Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Syn šel do sporťáku v 5 měsících. Je v červnu, navíc byl a je dlouhán, takže v listopadu, když jsem vytáhla fusak, tak šel z korby. Mám sporťák do lehu, jezdil tak do 8 měsíců, pak jsem ho dala do polosedu, protože na ležáka už jezdit nechtěl a v podstatě nám to i rehabka povolila. Sám si sedl v 9 měsících a od té doby jezdí teda i normálně v sedě. Do sporťáku klidně, ale zbytečně bych neposazovala.
Ahoj chci se zeptat, mám dceru za deset dnů 7 měsíců. Sama se posadí když leží na bříšku, vydrží i sedět. Ze zad se ještě neposadí. Je brzy jí už dát do sporťáku? Korba jí začíná být malá. Díky
Klidne bych dala. dulezite je, aby sedela pevne, mela rovne zada, nebortila se do stran.
zpocatku ji kdyz tak davaj sedacku lehce sklopenou.
Já dala syna do sportaku už ve 4M. Samozřejmě, že jen ležel a až Jen začal sedět, tak pak seděl.
@Miiisa.N ja jsem taky maleho dala v 6 mesicich, ale mela jsem ho na lezato. Do sedu jsem ho dala az sam sedel.
Díky, tak myslím, že zítra uklidím korbu a vytáhneme sporťák.
@Miiisa.N Mě se teda ze zad neposadí ani dvouletá… sedá si dobře. Já do sporťáku dala i nesedící dítě, může tam ležet. Takže v klidu
Máme takové lehátko od Fisher price a tam si sedne sama. Ona už se dokonce začíná stavět, doktor říkal, že nebude dlouho trvat a bude obcházet nábytek, ale zub žádný
.Je to moje první dítě, tak se raději ptám. Tyhle diskuse jsou k nezaplacení. Díky
Dobrý den sporťáky jsou i polohovatelný jako korba takže myslím že nebude problém ho dát už v5m do sportaku vybrat jen Dobrou polohovatelnou doporučuji valco značka prostorný dobry
Taky si myslím, že není brzy, vždyť ve sporťáku opravdu nemusí sedět, dnes jsou všechny kvalitnější sporťáky polohovatelné a i prostorné a pro dítě je to fajn, že vidí pěkně kolem sebe. Já dala syna do sporťáku taky v 7 měsících a taky ještě úplně neseděl.
Taljenka, sice později k vašemu příspěvku, ale to jen pro informovanost
syn má strydor a doktoři zakázali ležet na rovném a tak sem musela mít záda zvýšené jak v kočárku tak v postýlce. Ale kdybych se s tím nesetkala taky bych nevěděla ![]()
Ahojky, mám 4.měsíční dvojčata a sportovní kočárek s vložnýma taškama. Malý už má 8kg a do té vložné tašky už se skoro nevleze. Bylo by to moc brzo je dat od 5ti měsíců do sporťáku? Můžu ho nechat v lehu, je polohovatelný ![]()
@taljenka Mám 3 měsíčního prcka a krbu s možností zvednutí zádíček když jsem zkoušela trochu ndzvednout aby lépe viděl sjížěl pořád dolů neudržel se tam takže za mě je to úplně na dvě věci.