Kdy dát dítě do sportovního kočárku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
31.7.12 21:56

Syn šel do sporťáku v 5 měsících. Je v červnu, navíc byl a je dlouhán, takže v listopadu, když jsem vytáhla fusak, tak šel z korby. Mám sporťák do lehu, jezdil tak do 8 měsíců, pak jsem ho dala do polosedu, protože na ležáka už jezdit nechtěl a v podstatě nám to i rehabka povolila. Sám si sedl v 9 měsících a od té doby jezdí teda i normálně v sedě. Do sporťáku klidně, ale zbytečně bych neposazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.2.14 15:07

Ahoj chci se zeptat, mám dceru za deset dnů 7 měsíců. Sama se posadí když leží na bříšku, vydrží i sedět. Ze zad se ještě neposadí. Je brzy jí už dát do sporťáku? Korba jí začíná být malá. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
3.2.14 15:16

Není brzy, ve sporťáku nemusí sedět, může tam taky jen ležet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
3.2.14 15:17

Dala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
3.2.14 15:19

Klidne bych dala. dulezite je, aby sedela pevne, mela rovne zada, nebortila se do stran.
zpocatku ji kdyz tak davaj sedacku lehce sklopenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
3.2.14 15:57

Já dala syna do sportaku už ve 4M. Samozřejmě, že jen ležel a až Jen začal sedět, tak pak seděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
3.2.14 16:02

@Miiisa.N ja jsem taky maleho dala v 6 mesicich, ale mela jsem ho na lezato. Do sedu jsem ho dala az sam sedel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.2.14 16:49

Díky, tak myslím, že zítra uklidím korbu a vytáhneme sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25067
3.2.14 18:35

@Miiisa.N Mě se teda ze zad neposadí ani dvouletá… sedá si dobře. Já do sporťáku dala i nesedící dítě, může tam ležet. Takže v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.2.14 19:02

Máme takové lehátko od Fisher price a tam si sedne sama. Ona už se dokonce začíná stavět, doktor říkal, že nebude dlouho trvat a bude obcházet nábytek, ale zub žádný :-).Je to moje první dítě, tak se raději ptám. Tyhle diskuse jsou k nezaplacení. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.9.16 20:02

Dobrý den sporťáky jsou i polohovatelný jako korba takže myslím že nebude problém ho dát už v5m do sportaku vybrat jen Dobrou polohovatelnou doporučuji valco značka prostorný dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.16 20:45

Taky si myslím, že není brzy, vždyť ve sporťáku opravdu nemusí sedět, dnes jsou všechny kvalitnější sporťáky polohovatelné a i prostorné a pro dítě je to fajn, že vidí pěkně kolem sebe. Já dala syna do sporťáku taky v 7 měsících a taky ještě úplně neseděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.2.17 17:52

Taljenka, sice později k vašemu příspěvku, ale to jen pro informovanost :-) syn má strydor a doktoři zakázali ležet na rovném a tak sem musela mít záda zvýšené jak v kočárku tak v postýlce. Ale kdybych se s tím nesetkala taky bych nevěděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.6.17 10:55

Ahojky, mám 4.měsíční dvojčata a sportovní kočárek s vložnýma taškama. Malý už má 8kg a do té vložné tašky už se skoro nevleze. Bylo by to moc brzo je dat od 5ti měsíců do sporťáku? Můžu ho nechat v lehu, je polohovatelný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
26.6.18 15:22

@taljenka Mám 3 měsíčního prcka a krbu s možností zvednutí zádíček když jsem zkoušela trochu ndzvednout aby lépe viděl sjížěl pořád dolů neudržel se tam takže za mě je to úplně na dvě věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí