Easy Go Loop - vaše zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12584
8.8.12 19:06

easy go loop vaše zkušenosti

Ahoj maminky. Nasla jsem zde jednu diskuzi skrz tyto golfky, ale jsou dva roky stare, tak me zajimaji cerstvejsi informace. Dekujiiii moc za rady a treba i napad na lepsi golfky v teto cenove kategorii :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Easy Go Loop?

Přidejte zkušenost s Easy Go Loop
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12982
9.8.12 08:07

Ony ty informace budou asi po dvou letech úplně stejné jako dnes, ten kočárek se nijak nezměnil, ani není nová verze, myslím :) Já jsem byla s kočárkem spokojená, jediné co mě nakonec přesvědčilo k výměně byly berany, ale to je zase o tom, co kdo má radši. Mě více vyhovuje spojené madlo, ale je pravda, že s nákupem ty berany byly lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
9.8.12 11:11
@Weruska píše:
Ony ty informace budou asi po dvou letech úplně stejné jako dnes, ten kočárek se nijak nezměnil, ani není nová verze, myslím :) Já jsem byla s kočárkem spokojená, jediné co mě nakonec přesvědčilo k výměně byly berany, ale to je zase o tom, co kdo má radši. Mě více vyhovuje spojené madlo, ale je pravda, že s nákupem ty berany byly lepší :mrgreen:

dekuji moc za reakci. :-) Tak ja ho asi dne koupim. Berany myslis jako ty rukojeti asik co? mi nevadi nespojene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
9.8.12 11:35

Jo jo, nespojené rukojeti. Jako mě vyhovoval, snadné polohování, i když mimčo spí, přístupný košík, polohovatelné nožky, lehký, sklad do deštníku, kapsička a okýnka v boudičce, navíc vložná vložka, pásy tak, aby se v nich dítě neposadilo, když to nechi :mrgreen: Někomu se s ním špatně chodí a kope do koleček, ale to je asi jediné :nevim: Jinak já mám 160cm a kočárek byl pro mě v pohodě, i pro někoho mnohem vyššího. No uvidíš sama, jak se ti bude zamlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
9.8.12 11:44
@Weruska píše:
Jo jo, nespojené rukojeti. Jako mě vyhovoval, snadné polohování, i když mimčo spí, přístupný košík, polohovatelné nožky, lehký, sklad do deštníku, kapsička a okýnka v boudičce, navíc vložná vložka, pásy tak, aby se v nich dítě neposadilo, když to nechi :mrgreen: Někomu se s ním špatně chodí a kope do koleček, ale to je asi jediné :nevim: Jinak já mám 160cm a kočárek byl pro mě v pohodě, i pro někoho mnohem vyššího. No uvidíš sama, jak se ti bude zamlouvat.

juu toz to se na ne tesim. a s tim kopanim… si zvyknu.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
14.8.12 15:21

Tak pak dej vědět, jak to nakonec dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie