Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
chtěla bych se zeptat zda-li už mohu mojí dceru 6 měsícu dát do sportovního kočárku??? do korby se mi skoro nevejde, a když leží, zvedá mi v korbičce hlavu.
No já osobně jsem dala dceru až se sama posadila (cca začátek 8 měsíce). Někdo dává když už se v sedě udrží ale to je podle mě špatně. ![]()
Musí na to prostě přijít sama, neměla by jsi jí pomáhat… ![]()
Můžeš dát do sportáku a nechat ležet…
Si pamatuju při první dceři mi doktorka říkala jak už můžu na chvilku dát do pololehu/polosedu ![]()
@Michaela0312 KLidně ji do sporťáku dej, akorát bych ho nechala co nejvíc v lehu.
Pokud dítě položíš, tak je naprosto jedno, jestli ho vezeš v korbě, sporťáku, káře nebo na sáňkách. Takže pokud dítě nebudeš násilně posazovat a necháš ho ležet, tak nevidím důvod, proč by nemohlo být ve sporťáku. ![]()
No já to mám horší mému klukovi jsou teprve 3 měsíce a je obr počítám že tak v pěti se mi už do korby nevejde tak ho budu muset dát do sportáku. snad to nějak půjde, mám ještě takový klasický kočar sportovní verze se nenasazuje, ale udělá z korby, no jsem na to zvědavá, pochybuju že do té doby bude sedět
Obě mladší děti jsem měla jen ve sporťáku, obě od narození. Obě vleže. Posadila jsem je až když seděly.
@Lesina píše:
Obě mladší děti jsem měla jen ve sporťáku, obě od narození. Obě vleže. Posadila jsem je až když seděly.
tak paráda a mohu se zeptat z jakého důvodu ![]()
@cica píše:@Lesina píše:tak paráda a mohu se zeptat z jakého důvodu
Copak, považuješ mě za nezodpovědnou a vůbec hroznou matku?
Z tvého příspěvku přímo kape mravokárnost. ![]()
Taky mám Terezku od 6.měsíce ve sportˇáku, ale rozhodně POLOHUJU! Takže je v hlubším polosedu a když usne, tak hned sklápím na rovno
…Je tam víc spokojená než v korbičce a my taky
!
No tak já jsem syna musela dát do sporťáku myslím ped 5 měsícem. Ale to bylo ze zdravotních důvodů. Je od narození silný alegik a v korbičce nemohl dýchat.
@Conny píše:
Taky mám Terezku od 6.měsíce ve sportˇáku, ale rozhodně POLOHUJU! Takže je v hlubším polosedu a když usne, tak hned sklápím na rovno…Je tam víc spokojená než v korbičce a my taky
!
Jj, mít čtvrtě, je ve sporťáku hned. Jednak máme velké děti, sporťák je skladný do auta a opravdu nevidím funkční rozdíl mezi sporťákem s pevným rovným dnem a hlubokým kočárem.
@Lesina píše:
Jj, mít čtvrtě, je ve sporťáku hned. Jednak máme velké děti, sporťák je skladný do auta a opravdu nevidím funkční rozdíl mezi sporťákem s pevným rovným dnem a hlubokým kočárem.
Tak já třeba jako výrazný rozdíl viděla to, že se od podvozku odcvaknout korbička a dost často jsem malého nosila v korbičce třeba do práce, po návštěvách a tak… je fakt, že pro spaní potřeboval svůj prostor.