E-learning studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ale jo, určitě by to jít mělo. Jen co jsem četla, je potřeba jednou za půl roku přijet ke zkouškám a nakonec k maturitě. Víc ale neporadím, osobní zkušenost nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prave skola Sektrum toto nabizi, jsem vic jak 10let ze skoly v zahranici, vracime se do Cr a ja s mym ucnakem se citim uplne hrozne, vim ze mam na vic, pohodlnost je velika, ale zvednu zadek a pujdu do toho. cena teda asi 24tis za rok..
Zajimaly me skoleni, kurzy dalsi online. S malym ditetem a dalsim planovanym denni nepujde.
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
chtela bych se poradit a podiskutovat o moznem studiu pres internet.
Jelikoz se stydim, ze mam jen ucebni obor, ted na materske premyslim o studiu stredni nebo nejakeho skoleni, ktere by me posunulo dal.
Chtela bych se zeptat tech, kteri studuji neco online pres internet, na zkusenosti.
Mam tedy 2 moznosti bud si
1. dodelat maturu (nasla jsem treba skolu Danae nebo Spektrum, ktery nabizi kombinovane studium po netu na 2 roky - Podnikani)
nebo nejake
2. proskoleni, kurzy zamerene na administrativu, kancelarskou praci, managment.
Tady ale poradne nemuzu nic najit, jelikoz ziji momentalne v zahranici, potrebuju to online po netu, elearning.
Vite nekdo o necem?
pro budouci praci, kdybych byla zamestnavatel, zamestnam radieji nekoho, kdo zkusenosti ma a prosel si kurzy s certifikyty nez nekoho kdo ma maturu ale zamereni vseobecne no ne?
Co poradite, diky