případe oco by mohlo jít ms mám jinak pravidelnou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6118
29.6.21 12:32

A o co by jako mělo jít? Máš prostě ženský cyklus :) Co v tom hledáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.21 12:38

@SlečnaDahlia dobrý den nic v tom nehledám jen sem zaskočená tím že poslední ms jsem měla 18.5 :) podle dr jsem měla mít ms nejdele ted 16/20.6 a stále nedorazila. A bylo mi řečeno že po ms mám přijít na kontrolu skrs ten dominantní folikul nechapu tedy proč když bych dostala ms tak praskly folikul odejde i sní jen mi bylo řečeno že to týdné by určite ms měla přijít.. jeto 3, týden a ms pořád nikde mám trochu obavy protože jsem v plodných dnech měla nechránený styk..

• Citovat
  • Upravit
1375
29.6.21 12:48

Tak si udělej test, nic jiného ti asi neporadíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6118
29.6.21 12:49
@Anonymní píše:
@SlečnaDahlia dobrý den nic v tom nehledám jen sem zaskočená tím že poslední ms jsem měla 18.5 :) podle dr jsem měla mít ms nejdele ted 16/20.6 a stále nedorazila. A bylo mi řečeno že po ms mám přijít na kontrolu skrs ten dominantní folikul nechapu tedy proč když bych dostala ms tak praskly folikul odejde i sní jen mi bylo řečeno že to týdné by určite ms měla přijít.. jeto 3, týden a ms pořád nikde mám trochu obavy protože jsem v plodných dnech měla nechránený styk..

Buď jsi to nějak špatně pochopila, nebo ten doktor, co k němu chodíš, není doktor.

Dominantní folikul 22mm znamená, že je na spadnutí ovulace, takže výrok, že do týdne „by měla přijít menstruace“, je v tom kontextu úplně nesmyslný. Mezi menstruací a ovulací jsou průměrně dva týdny a ty jsi měla 8.6. teprve těsně před ovulací. Pokud jsi cca pět dnů před a cca tři dny po tom 8.6. měla sex (což jsou cca tvoje plodné dny tento cyklus), určitě je na místě si udělat těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.21 13:01

@SlečnaDahlia @Umík moc krát děkuji tak tedy dnes skočím koupit test a ráno uvidím pokud nic tak asi zajdu k dr na vyvolavačku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa