Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, možná je to už 1000× ohraná písnička, ale já nic moc v diskusích nenašla…
Mám slabost pro quinnyho, máme doma zapp i se sedačkou xtra a čekáme druhé dítko. Samozřejmě mi to nedá, abych se nepokoukávala po nových kočárcích, i když máme doma schovaný concord 2009…Líbí se mi moodd i buzz(chtěla bych i s hlubokoou krobou), ideálně s modulem na 4kola (ani u zappa jsem se ještě pořádně nenaučila s tříkolkou jezdit) a zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti, zda je někdo máte doma a můžete se podělit o plusy i mínusy, apod…Nebo se mám na to vyprdnout a odjezdit druhé se starým concordem? (jinak bych ho před nákupem nového kočáru prodala)
Moc děkuju za všechny případné odpovědi!-) ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzMám doma buzze a jsem spokojená
,akorát si chci koupit nový kolečko, to dvojtý. Guinny buzz je prostě stylovka taková
..i když teď jezdím golfkama, vytáhnu až na podzim
…taky bych řekla že kompletace kočárku neni nejlevnější no, ale to je druhá věc.
Nemám, koukla jsem na parametry, moodd 15,1kg - těžký ![]()
Buzz jse psaný 11,4kg, s tím už bych mohla žít ![]()
A jak je to v zimě? Jezdí se s ním dobře třeba po zasněžených chodnících? (concord byl na tohle super, s ním jsme problém neměla, u všech ostatních kočárů to byl boj)A jak je uzpůsobená ta sedačka u buzze? Dá se tam dá třeba 4 měsíční mimi? Má tvrdá záda, nebo jako u zappa měkká? Chystám se zítra kočáry někde omrknout na živo-zatím jen hledám na netu a youtube.Ten Moodd mi přišel takový docela vrklací (o když to je zapp taky)-jak je na tom buzz, toho jsem ještě na živo neviděla vůbec…děkuju
Ahoj taky se mi libi quinny buzz jeste jsem ho teda nevidela poradne nazivo ale cetla jsem ze zadova operka meri jen 47 cm coz se mi na sportak zda malo, myslite ze se v nem treba v pohode vyspi i 2 lete dite??? Nebo je spis pro mensi??
Příspěvek upraven 25.09.12 v 08:26
@Gladys píše:
Nemám, koukla jsem na parametry, moodd 15,1kg - těžký
Buzz jse psaný 11,4kg, s tím už bych mohla žít
gladys, souhlas, to mě u moodda taky zarazilo, 15kg je masakr (u toho mého concordu uvadějí 11,5kg, nebo tak nějak)
@neli23 píše:
Ahoj taky se mi libi quinny buzz jeste jsem ho teda nevidela poradne nazivo ale cetla jsem ze zadova operka meri jen 47 cm coz se mi na sportak zda malo, myslite ze se v nem treba v pohode vyspi i 2 lete dite??? Nebo je spis pro mensi??
taky dobrá otázka!…no nevím kolik má třeba zapp xtra, ale moje dcera (2,5roku) se v něm ještě na jaře vyspala-sice bambulí od čepice šourala o stříšku, ale teď v létě v nepolohovacím ještě problém nemá…(jen pro srovnání)
@xxLeninka píše:
A jak je to v zimě? Jezdí se s ním dobře třeba po zasněžených chodnících? (concord byl na tohle super, s ním jsme problém neměla, u všech ostatních kočárů to byl boj)A jak je uzpůsobená ta sedačka u buzze? Dá se tam dá třeba 4 měsíční mimi? Má tvrdá záda, nebo jako u zappa měkká? Chystám se zítra kočáry někde omrknout na živo-zatím jen hledám na netu a youtube.Ten Moodd mi přišel takový docela vrklací (o když to je zapp taky)-jak je na tom buzz, toho jsem ještě na živo neviděla vůbec…děkuju
Buzz je krasne vymekceny, je to penova vlozka, super! na leto se muze dat vlozka normalni.ve 4.mes jsem ji mela v korbicce jeste. polohuje se cela ta nastavba. v zime na snehu nevim jak jezdi, snih u nas nebyl. a to predni kolecko se rychle ojezdi, neni nafukovaci, takze si budu kupovat novy. zappky jsou golface, ne sportak. polohovaci je jen zapp xtra.prej muze i u bazze byt od narozeni, ale i kdyz nejsem zadna cita, raci bych doporucovala ze zacatku korbicku.
Jo a nesklada se v celku. oddela se nastavba a pak se posklada jen podvozek, stejne jak u zappek xtra.
Tak jsem se divala na net a zapp by mel mit zadovou operku 52cm a buzz jen 47
Ale kdyz ho mas doma tak ho zkus premerit jestli fakt tech 52 ma
Příspěvek upraven 25.09.12 v 08:26
@wildcherry já mám zappa xtra i nepolohovací potah (asi jsem to naspala blbě, pardon). Netušila jsem, že u buzze se taky dává sedačka zvlášť, jako u xtra, to je asi nepraktické, ne? Sedačka je docela velká- ne jako u xtra téměř placka???Já vozila dcerku taky v korbičce asi do 6-7měs, já jen že jak u moodd, tak třeba u xtra píšou od narození (předpokládám s autosedačkou) a na youtube jsem v mooddu viděla právě malé miminko…
![]()
@neli23 dobrý nápad, změřím ![]()
Mimochodem, do kolika kg je buzz určen, resp. kolik myslíte že vydrží,15kg? (že bych ho zkusila s dcerkou, jak se jí tam bude líbit, jestli jí to nebude v jejích letech malé apod, aby kočár vydržel třeba do těch 3 let, i kdyby na střídačku se zappem)
To je dobry napad tam zkusit starsi dite. To me vubec nenapadlo
Taky to udelam.
Příspěvek upraven 25.09.12 v 08:27
@neli23 jsem holka chytrá
(joke) Jen právě nevím, jestli mě prodavačka s 2,5 letou slečnou nevyhodí, že už je na to velká…
Nevyhodi to by si nemela dovolit. Kocarek by mel byt do tech 15 kg tak pokud nema vic tak ji tam klidne dej.
A ktery se ti vice libi moodd nebo buzz? Me se treba ten moodd nelibi, s quiiny se mi libi jeste zapp a senzz.
Příspěvek upraven 25.09.12 v 08:27