Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky. Nasla jsem zde jednu diskuzi skrz tyto golfky, ale jsou dva roky stare, tak me zajimaji cerstvejsi informace. Dekujiiii moc za rady a treba i napad na lepsi golfky v teto cenove kategorii ![]()
Máte zkušenost s Easy Go Loop?
Přidejte zkušenost s Easy Go LoopOny ty informace budou asi po dvou letech úplně stejné jako dnes, ten kočárek se nijak nezměnil, ani není nová verze, myslím
Já jsem byla s kočárkem spokojená, jediné co mě nakonec přesvědčilo k výměně byly berany, ale to je zase o tom, co kdo má radši. Mě více vyhovuje spojené madlo, ale je pravda, že s nákupem ty berany byly lepší ![]()
@Weruska píše:
Ony ty informace budou asi po dvou letech úplně stejné jako dnes, ten kočárek se nijak nezměnil, ani není nová verze, myslímJá jsem byla s kočárkem spokojená, jediné co mě nakonec přesvědčilo k výměně byly berany, ale to je zase o tom, co kdo má radši. Mě více vyhovuje spojené madlo, ale je pravda, že s nákupem ty berany byly lepší
dekuji moc za reakci.
Tak ja ho asi dne koupim. Berany myslis jako ty rukojeti asik co? mi nevadi nespojene
Jo jo, nespojené rukojeti. Jako mě vyhovoval, snadné polohování, i když mimčo spí, přístupný košík, polohovatelné nožky, lehký, sklad do deštníku, kapsička a okýnka v boudičce, navíc vložná vložka, pásy tak, aby se v nich dítě neposadilo, když to nechi
Někomu se s ním špatně chodí a kope do koleček, ale to je asi jediné
Jinak já mám 160cm a kočárek byl pro mě v pohodě, i pro někoho mnohem vyššího. No uvidíš sama, jak se ti bude zamlouvat.
@Weruska píše:
Jo jo, nespojené rukojeti. Jako mě vyhovoval, snadné polohování, i když mimčo spí, přístupný košík, polohovatelné nožky, lehký, sklad do deštníku, kapsička a okýnka v boudičce, navíc vložná vložka, pásy tak, aby se v nich dítě neposadilo, když to nechiNěkomu se s ním špatně chodí a kope do koleček, ale to je asi jediné
Jinak já mám 160cm a kočárek byl pro mě v pohodě, i pro někoho mnohem vyššího. No uvidíš sama, jak se ti bude zamlouvat.
juu toz to se na ne tesim. a s tim kopanim… si zvyknu.:-)