Golfky do letadla - dítě dva roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3613
31.7.12 22:45

Dcera má 6 let a váží 27. Doktorka mi řekla že je obézní a mám s tím něco dělat :roll:. Já bych raději kočár nebrala. Ale tím se nechci nikoho dotknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
31.7.12 22:51

No já bych zase určitě brala, beru i ve třech letech natož ve dvou… Napadá mě také jen babyjogger, ono hodně kočárů uvádí do 15kg podle směrnic EU a když kouknete na zahraniční veby tak je míra 20-25kg… Podle mě to zvládne i klasický buggster, ten by se i hodil na občasné vyspání.
nebo třeba tyto…skoro všechny 4baby mají nosnost do 25kg a nejsou nejdražší.
http://www.krokodylek-tu.cz/…fky-zelene-/
Měla jsem 4baby zicco a byly skvělé!! A cena je minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.8.12 06:49

Holky díky…a myslíte, že bych mohla vzít normální sporták? je to nějak omezeno na kg, vezmou to? máme x lander, moc se mě nechce kupovat nový, kvůli dovolené. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3613
1.8.12 08:26

Já myslela že chcete poradit kvůli koupi jiného. Pak mi tahle diskuze přijde zbytečná… Ale to se divím že malého s takovou váhou vozíte v x-landrovi :think:
Malý má 16-17 kg a musela jsem kvůli váze koupit nový. A to jsem ho měla taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
1.8.12 09:07
@gjaskova píše:
NAŠTĚSTÍ JE ZDRAVÍ, JEN VÍC PAPAKÁ..ANO PĚŠKY, ALE NA DOVČU RADĚJI CHCI VZÍT I KOČÁR, ALE DÍKY :potlesk:

Tak jestli je extrémně vysoký na svůj věk, tak asi jo. Ale pokud má průměrnou výšku, tak to asi moc zdravý nebude - jak je na tom v percentilovém grafu?

A k otázce - nezdá se mi tak mimo, brát na dovolenou pro dvouapůlleté dítě kočárek. Taky jsem ho loni měla - na 2 a 1/4 roku starého syna (15 kg). Ale jeli jsme autem a mám trojkolku Knorr Nanny. Hodně jsme ho užili na večerní procházku, párkrát usnul dopoledne u moře, tak jsme jen přejeli do hotelu a vyspal se v pokoji přes ty parna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
1.8.12 13:16

Kocar vahove omezeny neni, jen pocitej s tim, ze jde do nakladoveho prostoru, na palubu bude muset mladej pesky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
1.8.12 15:10

Myslím, že @gjaskova nechtěla poradit ohledně váhy dítka, ale chtěla vědět, jaké golfky.Je každého věc, jak těžké má dítko a do kolika ho vozí v kočárku.
Také občas svezu svou 4letou holčičku(21kg) v kočárku, když bolí nožky.
Nuna Pepp je do 18kg, Quinny Zapp je myslím také tak nějak, Baby jogger citi mini je někde do 23kg a jsou i další kočárky, které mají psanou max. zátěž víc, jak 15 kg. Každopádně bych řekla, že téměř každý uveze věčí váhu než je psaných 15kg :palec:
Spíš bych se bála zacházení pracovníky se zavazadli, aby vám kočárek nepoškodili, nevadž se vším flákaj. V lednu se chystám s holčičkama také letecky do pryč a už teď vím, že svůj milovaný kočárek raději nevezmu a pořídim nějaké obyč lehké golfky na mojí 2letou rošťandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
1.8.12 19:15

@chvaldici Presne pred 4 dny nam Cernohorsti pri nakladani urazili u Jane kolecka :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
1.8.12 20:15

Ja som presne preto teraz kupovala golfáč. Tiež mám strach o náš kočík a aby s nim volakto hádzal tak to im ho nedám do paprčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
1.8.12 20:23

@gjaskova určitě ti vezmou i sporťák, ptala jsem se na to, taky máme x-landera (byly tak i maminky s hlubokými kočárky). Ale nakonec jsme ho teda nechali doma.
U prvního dítěte jsem už na dovolenou golfky nesehnala, tak mi kamarádka darovala po svých dvou holkách Babypoint a stejně je v letadle ještě zničili :?. A byť už to jsou teda hrůzy pro ostudu, tak jsme je nakonec vzali zas, než abych si nechala zničit x-landera :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
2.8.12 10:44

No právě, že kočárky ničej, kamarádcne také zničili X-landera.Tak si myslím, že na tu dofču je fakt lepší pořídít kočárek na dodělání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí