Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
AHOJ MAMINKY, PROSÍM JAKÉ JSOU DOBRÉ GOLFKY DO LETADLA, POHODLÝ PRO DÍTĚ-SPANÍ…MALÝ MÁ 2,5 ROKU 23KG, TAKŽE NĚJAKÝ BETELNÝ, ALE LEHKÝ. DÍKY ZA RADY
Nechapu dotaz.
Do letadla preci zadne kocarky nesmi. Pred letadlem je slozi a pak Ti je po doletu zase vydaji… ![]()
Omg… Zalozis, prosim, dalsi diskuzi CapsLockem? Lepe se mi to cte, je to betelnejsi.
@gjaskova 23kg ve 2 letech
teda tak to nevím..asi Chicco ale vy chcete asi nějaká menší že? ![]()
@AniNevim píše:
Omg… Zalozis, prosim, dalsi diskuzi CapsLockem? Lepe se mi to cte, je to betelnejsi.
Na 23Kg jsem snad golfky ještě neviděla, ale přes kočárky je tu dobrá Nataša, tak snad ta bude vědět.
Do letadla kočárek nesmí (na palubu), ale tobě jde asi o kočárek, který s sebou budeš mít na dovolenou a občasné spaní a které uvezou 23 kg
Tak třeba moje Maclaren Techno XT uvezou 25 kg a samotné váží jen 6,9 kg, takže pro vás jsou vhodné, ale taky jsou dost drahé…
Kamarádka letěla a měla s sebou golfky, co šly složit a dát do toho boxu na příruční zavazadla. Myslím, že to byly Nuna, ale ty uvezou jen 15 kg. V letadle ti je stejně nepovolí rozložit, takže jestli řešíš pohodlný spaní v letadle, golfkama to nevyřešíš. Máte už nějaké golfky, nebo jezdí ve sporťáku?
My jsme měli nunu, ale těsně před vchodem do letadla nám je vzali a po přistání zase k letadlu přinesli
Baby jogger je do 36 kg ale nejsou malé. Za to všechny kola odpružení. Prostě super ![]()
23 kg ve dvou letech? Je nemocnej? Normální golfky ho neuvezou, to bude chtít lepší, tj dražší. A jestli je zdravej a váží tolik, tak spíš chodit pěšky ![]()
NAŠTĚSTÍ JE ZDRAVÍ, JEN VÍC PAPAKÁ..ANO PĚŠKY, ALE NA DOVČU RADĚJI CHCI VZÍT I KOČÁR, ALE DÍKY ![]()