Kdy dát dítě do sportovního kočárku

225
31.7.12 17:19

kdy dát dítě do sportovního kočárku

Ahoj,
chtěla bych se zeptat zda-li už mohu mojí dceru 6 měsícu dát do sportovního kočárku??? do korby se mi skoro nevejde, a když leží, zvedá mi v korbičce hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
31.7.12 17:22

No já osobně jsem dala dceru až se sama posadila (cca začátek 8 měsíce). Někdo dává když už se v sedě udrží ale to je podle mě špatně. :nevim:
Musí na to prostě přijít sama, neměla by jsi jí pomáhat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
31.7.12 17:24

Můžeš dát do sportáku a nechat ležet…
Si pamatuju při první dceři mi doktorka říkala jak už můžu na chvilku dát do pololehu/polosedu :lol:

• Citovat
  • Upravit
101684
31.7.12 17:26

@Michaela0312 KLidně ji do sporťáku dej, akorát bych ho nechala co nejvíc v lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926

Pokud dítě položíš, tak je naprosto jedno, jestli ho vezeš v korbě, sporťáku, káře nebo na sáňkách. Takže pokud dítě nebudeš násilně posazovat a necháš ho ležet, tak nevidím důvod, proč by nemohlo být ve sporťáku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225

Moc Všem děkuji :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
31.7.12 17:43

No já to mám horší mému klukovi jsou teprve 3 měsíce a je obr počítám že tak v pěti se mi už do korby nevejde tak ho budu muset dát do sportáku. snad to nějak půjde, mám ještě takový klasický kočar sportovní verze se nenasazuje, ale udělá z korby, no jsem na to zvědavá, pochybuju že do té doby bude sedět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
31.7.12 18:05

Obě mladší děti jsem měla jen ve sporťáku, obě od narození. Obě vleže. Posadila jsem je až když seděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
31.7.12 18:11
@Lesina píše:
Obě mladší děti jsem měla jen ve sporťáku, obě od narození. Obě vleže. Posadila jsem je až když seděly.

tak paráda a mohu se zeptat z jakého důvodu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
31.7.12 18:23
@cica píše:
@Lesina píše:
tak paráda a mohu se zeptat z jakého důvodu :?:

Copak, považuješ mě za nezodpovědnou a vůbec hroznou matku? :lol: Z tvého příspěvku přímo kape mravokárnost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
31.7.12 18:38

Taky mám Terezku od 6.měsíce ve sportˇáku, ale rozhodně POLOHUJU! Takže je v hlubším polosedu a když usne, tak hned sklápím na rovno ;) …Je tam víc spokojená než v korbičce a my taky :palec:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3619
31.7.12 18:56

No tak já jsem syna musela dát do sporťáku myslím ped 5 měsícem. Ale to bylo ze zdravotních důvodů. Je od narození silný alegik a v korbičce nemohl dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
31.7.12 18:59
@Conny píše:
Taky mám Terezku od 6.měsíce ve sportˇáku, ale rozhodně POLOHUJU! Takže je v hlubším polosedu a když usne, tak hned sklápím na rovno ;) …Je tam víc spokojená než v korbičce a my taky :palec:!

Jj, mít čtvrtě, je ve sporťáku hned. Jednak máme velké děti, sporťák je skladný do auta a opravdu nevidím funkční rozdíl mezi sporťákem s pevným rovným dnem a hlubokým kočárem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3619
31.7.12 19:07

No ale nechápu ty novější korby, které mají polohování zad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
31.7.12 19:08
@Lesina píše:
Jj, mít čtvrtě, je ve sporťáku hned. Jednak máme velké děti, sporťák je skladný do auta a opravdu nevidím funkční rozdíl mezi sporťákem s pevným rovným dnem a hlubokým kočárem.

Tak já třeba jako výrazný rozdíl viděla to, že se od podvozku odcvaknout korbička a dost často jsem malého nosila v korbičce třeba do práce, po návštěvách a tak… je fakt, že pro spaní potřeboval svůj prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí