Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásné odpoledne, nemáte někdo tip na e-shopy v Anglii. Nejlépe s doručením do Čech, ale není to podmínka. Mám možnost doručení na anglickou adresu.
Na www.sportsdirect.com objednávám, ale potřebovala bych i nějaké nesportovní oblečení a boty.
Díky
Zakladatelko prosim te za jak dlouho ti to chodi z toho e-shopu co pises? ![]()
Do 10 dnů je to doma, navíc ti pošlou číslo zásilky a můžeš si sledovat, kde právě je.
Já jsem tam spokojená, vždycky přišlo všechno a v pořádku.
@Potápka
Ahoj, taky jsem jednou z tohoto e-shopu objednala, ale na anglicou adresu. Teď se chystám objednat k nám…stojí doručení pořád 20 liber a je to nějak kusově či kg omezené? Děkuji za odpověd ![]()
@snazilkaduben píše:
@Potápka
Ahoj, taky jsem jednou z tohoto e-shopu objednala, ale na anglicou adresu. Teď se chystám objednat k nám…stojí doručení pořád 20 liber a je to nějak kusově či kg omezené? Děkuji za odpověd
objednavala sem dneska a hodilo mi to ze evropske postovne je 320kc
objednavala jsem 6ks veci tak nevim..
Ze sportsdirect.com taky casto objednavam. Minimum postovne do CR je 9.99liber a pak se to stupnuje podle vahy objednaneho zbozi. Jednou jsem platila 11.99 a uz i 16.99 ale tam si kamoska objednavala nekolik bot takze to bylo dost tezke..
Ve vetsine pripadu to mam do peti pracovnich dnu doma.
Taky objednáváme ze sportsdirect.com, stejné věci mají ale na hyperoutlet.cz - o pár korun dražší teda, ale je to vhodná alternativa, pokud neseženete potřebnou velikost. ![]()