Vložka do Zapp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6956
7.8.12 09:37

Vlozka do zapp

Ahoj holky, poradte, existuje nejaka univerzalni ochranna vlozka co pasuje na klasickeho zappa? Neco po zadicka a prdelku? Mala se hrozne poti, ale zase aby sly zapnout ty pasy. A pak jeste jestli je nejake univerzalni madlo na nej? Cetla jsem na diskuzich ze chicco ct 0.4 ale to uz nikde nejde koupit:( diky za rady:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4751
7.8.12 15:29

Ahoj, já mám vložku od pinkie.cz , s bočnicemi a jde tam krásně, madlo má kamarádka od chicca multiway a pasuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.8.12 16:40

Ja jsem slysela ze to madlo mustiway tam nejde :think: nema nahodou to druhe co uz ted nejde sehat?
Na tu vlozku kuknu:) dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
7.8.12 19:30

Myslím, že říkala multiway, to co jsi psala, že už není, tak určitě ne, protože zappa kupovala vloni a madlo doobjednávala jinde. a teď je na dovolený, tak se jí ani nemůžu zeptat, ale podle obrázků je to madlo to, co má (multiway jsem nenašla, ale asi to je to liteway). A jde tam, jen říkala, že se musí trochu ochodit, že poprvý to šlo nasadit ztuha, ale jezdí s ním normálně. Jedině až se vrátí, jestli na tom najdu nějaký označení nebo tak, tak to zjistím, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
7.8.12 20:12

Né, tak je to určitě multiway, teď jsem to našla, je v inzerci na mimibazaru, za 550 + poštovné a je to určitě ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.8.12 22:58

@evinax Fakt? Ja koukala na racenze a tam rikaly ze to multiway je teci a nejde nasadit :nevim: az dojede zeptej se ji prosim. Dnes jsem si objednala tu vlozku jak jsi ki poradila. Jsou krasne. Mam tu s opickou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
8.8.12 10:05

Mám tuhle http://www.pinkie.cz/…onkey-s.html , ale s bočnicema, je pořád vyprodaná, jsem z ní úplně nadšená :mrgreen:, a taky jsem ještě objednala nánožník http://www.pinkie.cz/…-monkey.html , no ta opice mi dává :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. O. k., určitě, až se vrátí, okouknu to a zjistím. Vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
8.8.12 14:43

Dekuju, budes hodna:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie